ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   נשים ותוספי תזונה (https://israelbody.com/showthread.php?t=21835)

sivi90 17-10-07 14:01

נשים ותוספי תזונה

היי לכולם!
אני בת 17 עם BMI 17 וקצת, האחוזי שומן שלי לעומת זאת הם 23..
אני רוצה להקטין אחוזי שומן ללא ירידה במשקל כמובן.. האם אבקות חלבון זה בסדר לנשים?
אני לא רוצה להיות יותר מידי שרירנית כי לדעתי זה לא הכי יפה לבנות..
והאם שורפי שומן יעזרו לי?

תודה מראש..יום טוב.:wub1:
סיון.

maya 17-10-07 14:11

אבקות חלבון זה כמו אוכל אין הבדל בין בנים לבנות זה כמו שתגידי אם את יכולה לאכול קוטג
בקשר לאחוזי שומן זה שאת תתאמני כבר תעצבי את גופך ותעלי בשריר זה לא אומר שהיו לך שרירים כי זה קשה ובמיוחד לבחורה אין כמעט סיכוי שיהיה לה מכיון שלנשים אין הורמונים שמתאימם לפיתוח גוף.
שורפי שומן יכולים לעזור בזה שבפעילות את תשתמשי קודם במאגרי השומן לפני הפחמימה וכך תשרפי שומנים אבל החשוב מכול זה תפריט מסודר

ran_z 17-10-07 14:13

היי ברוכה הבאה,
שורפי שומן זה קיצור דרך שלא הכרחי בכלל, הכל צריך להעשות ע"י תזונה נכונה ותוכנית אימונים אקפטיבית, אין לך צורך להתעסק בשורפי שומנים.
ברגע שאת תרדי באחוזי שומן את גם תרדי במשקל, אלה כמובן עם תעלי במסת שריר, אבל קודם כל תגיעי לגשר ואז תחצי אותו, כלומר אם המטרה שלך כרגע זה הורדת אחוזי שומן, על זה תלכי כרגע, כלומר דיאטה/חיטוב.
אבקות חלבון אני גם לא חושב שאת זקוקה, תזונת החלבונים שלך צריכה להיות בתפריט מוצק, אין לך צורך בכמות גבוהה של חלבונים כיאה למפתחי גוף.
בהצלחה.

גלוטאוס מקסימוס 17-10-07 14:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי maya
אבקות חלבון זה כמו אוכל אין הבדל בין בנים לבנות זה כמו שתגידי אם את יכולה לאכול קוטג
בקשר לאחוזי שומן זה שאת תתאמני כבר תעצבי את גופך ותעלי בשריר זה לא אומר שהיו לך שרירים כי זה קשה ובמיוחד לבחורה אין כמעט סיכוי שיהיה לה מכיון שלנשים אין הורמונים שמתאימם לפיתוח גוף.
שורפי שומן יכולים לעזור בזה שבפעילות את תשתמשי קודם במאגרי השומן לפני הפחמימה וכך תשרפי שומנים אבל החשוב מכול זה תפריט מסודר

תכלס כל מילה בסלע, אבל ראבאק אישה לא שמעת על סימני פיסוק?

Logout 17-10-07 14:15

ציטוט:

פורסם במקור על ידי גלוטאוס מקסימוס
תכלס כל מילה בסלע, אבל ראבאק אישה לא שמעת על סימני פיסוק?

אישה?:mellow: שתוק יאיש :ohmy:

NSH1 17-10-07 14:17

שלום סיוון וברוכה הבאה לפורום.

קודם כל, את בטוחה שהbmi שלך הוא 17? כי מתחת ל18.5 זה נחשב תת משקל

לא נראה הגיוני שאדם שעומד על 23 אחוז שומן, שזה הרבה, יהיה עם 17 Bmi.

sivi90 17-10-07 14:39

כן הbmi שלי 17. הייתי חולת אנורקסיה כך שעליתי ממשקל נמוך מאוד ורק בשומן. זו הבעיה. אין שרירים..

Danzig 17-10-07 14:43

המלצה שלי היא פשוט ללכת למכון ולעשות ממש אימונים ולאכול הרבה.
23% בשביל אישה זה לא כל כך הרבה בכלל, אצל נשים אחוז השומן הוא תמיד גבוה יותר משל הגברים.
לאכול נכון, להתאמן, זה הכל.

MagneZium 17-10-07 15:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי sivi90
כן הbmi שלי 17. הייתי חולת אנורקסיה כך שעליתי ממשקל נמוך מאוד ורק בשומן. זו הבעיה. אין שרירים..

היית חולת אנרוקסיה? עוד אחד מהשיטות של הבנות להיות דוגמניות ?
זה כול כך עצוב
הייתי מביא לך גיינר אפילו תפציצי באימונים בלי הרבה אירובי רק טוב זה יעשה לך

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:17.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ