ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   2 שאלות על בנט אובר וחימום (https://israelbody.com/showthread.php?t=21618)

r0y 14-10-07 20:50

2 שאלות על בנט אובר וחימום

1. אני בתוכנית Fbw ונגיד שאני עושה לחיצות חזה בדאמבלים אז יש לי 3 סטים..סט אחד מתבזבז על חימום שהוא עם חצי ממשקל העבודה בערך ואני עושה איתו6-8 חזרות רק בשביל לתרגל תתנועה וסט חימום כזה..ואז יש לי רק 2 סטים עבודה שזה לא מספיק..מה לעשות עם זה?איך אתם מתסדרים עם זה ש2 סטים של עבודה לא מספיק..

2. שאני עושה בנט אובר כבר פעם שנייה או שלישית המשקל עדיין נמוך (25) ואני עושה נכון כי המדריך בדק אותי כבר וראה שאני עושה בסדר אבל אני לא מרגיש תגב..אני מרגיש תידיים וטיפה תרגליים שהם במצב מכופף כזה...מה הבעיה פה?המאמן אמר שגם במשקלים גבוהים כמו שלו הוא לא מרגיש תגב ורק את הידיים אבל בכל זאת הגב עובד...גם אצלכם ככה?

zrizi 14-10-07 20:53

אני בכל תרגיל לא מרגיש תגב

Danzig 14-10-07 20:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
1. אני בתוכנית Fbw ונגיד שאני עושה לחיצות חזה בדאמבלים אז יש לי 3 סטים..סט אחד מתבזבז על חימום שהוא עם חצי ממשקל העבודה בערך ואני עושה איתו6-8 חזרות רק בשביל לתרגל תתנועה וסט חימום כזה..ואז יש לי רק 2 סטים עבודה שזה לא מספיק..מה לעשות עם זה?איך אתם מתסדרים עם זה ש2 סטים של עבודה לא מספיק..

2. שאני עושה בנט אובר כבר פעם שנייה או שלישית המשקל עדיין נמוך (25) ואני עושה נכון כי המדריך בדק אותי כבר וראה שאני עושה בסדר אבל אני לא מרגיש תגב..אני מרגיש תידיים וטיפה תרגליים שהם במצב מכופף כזה...מה הבעיה פה?המאמן אמר שגם במשקלים גבוהים כמו שלו הוא לא מרגיש תגב ורק את הידיים אבל בכל זאת הגב עובד...גם אצלכם ככה?

1. סט ראשון של חימום אני לא מחשיב בכלל, רק את הסטים של העבודה.
2. הרבה אנשים לא מרגישים את הגב בבנט אובר, זה לא נורא, הסיבה היא שהוא עובד על כל כך הרבה שרירים בגב והוא לא מתרכז על אחד ספציפי.
בכל אופן הייתי ממליץ להצמיד כמה שיותר את המרפקים לגוף, להשאר באותו מנח כל הזמן ופשוט למשוך את המשקל לכוון הפופיק (בין הפופיק לחזה ליתר דיוק).

NSH1 14-10-07 21:00

בנט אובר ראו אתה עושה 25 קילו או פאונד, ובכלכ יד?

r0y 14-10-07 21:23

25 קילו הכוונה מוט 20 ו 2.5 בכל צד..זה משקל נמוך לתרגל טכניקה...אימון הבא אני יוסיף עוד הרבה
ואוקיי אני באמת יבטל את הסט חימום הזה..
Thnx

NSH1 14-10-07 23:34

נסה עם דאמבלים..

r0y 14-10-07 23:50

זה כזה משנה?המאמן כבר נתן לעשות עם מוט אז אני יצמיד צידיים אולי יהיה יותר טוב..נראה לי לא נוח ואם כבר אז אני יעשה מסור..למי שעושה את זה..אני עושה מול מראה והמוט תמיד נראה עקום שבצד ימין הוא הרבה יותר למעלה אבל זה לא ככה..גם אצלכם הוא לא ישר?

Rm3 14-10-07 23:54

האמת שבנט אוור זה התרגיל היחידי שאני מרגיש בו את הגב

r0y 15-10-07 00:00

חחחחחח אתה עושה אחיזה צרה?אני חושב שעד עכשיו עשיתי רחבה ואולי בגלל זה..יכול להיות."?

NSH1 15-10-07 00:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי r0y
זה כזה משנה?המאמן כבר נתן לעשות עם מוט אז אני יצמיד צידיים אולי יהיה יותר טוב..נראה לי לא נוח ואם כבר אז אני יעשה מסור..למי שעושה את זה..אני עושה מול מראה והמוט תמיד נראה עקום שבצד ימין הוא הרבה יותר למעלה אבל זה לא ככה..גם אצלכם הוא לא ישר?

נו זה מהשחשבתי

אם זה עקום צד אחד מתאמץ יותר
בגלל זה עדיף דאמבלים - על כל יד דאמבל

r0y 15-10-07 00:13

טוב אני ינסה..תשנה תחתימה שלך זה לא אמור להיות כשתגדל תבין זה צריך להיות: כשתבין תגדל
כאילו שתבין תנושא אתה תתחיל לגדול

Danzig 15-10-07 02:32

אחיזה רוחב כתפיים

benwin21 15-10-07 16:44

נבנט אובר עובד על הגב התחתון??

כי אני מרגיש רק בגב התחתון

!Demon! 15-10-07 17:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21

גם בגלל הפוזה שאתה עומד בה וגם טיפה על רגליים ניראה לי אבל המטרה העיקרית היא גב עליון
אולי אתה לא מרגיש כי המשקלים קלים?תנסה תיראה אם זה זה

zrizi 15-10-07 21:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21

כנראה כי זוקפי הגב שלך חלשים או שאתה עובד בטווח חזרות גבוה וכל סט לוקח הרבה זמן אז הזוקפים שלך מתעייפים כי הם עובדיים איזומטרית לאורך כל הסט.

r0y 15-10-07 21:41

נכון גמלי כואב הגב התחתון לקראת סוף הסט..אפילו הרגליים מדיי פעם
אני יעביר אותו לפני הסקווט אני חושב

benwin21 15-10-07 21:42

אולי אני צריך להעלות משקלי עבודה??

r0y 15-10-07 21:43

גם יכול להיות..עם הזמן הם יתרגלו..אין מה לדאוג
פשוט אני הרגשתי תידיים עובדות במקום תגב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:31.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ