![]() |
חיטוב קצרצר?
סתם רציתי לקבל עוד כמה דעות מאנשים שונים.
הנה השאלה: נסעתי לגרמניה והיה פצצה, נהנתי והכל, אבל העלאתי 2 קילו שם (התאמנתי 3 פעמים ב 10 ימים שם). אני לא מפתח גוף מקצועי ולכן אני לא אוהב לעשות "אוף-סיזן אוף סיזן" כלומר, להשמין ממש ורק להיות חטוב בקיץ. אז השאלה שלי היא האם זה אפשרי שבזמן האוף סיזן שאני עכשיו בו, האם אפשר לעשות איזה חיטוב למשך שבועיים-שלושה כדי לחזור למצב הקודם שלי, ומשם להמשיך באוף סיזן? |
אפשרי בהחלט... אבל לא נראה לי שה-2 קילו האלה שהעלית זה מה שיעשה אותך "שמן"...
זה נוזלים... אם הם כל כך מפריעים לך ... תאכל פחות ותוריד מה שהעלית ואז תמשיך מסה... |
הייתי דיי חטוב וזה מעצבן אותי, כי אני רואה את ה2 קילו האלה.
בוא נגיד שלפני הנסיעה היו רואים את ה six pack ביותר "חדות", ועכשיו אפשר לשים לב להבדל שהם הרבה פחות בולטים. |
תמשיך לתאמן כרגיל ואולי תוסיף אירובי לאימונים , הוא ידאג להוריד את הנוזלים
|
ציטוט:
|
הבחור העלה נוזלים
אירובי עוזר לשמור על פחות אגירת נוזלים מה הבעיה? |
ציטוט:
|
נכון אבל אירובי עוזר להפחית אגירת נוזלים גם במאסה
|
מי אמר לך שהוא אגר נוזלים? יש סיכוי טוב שהוא השמין אם הוא אכל יותר והתאמן פחות.
|
בוא נגיד ש-2 קילו בשבועיים שבהם התאמנתי רק 3 פעמים, יכללו בהם אולי טיפ-טיפת מאסת שריר, יותר שומן ונוזלים.
ובוא נגיד גם שלאכול כל לילה שאוורמה לפני שינה, לא תורם במיוחד לאגירת נוזלים, אלא יותר לאגירת שומן. ;-) בכל מקרה, אני אשמח אם תענה לשאלה שלי, משה. |
אם כבר הוא פתח פוסט על זה אז יש לי שאלה ..
מה עדיף מבחינת צבירת מסאת שריר .. אחרי כל אימון משקולות לרוץ 10 דקות ( 4 פעמים בשבוע ) או לעשות פעם בשבוע ריצה של חצי שעה ככה .. |
ציטוט:
תרוץ פעמיים בשבוע 20-30 דק' ... בקשר למה שדידברו פה על נוזלים... אירובי במסה מוריד נוזלים ... (שומן זה כבר משהו אחר) |
ציטוט:
|
משה? תשובות?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תעשה אירובי עם איזה אימון דילול אחד או שניים במשך שבוע , תרגיש בהבדלים ותחזור למסה לפי דעתי. |
תעשה שבועיים של ירידה מתונה, זה אפשרי.
|
ציטוט:
אפשר רפרנס? [יעזור לי מאוד אני בחור נוזלי כלכך:laughing: ] |
ציטוט:
חחח צריך לתת לך מוניטין על זה הרגת אותי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ