![]() |
חימום לפני משקולות: כן/לא
האם מומלץ לי לעשות חימום לפני אימון הכוח-הרמת משקולות
ואם כן האם לעשות אותו ברמה של ריצה או הליכה קלה? !~ חשוב לציין שאני דיי רזה ואחוז השומן הוא לא גבוה!~ |
אתה לא צריך לחמם עם ריצה לפני אימון כוח... מספיק שתעשה כמה סטים טובים של חימום על אותו שריר שאתה הולך לעבוד עליו.. בכדי שתהיה זרימת דם מוגברת לשריר וכו'... ואז תתחיל לעבוד ...
(אתה לא חייב לעשות הליכה או ריצה סתם מיותר לדעתי) |
למה מיותר? מה רע בחימום של 3 דקות ומתיחות.
|
מתיחות סבבה וצריך לעשות..ריצה מיותר במיוחד שאתה רזה
|
מה קשור שהוא רזה?
|
ציטוט:
|
בוודאי שמומלץ, לא צריך להתפרע כמובן עם החימום, אם זה חימום במכשיר אירובי אין בעיה ל5 עד 10 דק' בווליום קל על מכשיר הריצה/אופניים/אליפטי.
לאחר מכן מתיחות קלות לשריר האנטגוניסט לזה שאתה הולך לעבוד עליו, לאחר מכן לגשת לעבודה עם סט או שתיים של משקל לחימום השריר. |
ציטוט:
אז תעלה תדופק עם סט חימום של 15-20 חזרות עם משקל יחסית קל... שני סטים כאלה תראה יופי איך הדופק עולה לך ... שכל אחד יעשה מה שנראה לו לנכון לי אישית החמש שבע דקות חימום האלה על ההתחלה לא באים לי בטוב... אני רוצה לתקתק תאימון כוח ולהתקפל כמה שיותר מהר יותר טוב.. |
ריצה של 3 דקות אולי תזרים טיפה דם בגוף אין בזה משהו רע, אבל לדעתי זה מיותר לגמרי, אם יכול לקפוץ עם חבל או סתם במקום מה שבא לך תתפרע, אחרי זה לעשות מתיחות ולגשת לחימום ולעבודה.
|
ציטוט:
|
לא עם ריצה לפי דעתי, סיבובי מפרקים ועבודה עם משקל נמוך יעשו את העבודה :)
|
ציטוט:
|
גם מיותר לדעתי
|
לפני ריצה (עושים חימום עם ריצה של קצב קל 7-10 דקות הראשונות ואז מתחילים לרוץ בקצב אחיד ומהיר .. )
לפני אימון כוח אני לא רואה מה התועלת בלרוץ .. עדיף לעשות חימום טוב עם משקל נמוך והרבה חזרות .. אבל כל אחד שיעשה מה שטוב לו.. אם למישהו בא טוב לעשות חימום של ריצה לפני משקולות וזה עושה לו טוב אז שיילך על זה.. |
תזרים תדם פשוט. לא משהו רציני.... אם הליכה עושה לך את זה זרום עם עצמך
אני עושה טיפה מתיחות ובמכונות עושה כמה חזרות בלי משקל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ