![]() |
אוקי יש תמונה מסה או חיטוב?
אוקי אני חודשים במכון נתונים
גיל:16 משקל:63 גובה:173.5 %שומן 17.4 מה לעשות חיטוב או מסה תמונות: http://img253.imageshack.us/img253/2...1959pq3.th.jpg תודה לעוזרים |
חיטוב בדחיפות עד ל-10 אחוז שומן ורק אז מאסה ..
|
חיטוב !
אין טעם לעשות מסה על אחוז שומן שכזה... תרד לכיוון ה-12 אחוז.. תחטב .. אחרי זה תעלה מסה.. בהצלחה |
מאסה. אין מאסת שריר ובגלל זה אין צורה לגוף.
|
ציטוט:
כיאלו לעלות מסת שריר ולקלף את השומן מאסה או חיטוב? |
ציטוט:
ממה שרואים הוא מתחיל ככה שבחיטוב יש לו סיכוי גבוה לעלות תוך כדי גם בשריר... הוא צריך להרזות.. ואז לעלות לאט ובטוח .. ואז שוב לחטב.. יש לו הרבה עבודה.. |
הייתי עושה מאסה "נקייה", זה גם יעזור לו מאוד בחיטוב - יותר שריר יותר שריפת קלוריות, אם הוא יעשה חיטוב הוא יהיה גפרור
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אחרי חיטוב-מסה-חיטוב-מסה אתה תראה הרבה יותר טוב... |
ציטוט:
ותירא מה המטרה שלי הסופית סופית היא: http://img130.imageshack.us/img130/6...vb6qxd1.th.jpg כמה זמן פחות או יותר זה יקח לי? |
איך זה שאף אחד עדיין לא צעק את המילה ג'ינו?
מה זה הציצי הזה? אחי, תבדוק את רמות האסטרוגן בגוף שלך. פעם יצאתי עם מישהי שהיה לה פחות חזה מזה...:ohmy: בכל מקרה, חיטוב ושוב חיטוב. |
ציטוט:
ודרך אגב זה לא ציצי גדול זה בעיה רצינית בפיטמות שלי והסבר בשבילך(עשתי הרבה פעמים ביד הפיטמה גדלה החוצה וזה התוצאה שלה) אחרי שהבנתה א)אם אתה יודע מה לעשות כדי להקטין אותה תגיד ב)זה בעיה רצינית אצלי זה כמו חולשה |
חיטוב
|
ציטוט:
זה דבר די נפוץ בגיל ההתבגרות, כשההורמונים מתחילים להשתולל בגוף. אני מציע לך לבדוק את העניין ברצינות. כי אפשר לעצור את התופעה. לפעמים לאחר גיל ההתבגרות העניין נעצר ופחות בולט. שוב, מתנצל אם הייתי קצת בוטה, אני פשוט ישיר מאוד לפעמים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ומזות אומרת ליבדוק את זה? |
מסה. אם תדפוק עכשיו חיטוב אתה תהיה דקיק ויהיה לך יותר קשה להעלות מאסה. יותר קל לעלות מאסה על אחוזי שומן גבוהים יחסית.
חוץ מזה עכשיו החורף בפתח בעיה להפוך לדובון קוטב.. אחר כך תשבור ראש על חיטוב לפני הקיץ.. |
הייתי עושה ניתוח כירורגי קודם ואז חיטוב
|
אייל יש דרך להתבטא, השפלת את הבנאדם - בשביל מה? יכלת להגיד לו את זה במיילם אחרות, למה להיכנס בו בנושא שאני בטוח שהוא רגיש אצלו?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ