![]() |
חברה שאלה
תשמו אני מוענין לדעת מה ההבדל בין חיטוב למסה
כאילו חוץ מזה שחיטוב צריך להיות במאזן קלורי שלילי ומסה חיבוי. במשקלות בחזרות או כול הדברים הקשורים? נגיד משקל כבד משקל קל הרבה חזרות מעט תודה לעוזרים. |
אין הרבה הבדל חוץ מזה שמסה צריך לעבוד יותר אנאירובי ולחיטוב אתה צריך לעבוד יותר אירובי אם אתה צריך חיטוב תעבוד יותר על אירובי וגם על משקולות אבל יותר על אירובי ומסה תעבוד במשקלים ופחות אירובי או אפילו בכלל לא
|
בחיטוב לא צריכה להיות כל בעייה כל עוד אתה שומר על כמות סבירה של פחמימות לפני אימון,וויטמינים ואתה ערני!
אם במאסה עבדתי 6-12 חזרות Ab\abc, אז בחיטוב אני עובר לfbw לאיזור של ה-5 חזרות מסה אני לא ארוויח, אבל כוח ועוד איך אני ארוויח! מבחינתי אין שום סיבה לרדת בווליום של האימונים בחיטוב |
ציטוט:
עכשיו מזה ה6-12 חזרות וחיטוב 5 זה אומר שבחיטוב אני עושה פחות חזרות בכול סט? ובמשקלים אני אמור לעבוד על משקל כבד או בינינוי? |
ציטוט:
|
ציטוט:
בחיטוב אתה צריך לעבוד על אותם משקלים שעבדת כאדי לא לרדת במשקלים. ובכמות חזרות שעבדת. |
ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=205&Page=1 זה החזרות ואני עובד על משקלים סברים כאילו סט ראשון עובר לי בקלות סט שני כבר מתחיל להיות קשה יותר ! ואחרי אימון אירובי 35 דקות כול יום זה מספיק? |
בפעם הלא יודע כמה, הכותרת שלך לא עניינית. תן כותרת שנותנת רמז לגבי גוף ההודעה, תקרא את חוקי הפורום.
נעול. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ