ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תפריט חיטוב שלי שלב שלישי (https://israelbody.com/showthread.php?t=21751)

Berk0 16-10-07 15:44

תפריט חיטוב שלי שלב שלישי

בוקר
1 וחצי סקופ חלבון
2 פרוסות לחם שיפון מלא

ביינים
קופסאת טונה
2-3 ירקות
2 כפות שמן זית
2 פרוסות לחם שיפון מלא

צהריים
8-7 ירקות
200 גרם פסטה מקמח מלא
350 גרם חזה עוף
2 כפות שמן זית

אחרי אימון
סקופ חלבון עם מים

לפני שינה
1 תפוח
1 יוגורט

דעות ? משקל 82 קילו 14 אחוז שומן. גובה 184

Sugarzaza 16-10-07 15:45

תקלוט אחי אתה לא יותר מ11-12 על מסה אפסית שום חיטוב תתחיל מסה דחוף

Berk0 16-10-07 15:47

חח אחי, יאלה תן לי להתפנק בעוד חודש חיטוב (הדגש בעל להתפנק), ולמאסה אל תדאג...
יש לי סייקל עצבני במאסה...

Sugarzaza 16-10-07 18:04

אני לא מבין מה אתה מתקרב בכלל לחומרים, אם משתמשים זה שמיצית את רוב הפוטנציאל הטבעי שלך לגדול ואתה (כמו רוב האוכלוסייה) לא שם

toxicity 16-10-07 18:05

7-8 ירקות בארוחות צהריים? אתה צוחק?

Danzig 16-10-07 18:12

חסר שומן איכותי, והרבה.
4 כפות ביום - 60 גרם שומן, תוסיף עוד 5-10 גרם, ותגוון במקורות.

Moshe 16-10-07 18:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Sugarzaza
אני לא מבין מה אתה מתקרב בכלל לחומרים, אם משתמשים זה שמיצית את רוב הפוטנציאל הטבעי שלך לגדול ואתה (כמו רוב האוכלוסייה) לא שם

נכון אבל אם זה ידוע מראש לבן אדם שהוא הולך ורוצה ממש להזריק , הוא יזריק בסוף התהליך אז למה לסבול כמה שנים טובות של מסה חיטוב מסה חיטוב ולא להזריק ישר וקפאיש 3-4 סייקלים וסיימנו עניין לפחות לגוף ++ .
תחשב בתפריט כמויות פחמימה שומן חלבון קלוריות

P-a-n-1-c 16-10-07 18:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
נכון אבל אם זה ידוע מראש לבן אדם שהוא הולך ורוצה ממש להזריק , הוא יזריק בסוף התהליך אז למה לסבול כמה שנים טובות של מסה חיטוב מסה חיטוב ולא להזריק ישר וקפאיש 3-4 סייקלים וסיימנו עניין לפחות לגוף ++ .
תחשב בתפריט כמויות פחמימה שומן חלבון קלוריות

כי בגיל שלו הוא עדיין לא סיים את ההתפתחות שלו, אז למה להזריק? אני לא מדבר על התפתחות מאסה אלא התפתחות העצמות וכו'

Sugarzaza 16-10-07 18:17

אני לא מבין למה חובבן רוצה להזריק נקודה אבל סבבה נזרום.

Moshe 16-10-07 18:30

כי לחובבן אין זין לעשות מסה 3 שנים כדי להשיג תמטרה שלו , אתם חסידים הייתי בדיוק כמוכם , דיזל יודע כבר לאן אני מתדרדר , זה היה ידוע לי מראש אין מה לעשות.
ולך עודד אמרתי כבר אתה אורגני הכל טוב ויפה , אנשים כמוך מתדרדרים ל Dnp

P-a-n-1-c 16-10-07 19:02

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe
כי לחובבן אין זין לעשות מסה 3 שנים כדי להשיג תמטרה שלו , אתם חסידים הייתי בדיוק כמוכם , דיזל יודע כבר לאן אני מתדרדר , זה היה ידוע לי מראש אין מה לעשות.

חשבתי שיש לך בעיה בכליות\כבד ובגלל זה אתה לא עושה סייקלים וכו' וכו'

Berk0 16-10-07 20:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
7-8 ירקות בארוחות צהריים? אתה צוחק?

רציני לגמרי 3 מללפונים שמנים יפים, 3 גמבות אדומות, ועוד אחת צהובה או ירוקה מה שמתחשק לי.. לוקח לי את כול הארוחת צהריים משהו כמו 40 דקות לאכול... אבל ככה אני מרגיש הכי טוב, אחרי שעה הכול ירד... וזז למכון מפוצץ במשקלים..

ובנוגע לסייקל, שמעו אם אני ירצה דעות בנוגע לסייקל אני ישאל, בכול אופן, אני יודע שאם לא עכשיו אז עוד 3 שנים.. אז מה זה משנה גם ככה אני גבוהה 1.84, אז לגובה אין בעיות... אני רוצה להתחרות עוד מספר שנים, אז למה לשחק אותה טבעי, גם ככה כולם מזריקים בשביל לגדול לרמות... אז אני לא ישחק אותה טבעי עלק.. ואני מתחיל בעוד חודשיים סייקל... לצבור מאסה יפה, חיטוב קצרצר.. ואז עוד סייקל יותר מורכב.

בכול אופן החיטוב עכשיו במטרה להגיע ל10 אחוז שומן ככה, ואז להתחיל תמאסה... עם כמה שפחות לעלות שומן.

Sugarzaza 16-10-07 20:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe

למה 3 שנים אבל? הרבה חובבנים אחרי מחזור אחד של מסה וחיטוב כבר משיגים את רוב המטרות שלהם. אין סיבה לעשות 50 מחזורים כאלה כי אנחנו לא מתכוונים לעלות על במה

Nicolas 16-10-07 20:21

תחליף תשייק עם סוכר ענבים אחרי אימון לשייק עם פרי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:05.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ