éùøàìáåãé

éùøàìáåãé (https://israelbody.com/index.php)
-   àéîåðéí (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   ùàìä òì úåëðéú àéîåðéí (https://israelbody.com/showthread.php?t=21557)

Edendi 13-10-07 23:46

ùàìä òì úåëðéú àéîåðéí

àðé òåáã áúåëðéú Hst åîçø àðé îúçéì àú äñéé÷ì äàçøåï ùì äùéèä..
òáãúé òã òëùéå áàåôï äáà:
ùáåòééí øàùåðéí - Rm15
ùáåòééí ùðééí - Rm10
ùáåòééí ùìéùééí - Rm6 (ëé àðé îòãéó ìà ìøãú îúçú ì-6 çæøåú åìòùåú 5..)
åòëùéå àðé ÷öú ú÷åò åàðé ìà éåãò îä ìòùåú îçø..
àéï ìé áï æåâ ìòáåã àéúå áçæåøú ùìéìéåú àæ ìôé äîàîø ù÷øàúé áàúø àðé àîåø ìòùåú òëùéå òåã ùáåòééí àú äàéîåï äàçøåï ùì ä-rm6?
ëàéìå ìäâéò ìëùì áëì àéîåï ìîùê ùáåòééí? àå ìòùåú àú ëì äñéé÷ì ùì ä-rm6 îäúçìä? î-75 àçåæ òã 100 àçåæ áàéîåï äùéùé?
àùîç îîù ìúùåáåú !

zrizi 14-10-07 00:01

öéèåè:

ôåøñí áî÷åø òì éãé Edendi
אני עובד בתוכנית Hst ומחר אני מתחיל את הסייקל האחרון של השיטה..
עבדתי עד עכשיו באופן הבא:
שבועיים ראשונים - Rm15
שבועיים שניים - Rm10
שבועיים שלישיים - Rm6 (כי אני מעדיף לא לרדת מתחת ל-6 חזרות ולעשות 5..)
ועכשיו אני קצת תקוע ואני לא יודע מה לעשות מחר..
אין לי בן זוג לעבוד איתו בחזורת שליליות אז לפי המאמר שקראתי באתר אני אמור לעשות עכשיו עוד שבועיים את האימון האחרון של ה-rm6?
כאילו להגיע לכשל בכל אימון למשך שבועיים? או לעשות את כל הסייקל של ה-rm6 מהתחלה? מ-75 אחוז עד 100 אחוז באימון השישי?
אשמח ממש לתשובות !

אתה ממשיך עוד שבועיים עם RM6 שלך ועובד מ75-100 אחוז
איך ההתקדמות? מה הנתונים הקודמים ומה הנתונים כרגע?

Edendi 14-10-07 00:31

אתה בטוח במה שאתה אומר? כי תראה מה רשום במאמר באתר:

"הדרך היותר קלה והדרך שבה אני עובד היא להמשיך את ה-rm5 שלכם לעוד שבועיים, האימון ה-6 של טווח ה-5 חזרות, זהו האימון של Rm5, את האימון הזה תמשיכו לעוד שבועיים!"

למה הוא כותב את זה? זה מה שבילבל אותי..
ולגבי התוצאות, בינתיים אני רואה התפתחות בכח השריר ולא בנפח שלו אבל זה בגלל פאק בתזונה שלי..
בכל אופן, מה אתה אומר?

Edendi 14-10-07 01:00

גם באתר באנגלית מצויין המשפט הבא:

15 reps for 2 weeks  10 reps for 2 weeks  5 reps for 2 weeks  then continue with your 5 rep max for 2 weeks or begin 2 weeks of negatives.

הוא מציין כאן את המילה מקס.. מה זה אומר?

r0y 14-10-07 09:49

שלא תעבור ת Rm5 או שתעשה שכל חזרה אחרונה היא ממש אחרונה ואתה לא מסוגל יותר או שתעבוד בכשל חיובי..עם ספוטר

Edendi 14-10-07 10:20

àæ æä àåîø ùëì àéîåï òëùéå áîùê ùáåòééí àðé öøéê ìäâéò ìëùì?
ëàéìå ìòùåú àú äàéîåï ä-6 ùì äèååç çæøåú äðåëçé áîùê ùáåòééí àí àðé ìà òåáã áçæøåú ùìéìéåú??

zrizi 14-10-07 10:28

öéèåè:

ôåøñí áî÷åø òì éãé Edendi
âí áàúø áàðâìéú îöåééï äîùôè äáà:

15 reps for 2 weeks Þ 10 reps for 2 weeks Þ 5 reps for 2 weeks Þ then continue with your 5 rep max for 2 weeks or begin 2 weeks of negatives.

äåà îöééï ëàï àú äîéìä î÷ñ.. îä æä àåîø?

àó ôòí ìà ÷øàúé àú äîàîø áàðâìéú àåìé àúä öåã÷. áëì î÷øä ìôé îä ùëúåá áéùøàìáåãé àðé îáéï ùìà öøéê ìäâéò ìëùì ëì àéîåï.

-ùáåòééí ùì 'çæøåú ùìéìéåú' (òæøä áùìá ä÷åðöðèøé, àå àí úøöå ãåâîà: ëùàðå îøçé÷éí àú äîåè îäçæä, áòú áéöåò äúøâéì ãçé÷ú çæä). áî÷øä ùàéï àôùøåú ìòáåã òí áï-æåâ àå ùîëì ñéáä àçøú øåöéí ìäéîðò îçæøåú ùìéìéåú, ðéúï ìçæåø òì ä-'áìå÷' äàçøåï ùì ä-5 çæøåú ò"î ìäôé÷ îòåîñéí àìä àú äî÷ñéîåí.

ëì äæîðéí äí GMT +3. äùòä ëøâò äéà 05:32.

îåôòì òì: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ëì äæëåéåú ùîåøåú ìéùøàìáåãé áò"î