![]() |
עזרה בבקשה..
תראו התחלתי להתאמן לא מזמן בבית אני עושה Ab ואין לי ממש הרבה תרגילים לגב.. חישפתי בישראלבודי ובאתר ההוא באנגלית שכולם מכירים.. ולא ממש מצאתי כרגע אני עושה מסור ועוד תרגיל שאני לא משמ יודע איך להסביר אותו אבל אני שוכב על הבטן בשיפע 45 מעלות.. אז אהיה אסיר תודה לאדם שיביא לי תרגילים לגב..
אה ויש לי מוט W ושתי משקולות יד.. וספה כמובון.. |
מה עם מתח פואלבר יש הרבה תרגילים
|
אין לי מושג מה זה אומר חח.. סורי
|
ציטוט:
|
תודה רבה.. את יודעת איזה עוד תרגילים אני יכול להוסיף לתוכנית שלי..
ועוד דבר.. התרגיל הזה לא מסוכן?? כשראיתי את התרגיל חשבתי לעשות אותו אבל די נבהלתי ולא הייתי בטוח אם אני אצליח לעשות אותו בצורה נכונה.. |
תרגיל לא מסוכן אבל למה אתה רוצה הרבה תרגילים זה לא מה שיביא לתוצאת כמות התרגילים
|
ציטוט:
כן ברור שלא..אני לא רוצה הרבה תרגילים אני רק רוצה מספיק תרגילים.. 3 תרגילים בערך לגב.. וכרגע יש לי 3 עם הפולאבור.. אבל אני רק רוצה לראות איזה עוד תרגילים יש ולבחור את אלה שיתאימו לי.. |
מתח
מתח אחורי פולאובר מסור בנט אובר |
ציטוט:
פולי (רגיל והפוך) חתירה במכונה |
הוא מתאמן בבית..לא נראה לי יש טי בר ופולי
|
אופס לא ראיתי בבית חח.. אבל טי בר אפשר לארגן אם יש מוט.. פולים וחתירה במכונ כנראה שאי אפשר באמת :)
|
אני גם מתאמן בבית ואני עושה:
מתח רחב חתירת מסור פול אובר טי באר עם משקולות בודדות בנתיים אני מאמין שמספיק... |
אני לא רוצה להיות קטנוני אבל אני ממש שונא מתח חח.. יש לי בבית אבל אני שונא את התרגיל הזה..
אינ אנסה לעשות את שאר התרגילים שהמלצתם.. תודה רבהה |
אני חושב שאני יודע מה זה טי באר אבל אני לא בטוח אז אם מישו יוכל להביא לי לינק איך התרגיל נעשה זה יעזור לי מאוד..
תודה מראש.. |
ציטוט:
|
אם אתה שונא מתח אז אני מניח שאתה ממש גרוע בו (כמו שאני פעם הייתי). שזו הסיבה הכי טובה להתחיל לעשות אותו כל אימון גב.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ