![]() |
ברונטית בביקיני מנומר רצה על הליכון....
http://video.google.com/videoplay?do...036&pr=goog-sl
* מישהו יכול להגיד שזה לא תואם את הכותרת? :wacko: :1eye: |
חח הינה יוגי חזר עם השטויות שלו
|
חח זה טוב
|
חחחחחחחחחח אני לא חושב שההליכון כבר יעזור לה
|
אני חושב שהיא יכולה לשבור את שיא העולם בסקוואט, ואחר כך למרוח קטשופ על המוט ולאכול אותו.
|
ציטוט:
אני בימקום ההורים שלה קושר אותה אם שרשראות מפלדה כמו שקושרים אוניות בנמל באשדוד או בחיפה,סם לה חקה אם המבוגר מול הפנים ושהיא תרוץ אחריו כמה שנים טובות אולי תירד קילו כמה אחוז שומן אתם אומרים שהיא? |
ציטוט:
|
בדיוק הייתי באמצע הארוחה שלי ואני רואה ת'סרטון הזה.
|
ציטוט:
|
117.4%
|
אני לא מבין איך אנשים יכולים להגיע למצבים כאלו... זה כבר עבר את המונח "שמנה\שמן"... גם את טנק מרכבה סימן 4 זה עבר ממזמן... אנשים שכדי לשכב במיטה הם צריכים להרים את הבטן אחרת זה נשפך... כאילו מה הקטע... והכי קטע שהם אומרים שזה לא מפריע להם ושהם יפים בשביליהם:wacko: s
|
איזו שמנה שיאווווו אני עדין לא מבין כמה האמריקאים האלה יכולים ללכת רחוק אם הג'נקפוד שלהם,אני חושב שגם דלעים של די אנ פי לא יעזרו לה :jockey:
|
אני לא מבין איך הם לא עוצרים את עצמם לפני ששהם מגיעים לכאלה דרגותשל שמנות האנשים האלה...
צריך לאסוף כמה כאלה ללרדת בגדול.... הם כפול על מה שמביאים לשם... הם יורידו איזה 60 קילו... איכשהוא יראו טוב יותר זה פשוט מגעיל |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
גועל נפש!!!!
פשוט מטורף איך אנשים מגיעים לקנה מידה כל כך גדול |
איך לעזאזל היא יכולה לרוץ , תכבדו אותה כי אם מישהו מצליח לשאוב לה את השומן שלא תעבור חיטוב רוני קטן לידה
|
הייתי עושה אותה
|
ציטוט:
|
הייתי מכין לה תפריט תזונה עם 7 קלוריות ליום
תוכנית אימונים : 100 שעות אירובי בשבוע. דוגרי כמה אחוז שומן היא ? 50 + ? Tnavon ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ