![]() |
אימון גב שלי מה אומרים?
גב:
Bent Over Rose-4x8 פולי עליון-3x10 רחב משיכת האמר עליון-2x8,10+דרופ סט של 6 דד-ליפט 4x10,8,8,8 חתירה יד יד בהטיית גו (מסור) 3x10 חתירה אחיזה צמודה כנגד מכונה 2x12,10 סך הכול 18 סטים מה אומרים? |
מה החלוקה? ואישית אני אוהב יותר להתחיל בפולי ואחר כך לעבור לתרגילים היותר כבדים
וזה bent over rows |
ציטוט:
מה זה משיכת האמר עליון? זה יענו פולי עליון ? מלפנים או מאחור? לדעתי תוריד את המסור ותשים TBAR כי בנט אובר רוז ומסור זה כמעט אותו דבר דדליפט שים בהתחלה זה תרגיל שמזמבר לך את הצורה |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בא יושב טופס תידיות ומוריד לכיון שלך אחד החזקים מבודד לך את הגב נטו רק בגו אקטיב:whistle: טי באר בינתיים אין מצב ללעשות כי אני עדיין לא מצאתי פינה טובה לתקוע תמוט נחכה לאחד החמורים שארגן כבר קומבינה ונתגלח על הזקן שלו |
ציטוט:
|
יותר מדי סטים
יספיק 12 |
אחי מה אתה רציני שאתה עושה Abc ? חשבתי זה Abcde
אם זה Abc אז ממש לא טוב, תוריד איזה 5 סטים |
ציטוט:
|
bent over rose :laugh:
בנט אובר ורדים ואם זה ABC הייתי אומר אתה טיפה מגזים, טיפה. |
חברה אני בסייקל אתם לא מתחבים למה להוריד סטים?
חח סתם צוחק אבל פחות מזה אני מרגיש שלא עשיתי אימון" חזק" |
ויכול להיות שאתה גם באימון יתר, לך תדע.
|
ציטוט:
|
בהקשר של Tbar בלי מכונה - חשבתי על לעשות את זה, אבל - אני מפחד על הביצים שלי ... זה לא "קצת" מסוכן ?
|
ציטוט:
|
חחח כן..
לא יודע אם התרגיל שאני מדבר עליו זה Tbar או לא ..: לוקחים מוט אולימפי, שמים רק על צד אחד שלו משקל ואת הצד השני מצמידים לקיר. ואז פשוט עומדים מעל זה עם רגליים פתוחות ומרימים לכיוון הביצים (אפשר לשים את הידיות V מתחת למוט בשביל תפיסה נוחה יותר)... בכל מקרה - עם התנופה של ההרמה - לא יכול לקרות מצב בטעות שזה יפגע בביצים ? |
ציטוט:
|
חחח טוב אז אני אחשוב לעשות אותו.. אבל אם קורה לי הנזק הכי קטן לשערה שעל הביצה השמאלית שלי - אני תובע אותך D:
|
ציטוט:
16 סטים סך הכול |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ