![]() |
הקפה
ערב טוב לכולם..
תמיד חיפשתי את הערך הקלורי של הקפה בכל מקום - אינטרנט, ספרי תזונה ומגנטים על מקררים של נשים שמנות אבל מעולם לא מצאתי. אפילו על האריזה עצמה זה לא מצוין.. מיכוון שאני נוטל 25 מ''ג אפדרין בוקר ו25 מ''ג ערב אני שותה תמיד 4 כפיות נס קפה עם כל נטילה. והייתי רוצה לדעת את הערך הקלורי של ה4 כפיות האלה, כולל כמות הקפאין.. תודה רבה על העזרה. יום טוב |
שחור חזק מכיל 150-200 מ"ג קפאין; ספל קפה מכל סוג אחר מכיל 60-150 מ"ג קפאין (תלוי בסוג הקפה); קפה נטול קפאין – 2-5 מ"ג לספל; ספל תה מכיל 40-80 מ"ג קפאין; כוס קולה – כ-30 מ"ג קפאין; 100 גרם שוקולד – 6-120 מ"ג קפאין.
כמות הקלוריות בקפה ממש זניחה ב 1-3 קלוריות מה שכן מוסיף קלוריות לקפה זה הסוכר וחלב לרוב מה שבא ביחד אם אתה שותה קפה שחור ללא סוכר אז אתה לא צריך להחשיב את הקלוריות |
תה ירוק - 25 מ"ג ~
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ממש לא , הבנתי פשוט משהו שהרבה אמרו לי..
תבין אבל שה"בדיחות" שלך לא מצחיקות , וזכותו לשתות חלב עזים זה אחלה של דבר , תשתה את החלב 1% שלך חייה ותן לחיות. |
ציטוט:
|
:):):):) צחקתי איתו ואני בטוח שהוא הבין את זה. דווקא אני חושב שהוא עושה בשכל עם כל הקטע האורגני, פשוט זה עולה פי כמה עשרות יותר יקר אז אני לא עושה את זה. אם זה היה באותו מחיר הייתי ללא ספק אוכל אוכל אורגני.
|
ציטוט:
|
שמע לדוגמא ביצים אורגניות עולות פי 2 יותר...
|
ציטוט:
אבל מה שגורם למחיר לקפוץ זה גם היתרונות. |
עזוב בשביל 6 גרם חלבון לא שווה להשקיע :laughing:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:41. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ