![]() |
קורס טייס וצו ראשון..
אז ככה עוד מעט יש לי צו ראשון
ואני רוצה להגיע לקורס טייס יש פה מישהו שהיה שם או עדיין שם אני רוצה כמה שיותר פרטים איזה דברים צריכים לעשות בשביל להתקבל ולעבור את כל המיונים (איזה מיונים בדיוק יש?) תודה ! |
ציטוט:
|
אחי הולך להיות לי צו ראשון רק אז לזימון יש ים זמן
אני פשוט רוצה מההתחלה לדעת מראש מה לעשות ולמה להכין את עצמי במחינה גופנית שכלית אולי ** אם למישהו יש מאמר בנושא קורס טייס איזה דברים צריכים לעשות יהיה ממש טוב בשבילי ** |
מה קורה אם אני לא מקבל זימון ליום סיירות או לקורס טייס?
איך אני משיג זימון? >': |
במידה ותיהיה עם פרופיל 97 וקב"א מעל 54 תקבל זימון למיונים לקורס טייס, ישנם מספר שלבים שעליהם כבר תדע יותר כשתקבל את הזימון... כעיקרון, אם יש לך פרופיל 97 אז תשתדל לבוא ערני ומוכן לפסיכוטכני ולצו הראשון בכללי בשביל קב"א טוב... בהצלחה :)
|
תודה אז אתה אומר שרק פרופיל 97 וקבא טוב יביא אותי לקורס טייס?
אין עוד איזה קריטריון חשוב? ועוד שאלה איזה עד איזה פרופיל זה מתקבל לקורס טייס ? |
ציטוט:
|
איזה באסה
כי הפרופיל שלי לא יהיה 97 כי אין לי ראייה מספיק חדה בעין אחת ככה זה נראה לי |
ציטוט:
|
וואלה
אז על איזה דברים מורידים? |
ציטוט:
ציטוט:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%...95%D7%90%D7%99 |
לטייס לא מקבלים גם עם מספר נמוך בד"כ.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חח אחי רציני מה זה השטויות האלה |
אחי, תבין, הקטע של לקבל את הזימון זה לא הכי מסובך, אנשים מהכיתה שלי שלא הייתי מביא להם לנהוג בקורקינט שלי קיבלו זימונים, הקטע זה לעבור את המבחנים (לפי מה שהבנתי עד ירפ"א ב זה בסדר, ירפ"א ב זה כבר קשה)
|
1. אפשר עם פרופיל 82 גם כן להגיע לטיס.
2. מעבר לקב"א 54 ומעלה צריך גם דפ"ר 60 לפחות 3. אפשר להתקבל עם מספר נמוך (בלי צילנדר או בעיה אחרת) |
ציטוט:
כמישהו עם קב"א מעל 54 ודפ"ר מעל 60 ופרופיל של 82 שהוזמן למסלול מופ"ת של חיל האוויר, קשה לי להאמין לזה... |
ציטוט:
הדבר היחיד שיכול להפריע הוא הסעיף שבגללו הורידו לך פרופיל. |
אני גם חושב ללכת לטייס..רק קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים..
אז אתם אומרים להשקיע במבחנים ובכל מה ששואלים שם שיראו תחוכמה?חחח כי אם אנלא שם אז אמרו לי בטח קרבי למרות שיש סיכוי לממרם או משו בסגנון.. |
הדרך לקורס טיס ארוכה מאוד..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ