![]() |
הכנסו בהמוניכם
...
|
שלום לך דוד,
נראה מצויין רק חזה דרוש שיפור. בהצלחה. |
אחלה טרפזים כתפיים טובות יש מאסה חסר קצת אמות ויד אחורית בעיקר תשפר תחזה בהצלחה בהמשך
|
שלום דוד ברוך הבא לפורום
|
יפה אחי יש מסה, יש לך שם יפה
|
ציטוט:
כול הכבוד אתה אכי סוס :) kartveli var !!! סוף סוף גרוזיני בפורום :1eye: |
חח איזה רע
|
ניצ'ו קארטוולי חאר ? מא קארטוואלי ואר :d
נראה טוב אחי |
צלם תמונה בלי הגופייה...
בכל זאת, בתמונה הנוחכית אפשר להבחין שאתה די חטוב בידיים (וכנראה שגם שאר הגוף) ידיים נראות טוב, כנ"ל טרפזים! לא אעיר על החזה עד שלא תעשה למונה בלי גופייה. מה הנתונים שלך? (גובה, משקל, היקפים) נ.ב שים תמונות של רגליים |
ציטוט:
:jockey: יאללה גרוזינים מישתלטים על הפורום LOL http://www.atraf-f.net/or/images/icons/icon10.gif |
פשש אחלה גוף !
אריזה גנטיקה יש לגרוזיניפ תמיד אמרתי ! |
שני דדבי מובטחנם אר גמברזוט
זאת תמונה מהחיטוב לפניי 3 חודשים, אני יעלה תמונה עדכנית מאסיבית. לגביי נתונים גיל 18, משקל בתמונה 80, עכשיו 86, היקפים לא מדדתי |
נראה טוב, ומזכיר לי את איתי!
|
יד כתף טרפזים ממש יפים ..
גב אני לא רואה אז אני ליודע רק חזה אתה צריך :] בצלחה ! נשמה |
כבר לא אומרים יותר גרוזיני או גרוזיה משום מה החליטו לא מלפני הרבה זמן שבעיברית גרוזיה תיהיה גאורגיה וגרוזיני יהיה גאורגי,,,מוזר מעניין למה עשו זאת? עכשיו זה דומה לשם המדינה באנגלית ג'ורג'יה.
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%92%...92%D7%99%D7%94 |
ravahar dzmao?
ברוך הבא לפורום גבר , נראה די בסדר... כתפיים יפות , טרפז יפה , ידיים - חוסר פרופורציה (אולי בגלל זווית הצילום) |
ציטוט:
פותח הפוסט 4 שנים זה הרבה זמן ו2.5 עם משקולות גם כן כנראה שהתזונה שלך לוקה תבדוק את זה |
נראה טוב... אבל כמו שנאמר יחסית ל4 שנים זה מעט קצת
שים תמונה בלי חולצה מאיפה אתה? אתה נראה לי מוכר |
מה זה יחסית ל4 שנים יחסית למה ?
זמ משגע אותי ,אתם חושבים שכל מי שמתאמן 4 שנים,אז הוא מינ' קולמן? יש תק' בחיים ,שלא מתאמנים קבוע ,לא כולם נולדו עם מנוי לחדר כושר , יש לימודים,יש עבודה,לפעמים חולים,פצועים,אין כסף,קיצור יש מספיק דברים ואני לא חושב שאם אני מתאמן 10 שנה אני אמור להיות איזה 100 קילו 6 אחוז. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ