![]() |
עצות לגבי תוכנית לעלייה במסה
טוב נו לי תוכנית עלייה במסה ורציתי לישאול אם היא טוב אני מטר 165-167 שוקל 60 בן 17
a פולי עליון 12*3 לחיצת חזה אם מוט 6,6,8,10 לחיצת חזה דאבלס בודדות 6*4 לחיצת חזה בשפוע עליון 8*4 גב- מסור 6*4 פולי עליון 10*4 חתירה 12*3 פול הובר 8*4 יד קדמית כפיפות מרפקים אם מוט 8*4 כפיפות מרפקים מכונה 10*4 פטישים 12*4 b הרמת לאחור עם מוט חופשי 8*4 הרמה לצדדים 8*4 חתירה לפנים אם מוט w 10*4 לחיצה אם דאמבלים 12*3 יד אחורית לחיצת צרפתית 8*4 לחיצת חזה כנגד מוט אחיזה צרה 10*4 פשיטת מרפקים אם מוט ישר 8*4 רגליים סקווט 8*4 פשיטת ברכיים אם מכונה 12*4 כפיפות ברכיים אם מכונה 10*3 לחיצת רגליים 10*4 |
40 סטים באימון זה המון.
|
דבר ראשון פולי זה בגב ופול אובר בחזה..
דבר שני 6 חזרות זה על כוח מסה זה יותר 8-12 או סופרסטים בכלל דבר שלישי לא כדאי לעשות חזה עם גב |
ציטוט:
אין שום בעיה לעשות חזה עם גב, אם יש לך מידע מבוסס מדוע לא כדאי בבקשה תחלוק אותו איתנו. |
ציטוט:
לא מומלץ כי כדאי להתחיל אימון משריר גדול ועיקרי כי שיא הכוח בהתחלה |
אז לשיטתך אין אפשרות לבצע שום חלוקה ששונה מ ABC ומעלה (או שהרגליים הם לא שרירים גדולים ועיקריים מבחינתך).
לגישה הזאת אין לזה שום אחיזה במציאות. הסיבה שעובדים על שרירים גדולים לפני הקטנים היא שהשרירים הקטנים, שעובדים דרך התנועות המורכבות של אותם שרירים גדולים, לא יהוו גורם מגביל לעבודה של השרירים הגדולים. חלוקות שונות של fbw, חלוקות AB לפלג גוף עליון/תחתון הם חלוקות מקובלות שלא נופלות ביעילותם מחלוקות אחרות. |
אז מה אתה אומר איך לחלק את זה
|
ואני מיתאמן שנה
|
זה לא מןגזם 3 תרגילים ליד קידמית ? וגם לאחורית?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ