![]() |
תגידו שלא מגעיל אותכם
מזעזע!!!!
לצפייה בפאוור פוינט: http://www.planetnana.co.il/xtazman/UNsmink4.pps עריכה: לא לבעלי לב חלש |
בונא אתה רוצה מוניטין שלילי?חח מה זה החרא הזה?תביא כוסיות.....
|
חחחחח רק רציתי לעניין אותכם על מה חלקכם מפנטזים בלילה :character63:
|
Wtf..
למה נכנסתי לזה בכלל |
מה מראים שם?
|
אתה רוצה להגיד לי שהכוסיות האלה,הם המכוערת בתמונות יעני זה לא מישהי מכוערת שדומה להן ?
עריכה. אני בטוח שאת התמונת המכוערות אלה הערכו משום מה כולם שם זקנות,ואיפור לא יכול לכסות את זה רק.. וגם לכולם יש פיצעונים זה לא הגיוני.. ובטח לא ג'ניפר לופז,שדומה שם לנעל בית.. חלש! |
זה הם!
הדימיון המטורף הוא לא מקרי |
הרוב אלה לא הן...
|
ציטוט:
נראה לך שג'ניפר לופז תראה ככה ? או שהמצלמה יכולה לשנות בנאדם ככה ?.. בחייאת רבאק תפעיל את המוח שלך קצת . |
אחי זה מול העניים שלי תראה איך היא דומה זה תמונה מהזמן האחרון של איזה פפרצי שתפס אותה
|
מה יש שם? אין לי פוורפוינט
|
ציטוט:
יש גם תמונות של כוכבים ואיך הם יראו עוד 20 שנה. ויש עוד מלא כאלה רואים שזה לא אמיתי,אתה חושב שג'ניפר לופז שהיא בת איזה 30 תראה כמו בת 100 ? או שרה ג'סיקה פרקר תראה ככה מכוערת ?... או בריטני ספירס שנראת שם כמו ניצולת שוואה ? הכל ערוך,אני יכול לעשות בפוטושופ דברים יותר גרועים מזה ואתה תחשוב בדיוק ככה.. |
חחח לא יודע אחי אבל אני בטוח בדבר אחד בריטני ספירס גם בלי פוטושופ נראיתה הרבה יותר גרוע ממה שמראים שם
|
ציטוט:
לא היתי מתנגד לתת לה, היא כל כך מליונרית שגם אם היא תיהיה דומה לנייר הכסף שלה יפצה על כך! :wub1: |
חחח לבריאות אחי
|
וואללה קייטי הולמס ואלישיה סילברסטון באמת ביאסו אותי, אבל ככה זה מה לעשות שאין איפור.
|
אין איפור זה כמו מסכה
|
ככה כולם שהם ללא איפור זה לא ערכה ולא בטיח , אתם אפילו לא מודעים לכוחם של המצלמות האיפור והתאורה הנכונה.. הכל אמיתי... תאמינו לי גם בר רפאלי בלי איפור מכוערת
|
גניפר לופז למי אכפת היתי מזיין אותה גם ככה
מדונה תמיד מגעילה ניקול קידמן תמיד יפה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ