![]() |
תזונה נכונה+שאלה בקשר לתוספי מזון
אז ככה אני בן 15 גובה:178 משקל:61
מטרה:מסה רוצה להתחיל לעבוד על מאסה היתי רוצה לדעת איפה אוכל לקבל תפריט טוב יש איזה תזונאי מומלץ ובאיזה איזה חברות של תוספי מזון מומלץ לקנות התחלתי להיתאמן לפני חודש עם תפריט מאולתר כאילו משו שהכנתי נחמד אבל לא נראלי רציני תודה מראש |
גיל גרנות מעולה..
הוא נותן גם תפריט וגם תוכנית אימונים אם אתה צריך אבקת חלבון אז תקנה של צמפיון(קרם עוגיות) |
לא נראה לי שאתה צריך תוסף מזון בגילך
|
ציטוט:
לא נראה לי שאתה בכלל יודע מהי ההגדרה של תוסף מזון. לא ידעתי שצריך גיל מסוים כדי ליצרוך תוספי מזון :mellow: אבקת חלבון גם ילד בגיל 6 יכול לקחת, זה בסה"כ חלבון כמו שיש בקטוג' ובטונה כו'. |
ציטוט:
לא ידעת ? תוספי מזון זה מועדון אקסלוסיבי שהכניסה עליו היא ב18+ פףף גיל גרנות תזונאי מומלץ (מניסיון אישי ) בנוגע לתוספי מזון ,הרעיון שלהם הוא ככה,שהם לא תחליף לכלום,הם באים לסייע בשילוב עם תוכנית אימונים סולידית ותוכנית תזונה איכותית ,אחרי שיש לך את שני הדברים הללו ? תתחיל לברר לגבי תוספים . |
ציטוט:
ארבל, בסוף כל הנובים יחשבו שאתה ריצני :unsure: |
חחח יה מקצוען
|
גיל גרנות
מישו מוכן להביא לי דרך ליצור קשר עם גיל גרנות
|
ציטוט:
קריפטוני, יותר ממך זה בטוח, ותחזור לקריפטון. |
טוב תודה מחר אני ינסה ליצור איתו קשר
ויש אנשים שהיו אצלו אם כן איך התוצאות ? ועוד שאלה קצת מפגרת אבל בכל מקרה בן כמה הוא בערך? |
ציטוט:
ד"א איזה בדיחות יש לך כפרה |
ציטוט:
|
:unsure: במקום לריב אולי תענו לי בבקשה:ohmy:
|
ציטוט:
|
גיל גרנות מצויין אני אצלו ומרוצה
אבל וזה אבל גדול לתת תוכנית אימונים בשלט רחוק זה לא הדבר הכי טוב שיש |
ציטוט:
בקשר לגיל קבל תמונה שלו :jockey: http://www.israelbody.co.il/gallery/...i_%2814%29.JPG |
תודה לכולם על התגובות ועל העזרה!
ציטוט:
כאילו אתה לא נפגש איתו או מה כוונתך? |
ציטוט:
בעייתי להגדיר את זה אחת הבעיות היא שלא תמיד מובנת חלוקת האחריות בין מאמן למתאמן למאמן/תזונאי קיימת האחריות לתת למתאמן תוכנית אימונים/תזונה אבל אחריות המתאמן היא כל הזמן לעקוב אחרי עצמו ,גם כשהוא לא במשרד של המאמן/תזונאי רוב המתאמנים פשוט הולכים ראש בקיר עם מה שכתוב ,למרות שהם לפעמים לא מרוצים ולא מרגישים בנוח עם האימונים,אם אותו מתאמן למשל מחליט שמשהו לא מסתדר לו ,או מרגיש לא בנוח עם משהו מסויים בתפריט או בתוכנית שלו ומודיע למאמן שלו,אז השינויים בהתאם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבחור התמים יחשוב שגיל הכין את קטלר לאולימפיה ובזכותו התוצאות. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 00:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ