![]() |
Ab 3 פעמים בשבוע=אפשרי?
עד עכשיו הייתי מתאמן 4 פעמים בשבוע,אבל עכשיו בגלל הלחץ של העבודה יוצא לי בקושי 3 בשבוע,וגם זה לא בימיםם מסודרים..למשל:
A-ראשון B-חמישי A-שישי (axxxba ואז שוב בשבוע הבא: B-רביעי A-שישי B שבת (xxxxbxab בקיצור יש לי שתי שאלות: 1.האם Ab 3 פעמים בשבוע זה אפקטיבי בכלל? יש מישהו שעושה את זה פה? 2.האם החלוקה של הימים והמנוחות היא כ"כ משנה? |
1- בוודאי שאפקטיבי ... רק תדאג ששבוע אחד A יקבל פעמיים שבוע אחרי זה B וכו' ..
2 - לא משנה .... רק תדאג שלא יהיו התנגשויות שרירים... |
אפשר לעשות Ab 3 פעמים בשבוע אבל תעלה תסטים.
תעשה חלוקה כזאת A- חזה יד קדמית כתפיים B- רגליים גב יד אחורית כדי שהשרירים הקטנים יקבלו גירוי בתדירות גבוהה יותר וככה תצטרך לעלות סטים רק לשרירים הגדולים. בין כל אימון יום מנוחה. |
אוקיי זו תוכניות האימונים שלי:
A חזה: לחיצת חזה 10x3 לחיצה עם דאמבלים 8x3 פרפר במכונה 12x4 רגליים לחיצת רגליים 10x3 תרגיל לרגל אחורית במכונה,שכחתי את שמו:10x3 לחיצה תאומים:10x3 יד קידמית(מפציץ): כפיפות מרפקים פטישים בישיבה 12x3 כפיפות מרפקים בשיפוע בישיבה:8x3 כפיפות מרפקים בעמידה עם מןט דאבליו10x3 B גב: תרגיל חימום:מתח 6x3 פולי עליון10x3 חתירה במכונה8x3 תרגיל ששכחתי את שמו,הורדת מוט לפנים או ממשהו:12x3 תרגיל לגב תחתון במשקל גוף,שם מסובך כזה 8x2 כתפיים(מפציץ): הרמה לצדדים 8x3 חתירה אנכית 12x3 לחיצת כתפיים 10x3 יד אחורית: סופר סט(3):לחיצה צרפתית+לחיצה צרה 18 חזרות 8/10 זהו בעיקרון..לפעמים אני עושה גם קצת אירובי/כמה בריכות.. האם לדעתכם היא מספיק אינטנסיבית ל3 פעמים בשבוע? |
אם כבר לא עדיף שיעשה Abc 3 פעמים בשבוע?
|
התוכנית בסדר ההיתי מוסיפה עוד איזה 2 סטים לרגליים ,בכתפיים תתחיל עם לחיצה אחרי זה חתירה ואז הרחקה,בחזה שאחת הלחיצות תהיה בשיפוע עליון .
אתה יכול לעשות Ab ולעבוד כול פעם על קבוצות שריר אחרות או לתת דגש לקבוצת שרירים שמתפתחת פחות ואתה רוצה לתת לה דגש |
מתן תוריד חזרות, תעבוד יותר בטווחים של 6-8 ולא 10-12
|
אוקיי תודה רבה לכולם,פאניק שים לב שדווקא יש לי לא מעט 8 חזרות בכמה וכמה תרגילים..מה שהכי דומננטי אומנם זה באמת ה10 אבל זה עדיין טווח טוב להיפרטרפיה לא?
|
כן, אבל זה לא כיף :character63:
יותר כיף לעבוד 4-6, להפציץ קצת משקלים :sbb4: |
ציטוט:
חחחחחחחח 4? יא משוגע:flowers: האמת שלדעתי טוב לגוון בין ה8/10/12 כדי שלא ישעמם במשקלים.. אגב לפי מה שזכור לי אתה גם עובד שלוש פעמים בשבוע בדיוק מאותה סיבה שלי לא?:character63: |
כן, אבל אני עושה Fbw.
האמת אני מבסוט לאללה מהתוכנית, אני לא גדל [טוב אני רק שבועיים בתוכנית], אבל המשקלים עולים בצורה מדהימה. בכל אופן אצלי החזרות הן בין 4-8 [הרוב 6 ו8], לא אוהב חזרות גבוהות כי אני עצלן. חוץ מזה יותר כיף להרים 100 קילו 3 חזרות מאשר 80 קילו 10 חזרות :11:[ מה שמזכיר לי שהיום עשיתי בבנצ' 3 חזרות בסט כלשהו, זה כיף לאללה D: ד"א תביא את הICQ שלך רגע |
ציטוט:
בדוק מוניטין:11: |
חרא לפנים
עדיף תעשה Fbw אחי |
Ab 6 פעמים בשבוע זה Fbw מחולק לשניים ..
כלומר - לא אמורים (לדעתי) להיות בab האלה יותר סטים מאשר בfbw (כי התדירות זהה) אז פשוט תבוא למכון יותר פעמים בשבוע לפחות זמן .. |
ציטוט:
AB עלול לגרום לו פציעה זה לא בדיוק מחולק ככה נהוג AB אם כבר ABXABXXABXABXX |
ציטוט:
|
ציטוט:
פחות גירוי פחות תדירות |
עדיף כבר תחלק את זה לpush\pull או בכלל תעשה Fbw 3 פעמים בשבוע לדעתי.
|
חבר'ה בלבלתם אותי עכשיו...ab 3 פעמים בשבוע לא נותן מספיק גירוי או הקיצר לא אפקטיבי???
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ