ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   תרגילים שמחזקים את "שרירי הליבה" (https://israelbody.com/showthread.php?t=20851)

Coleman 05-10-07 19:23

תרגילים שמחזקים את "שרירי הליבה"

מישו יכול לכתוב כאן רשימה של כמה תרגילים (לא של כוסיות כמו בכתבה של Ynet ) שמחזקים את השרירים שהם מדברים עליהם? הכוונה היא לתרגילים כמו דדליפט וכאלה נכון?

ותגידו איך בדיוק לחץ מתמשך על חוליות עמוד השדרה כמו למשל במיליטרי פרס בעמידה / סקוואט/ דדליפט/ פאוור קלין וכד'... לא עוצרים את הגביהה? אני מבין את זה שתרגילים כמו בנץ' פרס למשל מחזקים את העצמות אבל איך בדיוק עמוד השדרה לא נפגע מהקטע הזה?

Bullet 05-10-07 19:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Coleman
מישו יכול לכתוב כאן רשימה של כמה תרגילים (לא של כוסיות כמו בכתבה של Ynet ) שמחזקים את השרירים שהם מדברים עליהם? הכוונה היא לתרגילים כמו דדליפט וכאלה נכון?

ותגידו איך בדיוק לחץ מתמשך על חוליות עמוד השדרה כמו למשל במיליטרי פרס בעמידה / סקוואט/ דדליפט/ פאוור קלין וכד'... לא עוצרים את הגביהה? אני מבין את זה שתרגילים כמו בנץ' פרס למשל מחזקים את העצמות אבל איך בדיוק עמוד השדרה לא נפגע מהקטע הזה?

דדליפט, סקוואט, פרונט סקוואט מאמנים את הרחב בטני, ואת הזוקפים-באופן איזומטרי.
פשיטות גו מאמנות זוקפים באופן דינמי (הערה-לא להגזים במשקלים בתרגיל הזה)

יש גם כל מיני תרגילים של אחיזות איזומטריות למשל אתה שוכב על הגב והרגליים שלך על כסא, והגב העליון שלך על כסא ואתה צריך להחזיק את הגוף ישר כשעל הבטן יש לך משקולת.

Coleman 05-10-07 19:33

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
דדליפט, סקוואט, פרונט סקוואט מאמנים את הרחב בטני, ואת הזוקפים-באופן איזומטרי.
פשיטות גו מאמנות זוקפים באופן דינמי (הערה-לא להגזים במשקלים בתרגיל הזה)

יש גם כל מיני תרגילים של אחיזות איזומטריות למשל אתה שוכב על הגב והרגליים שלך על כסא, והגב העליון שלך על כסא ואתה צריך להחזיק את הגוף ישר כשעל הבטן יש לך משקולת.

איך אפשר להוסיף משקל לhyper extansions חוץ מאם פלטה של 10 קילו מסכנה ששמים על הראש? אתה מתכוון ללהוסיף לזה משקל עם מוט שעליו יש משקל??
ומה בקשר לשאלה השנייה שלי?

תודה אחי מוניטין

kaga 05-10-07 19:36

ציטוט:

איפושהו קראתי (כנראה אצל מקרוברט) שלמתאמני גיל פחות מ-15 או 14 זה יכול לעשות לחץ על חוליות כי העצמות והמפרקים לא מספיק חזקים. אני אישית נוטה להאמין לו ולניסיון של ספורטאים אחרים מאשר לכל מיני מחקרים שאנשים אחרים מזמינים מראש.

Coleman 05-10-07 19:38

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
איפושהו קראתי (כנראה אצל מקרוברט) שלמתאמני גיל פחות מ-15 או 14 זה יכול לעשות לחץ על חוליות כי העצמות והמפרקים לא מספיק חזקים. אני אישית נוטה להאמין לו ולניסיון של ספורטאים אחרים מאשר לכל מיני מחקרים שאנשים אחרים מזמינים מראש.

אפשר רפרנס??
ואיך בדיוק זה יוצר לחץ על חוליות אם עד היום כולם פה בפורום כתבו שזה לא יכול לפגוע ובלה בלה בלה

Bullet 05-10-07 19:39

ציטוט:

איך אפשר להוסיף משקל לhyper extansions חוץ מאם פלטה של 10 קילו מסכנה ששמים על הראש? אתה מתכוון ללהוסיף לזה משקל עם מוט שעליו יש משקל??
ומה בקשר לשאלה השנייה שלי?

תודה אחי מוניטין

אפשר להוסיף משקל, פשוט אל תגזים ואל תעבוד איזה RM5 לכשל או משהו, אפשר להפצע בתרגיל הזה.

בקשר לשאלה-תרגילי משקולות זה לא לחץ מתמשך, זה לחץ רגעי.

kaga-אני עושה קורס מחשבים בבסיס פתוח אבל בקורס יוצא בסופ"ש, מה איתך?

kaga 05-10-07 19:41

תגיד בולט איפה אתה משרת? בבסיס פתוח?

Coleman 05-10-07 19:43

ציטוט:

אפשר להוסיף משקל, פשוט אל תגזים ואל תעבוד איזה RM5 לכשל או משהו, אפשר להפצע בתרגיל הזה.

בקשר לשאלה-תרגילי משקולות זה לא לחץ מתמשך, זה לחץ רגעי.

kaga-אני עושה קורס מחשבים בבסיס פתוח אבל בקורס יוצא בסופ"ש, מה איתך?

KAGA הרגע כתב שזה עלול לגרום ללחץ על החוליות ולבעיות...אז אם תוכלו להתרכז בשאלה השניה זה יהיה מעולה :)

Bullet 05-10-07 19:46

זה אכן גורם ללחץ על החוליות ועל עמוה"ש

kaga 05-10-07 19:47

ציטוט:

KAGA הרגע כתב שזה עלול לגרום ללחץ על החוליות ולבעיות...אז אם תוכלו להתרכז בשאלה השניה זה יהיה מעולה :)

רק לפני שכל הפורום קופץ עלי תזכרו שאמרתי רק אם זה מתחת לגיל 15 אחרי גיל זה העצמות מתחזקות ואין כזה לחץ.

Coleman 05-10-07 19:48

ציטוט:

זה אכן גורם ללחץ על החוליות ועל עמוה"ש

שזה דבר שעלול לגרום לנזקים לגביהה ולהתפתחות התקינה או לנזקים לדיסק?

Bullet 05-10-07 19:52

ציטוט:

שזה דבר שעלול לגרום לנזקים לגביהה ולהתפתחות התקינה או לנזקים לדיסק?

הייתה לי הוכחה איפהשהוא.... אני לא מוצא אותה.
בSS כתוב וזה מפנה לרפרנס

Coleman 05-10-07 19:57

ציטוט:

הייתה לי הוכחה איפהשהוא.... אני לא מוצא אותה.
בSS כתוב וזה מפנה לרפרנס

הוכחה לזה שזה כן מזיק...?זאת אומרת שאם אני בן 15 ועושה פרונט סקוואט ודדליפט על משקלים יחסית כבדים כדאי לי להפסיק לעשות אותם?

kaga 05-10-07 19:58

Coleman בקשר ללחץ על העצמות וכו"... העיקר זה לא להגיע לאוורטריין או לביצוע יתר. ביצוע תרגילים אלו לא מסוכן רק אם אתה לא עושה אותם יותר מדי.

kaga 05-10-07 19:59

ציטוט:

הוכחה לזה שזה כן מזיק...?זאת אומרת שאם אני בן 15 ועושה פרונט סקוואט ודדליפט על משקלים יחסית כבדים כדאי לי להפסיק לעשות אותם?

אממ כן. זה גם יחסית איך אתה מפותח בגיל 15 (נגיד אתה נראה בגיל זה כגיל 20).

Coleman 05-10-07 20:05

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
אממ כן. זה גם יחסית איך אתה מפותח בגיל 15 (נגיד אתה נראה בגיל זה כגיל 20).

אני יחסית מפותח... אני נראה כמו בן 17 בערך++חושבים לפעמים שיש לי רישיון ומבקשים טרמפים או אם אני יכול לעשות משלוחים לחנויות פרחים :P

אז מה דדעתכם? להפסיק?

kaga 05-10-07 20:11

כן! תבוא למכון ותשרוף אותו על זה שהשאיר לך צלקות לכל החיים. סתם.... שוורץ התחיל בגיל 15 והוא אמר שזה הגיל המינימלי להתחיל בו. אם אתה כמו בן 17 אז זה יותר טוב.

Coleman 05-10-07 20:13

ציטוט:

פורסם במקור על ידי kaga
כן! תבוא למכון ותשרוף אותו על זה שהשאיר לך צלקות לכל החיים. סתם.... שוורץ התחיל בגיל 15 והוא אמר שזה הגיל המינימלי להתחיל בו. אם אתה כמו בן 17 אז זה יותר טוב.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכלס באמת חשבתי ללכת לשרוף את המכון :P
יכול להיות שזה השאיר לי נזקים:?

assito 05-10-07 20:38

לא הבנתי, זה יכול לגרום נזק, או לא?
ואני למשל, אולי גבוה לגיל שלי, אבל ממש לא מפותח. כדאי להפסיק?

tomerA 05-10-07 21:11

חדר כושר לא פוגע בגביה\גדילה.
לפי מה שטוען לחץ על החוליות עוצר גדילה? אז לפי החוק שלך מתיחת החוליות תגרום לגביהה.
יכול להוויצר נזק בעמוד השדרה עקב עבודה לא נכונה, אבל זה לא יפגע בגובה שלך.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:39.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ