![]() |
סקר-אז איזה סגריות אתם מעשנים?
הערה חשובה:אין המשתמשים המעשנים "קוליים"/"מגניבים"/"עבריינים" יותר משאר חבריי הפורום נקיי הריאות בשם ואף פרמטר,אז בבקשה מכם,לא לזיין את הבולבול יותר מידי,תודה.
אני מעשן בין 4-5 סגריות ביום,דירוג(עפ"י תקציב) 1.מרלבורו לייט-מעולה,ממש מיוחדת לדעתי.. 2.כאמל=חזקה וחריפה,אבל גם מיוחדת 3.נקסט לייט-סתם נחמדה,במיוחד שאין תקציב.. אז שכל אחד ייתן דירוג,ויביא חוות דעת על הסגריות שהוא מעשן..סתם מעניין:sbb4: |
4 - ג'וינט בלאפה ...אחחחח הימים הטובים
|
מרלבורו לייט,
נ.ב מה זת'ומרת נקסט שאין תקציב נקסט זה מחיר של מרלבורוו |
חבר'ה זה לא מתאים לפורום שמתעסק בבריאות.
האשכול נעול! ראסמי..אין על נרגילה,אם מדברים על טעמים,אין על דובדבן.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
רק נרגילה פעם ב... עם החבר'ה
|
ציטוט:
סיגריות ת'אמת לא כזה להיט תעשנו סיגרים ממליץ בחום :basketball: |
ציטוט:
סבבה... |
ציטוט:
|
נובלס
חחחח רק צוחק |
בשנה האחרונה עישנתי כאמל רגיל אין פשוט אין על הסיגריה הזאת אני פשוט מת עלייה
וליידע כללי נקסט עולה בין 10 -12 שקל כאמל בין 16 -18 שקל מלברו אדום לייט פרלמנט 18-20 |
חברה סיגריות זה חרא... הן לעולם לא ישתוו לראש טוב של נרגילה =] וואלה למי שאמר שדובדבן זה טוב זה נחמד.. ממש לא הטעם הכי טוב.... התפוח גם טוב..
|
אני לא יודע איך אתם בכלל מסוגלים לעשן, סיגריות זה כזה חרא
בקצרה אני חנון ואני גאה בזה |
בזמן האחרון אני לוקח שאכטה פה שאכטה שם מחברים שלי, סתם בשביל ההרגשה שיש אחרי שאכטה אחת, אבל בכללי נרגילה עם החברים :)
|
רק נרגילה אפרסק ודגדגן
|
מדובר על טבק? :flowers:
|
זה לא פורום של פיתוח גוף ובריאות אולי?
|
ציטוט:
תראה את מתן, ועוד ילדים רבים כמוהו, בגיל 16-17 מעשנים 4-5 סיגריות ביום, שנה הבאה זה יהיה חפיסה ביום ובשנים הבאות... וזה יכול להגיע לדברים הרבה יותר גרועים מסיגריה. כפי שאמרתי - זה מתחיל בסיגריה. |
ציטוט:
אין טעם לפוסט הזה לדעתי, אפילו שזכותכם. זה סתם הורס את הבריאות כל הקקי הזה.:mad: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ