ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   מה ההבדל בין אימוני בודיבילדינג לאימונים לדוגמנות? (https://israelbody.com/showthread.php?t=20436)

GbeTech 01-10-07 13:31

מה ההבדל בין אימוני בודיבילדינג לאימונים לדוגמנות?

אני מתאמן שלושה חודשים (בן 16), יש תוצאות ואני מרוצה עד עכשיו.

והיום חשבתי לעצמי... אני לא רוצה להיות בודיבילדר, וגם לא רוצה לקבל גוף כזה. אפילו לא קרוב. אני עושה את זה בשביל היופי, בשביל הבנות, לא ללכת לתחרויות מר עולם.

יש איזשהו עקרון, או הבדל בין אימוני בודיבילדינג, לבין אימונים שנועדו לפתח גוף חטוב?
איך זה עובד? אני מצליח לעלות על דעתי רק, אולי להפסיק להוסיף משקלים בשלב מסויים?

לדוגמא:
אני בטוח שרועי קליין התאמן בצורה שונה בתכלית, מההתחלה, מ ראובן או מ נפתלי

toxicity 01-10-07 13:33

אני רואה יש לך שכל של דוגמן גם

GbeTech 01-10-07 13:34

מצחיק? עוד מישהו רוצה להוסיף לדיון?

ThaiB0X 01-10-07 13:39

ההבדל הוא לא באימונים, אלא בתזונה. (למרות שלא נראה לי שרוב הדוגמנים עושים דדליפט וסקוואט, אבל זה בעיקר בגלל חוסר ידע)

חבר'ה שרוצים לגדול דוחפים עוד ועוד אוכל, מה שדוגמנים לא עושים

Danzig 01-10-07 13:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ThaiB0X
ההבדל הוא לא באימונים, אלא בתזונה. (למרות שלא נראה לי שרוב הדוגמנים עושים דדליפט וסקוואט, אבל זה בעיקר בגלל חוסר ידע)

חבר'ה שרוצים לגדול דוחפים עוד ועוד אוכל, מה שדוגמנים לא עושים

דווקא עושים, עד גבול מסויים

ThaiB0X 01-10-07 13:45

תרשו לי תקן את עצמי, יש הבדל באימונים (אחרי הכל כל בנאדם מתאמן די אחרת, יש את אלו שמפציצים בסטים ואומרים על אלו שלא, שהם לא מתאמנים, יש את אלו שממעיטים בסטים ואומרים על אלו שמפציצים, שהם יגיעו לאימון יתר מהר מאוד, וכו', אבל זה קיים גם במחנה הדוגמנים וגם במחנה ה"בודיבילדרים" (למה במרכאות ? כי כל באדיבילדר אמיתי (=על חומרים) יפציץ בסטים).

בכל מקרה, התזונה זה הדבר העיקרי בשאלה אם תגדל או לא.

GbeTech 01-10-07 14:20

כלומר לא לאכול 5-7 פעמים ביום, ולא לדאוג ל 1 גרם חלבון לכל פאונד בגוף אחרי אימון? אלא תפריט יותר מתון, פחות קיצוני בדקדוק וכמות האוכל?

tal_s 01-10-07 14:44

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GbeTech
כלומר לא לאכול 5-7 פעמים ביום, ולא לדאוג ל 1 גרם חלבון לכל פאונד בגוף אחרי אימון? אלא תפריט יותר מתון, פחות קיצוני בדקדוק וכמות האוכל?

חח אתה עושה צחוק...אתה חושב שבכזאת מהירות תקבל גוף כמו של ראבון סולומון, עמית ספיר או כל BB אחר רק בגלל שתרים משקלים גדולים ותאכל 1 גרם חלבון על כל פאונד... חחחחחחח אתה חיי בסרט.. אני שם כסף שאתה איזה שחיף שלא רוצה ל"התנפח" אם כמות הידע שאתה מפגין פה אפילו לגוף כמו של HHH אתה לא תגיע חח

P-a-n-1-c 01-10-07 14:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי GbeTech

לא הבנת כלום.

באדיבילדר פשוט לוקח את הקטע של הדוגמנות ומקצין אותו. הוא מגיע לגוף דוגמן ורוצה עוד ועוד ועוד ועוד. כל באדיבילדר היה פעם בעל גוף דוגמן, הוא פשוט לא הסתפק בו והמשיך לגדול עוד ועוד. דוגמנים מסתפקים במה שהם משיגים ומאז מתחילים פשוט לשמור על הגוף שלהם, זה הכל.

פאוור 01-10-07 15:01

תראה לדוגמא חשפנים יש להם גוף ענק עם הקפים מדהמים של לפחות 45 וזה הדרישה גם
דוגמנים מגזימים יש להם היקף יד של 33 הם חושבים שזה מספיק לא מספיק חיטובים צריך מסה והרבה מסה
שוב יש גבול ברגע שאתה מגזים זה לא יפה ושתדע לך שהרבה בנות פשוט מתות על גוף שרירי

אליאב קרייסלר 01-10-07 15:13

תתאמן הכי חזק שאתה יכול עם תזונה נכונה בלי לדחוף יותר מדי קלוריות מעל מה שאתה צריך אני מבטיח לך שלא תגיע לשום מקום' חוץ מזה אחי שבשביל להיות ברמה של המקצוענים צריך הרבה יותר מאימונים חזקים, אימונים חזקים כל אחד יכול לעשות

zrizi 01-10-07 15:32

ציטוט:

פורסם במקור על ידי פאוור
תראה לדוגמא חשפנים יש להם גוף ענק עם הקפים מדהמים של לפחות 45 וזה הדרישה גם
דוגמנים מגזימים יש להם היקף יד של 33 הם חושבים שזה מספיק לא מספיק חיטובים צריך מסה והרבה מסה
שוב יש גבול ברגע שאתה מגזים זה לא יפה ושתדע לך שהרבה בנות פשוט מתות על גוף שרירי

אסור לדבר על חשפנים בפורום

Coleman 01-10-07 18:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tal_s
חח אתה עושה צחוק...אתה חושב שבכזאת מהירות תקבל גוף כמו של ראבון סולומון, עמית ספיר או כל BB אחר רק בגלל שתרים משקלים גדולים ותאכל 1 גרם חלבון על כל פאונד... חחחחחחח אתה חיי בסרט.. אני שם כסף שאתה איזה שחיף שלא רוצה ל"התנפח" אם כמות הידע שאתה מפגין פה אפילו לגוף כמו של HHH אתה לא תגיע חח

חחחחחחחחחחחחחח HH אשכרה הפך לבדיחה בפורום אה חחחחחחחחחחחחחחחח

טלכהן 01-10-07 18:46

אתה לא רוצה להיות רוניק קולמן אתה רוצה להיות מייקל לואיס
אז פשוט תעשה חיטוב מסה חיטוב ותגיע לזה בהצלחה
ודרך אגב בנות אוהבת גוף שרירי אבל לא יותר מדי

Suskafan 01-10-07 18:56

ראסמי מה אתה Hhh

GbeTech 01-10-07 21:22

חחחחח איזה סטלנים.

אחלה, תודה רבה על התשובות הענייניות :)

דרך אגב מה כל כך מצחיק ב Hhh? חוץ מזה שהוא נראה כמו הצרות שלי?

2pac2 01-10-07 23:44

אתה רוצה להראות כמו זה בחתימה שלי?

אני יגיד לך תאמת גם אני רוצה להיות ככה רק בגלל שזה מה שבנות אוהבות
אולי עם בטן יותר נורמלית, אבל פחות או יותר ככה

כמו שאליאב כתב לך - תתאמן חזק, מתי שתגיע לרמה שתרצה (ויקח לך כמה שנים להגיע לזה) אז תחשוב מה אתה עושה (ואל תתדאג לא "מתנפחים" מהר, תראה בזירת הגולשים)

פאוור 02-10-07 04:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי zrizi
אסור לדבר על חשפנים בפורום

למה אסור??

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:56.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ