![]() |
הסוף להתבטלות!
סוף סוף אחרי שבועיים מייגעים של חוסר מעש בבקרים-צהריים, אני חוזר לעבוד + מתנדב.
אני מתחיל לעבוד בטיב טעם רחובות ואתחיל להתנדב במרכז הישראלי לכלבי נחייה בבית עובד. אני אישית השתגעתי בבית, לא מבין איך אנשים יכולים אשכרה לשבת ולהתבטל [ולהנות מזה כ"כ] בבית שעות על גבי שעות! בכל אופן שיהיה לכולם יום מענג וצבעוני :flowers: איך עבר החופש עד עכשיו? בואנה לאלה שמראשון, איזה מעפן ה"חג היין" אתמול, עלק פסטיבל הזמר העברי אני מת.. היה כ"כ מעפן. |
ציטוט:
ובהצלחה נשמע שאתה אוהב את העבודה בטיב טעם :jockey: :flowers: |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה רוצה את זה לא מבושל כן? נא? והקטע בטיב טעם שאפשר לטחון שם שעות כמו חולה, ועכשיו כשאוטוטו כללללל החברים שלי מתגייסים אז לא יהיה לי מה לעשות אז אני אעבוד 12 שעות ביום אעשה כסף :] |
ואללה היה מעפן? לא הלכתי רציתי ללכת היום , מה היה?
|
שיהייה בהצלחה :]
|
ציטוט:
הייתה הופעה של מרגול חחח היום יש הופעה של אביב גפן אם אתה אוהב אותו [סתם הומו], קיצר לא משהו בכלל.. אין יין אז לא כיף זה האתר של המרכז לכלבי נחייה, אולי זה יעניין מישהו: http://www.israelguidedog.org/hebrew/aboutus.htm |
כמה שאתה צודק החג יין הזה מסריח לאללה.
|
ציטוט:
|
דימי יא שמן ראיתי אותך וקראתי לך אבל ת'לא שמעת חחחחחחחחחחח
גם את דרופדד ראיתי P: היה דווקא בסדר, חג היין עצמו היה די מעאפן אבל זה נגמר ב12 והסתובבנו עוד...היה מכות של בנות חחחחחחחחחח איזה חזק זה היה, שמעתי בעטו לאחת בראש, ואז היה מכות של בנים אחרי זה... |
חח מכות של בנים בחיים לא שמעתי דבר כזה
|
ציטוט:
|
כן פאניק זה משגע להיות בבית כל כך הרבה שעות!!
אני אישית חולה כבר 3 ימים ואני משתגע מלהיות בבית(אני לקראת הגיוס). ותגיד מהאיסיקיו שלך פאניק? ואשרייך על רוח ההתנדבות |
שמח שאתה חוזר לעניינים
שיהיה לך בהצלחה כל הכבוד על ההתנדבות |
ציטוט:
|
בהצלחה בעבודה אחי
|
יאללה מה אתם בוכים הייתי 4 חודש בבית וזה עלה לי ב10% שומן (כלפי מטה :) )
|
חייב למצוא עבודה אינעל דינעק !
|
כיף לא מהעולם הזה שאתה בצבא שבוע חופש !!
|
באמת כל הכבוד שאתה מתנדב
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:18. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ