![]() |
מעבר מabc לfbw
אהלן,
בזמן האחרון אני רואה יותר ויותר הודעות על ה5x5 ועל ה FBW בכלל. חח עכשיו אני עובד עם ABC (5-6 פעמים בשבוע ז"א ABCXABCX) ואני לא מרוצה כ"כ מההתקדמות והתוצאות (כי אין כ"כ חח). אז חשבתי שאני אעבור ל5x5 של הביל סטאר הזה, נראה לי משהו ששווה לנסות כי אני צריך לגוון כבר ולא להיות תקוע עם AB וABC. אז, השאלה שלי היא אם כדאי לעבוד מתכנית מאסה ABC 5-6 פעמים בשבוע לFBW שהוא 3 פעמים בשבוע עם הרבה פחות נפח עבודה ועצימות נמוכה יותר. המטרה שלי היא מאסה עצבנית כמובן (וגם כוח על הדרך כי אני חלש P:) ואני הולך להוסיף עוד 2 אימוני קרב מגע אם זה משנה... אז, כדאי לעבור לFBW, או לעשות AB עם פריודיזציה או משהו כזה ? תודה רבה!!!! |
Up, עשו טובה חבר'ה תענו
|
אני לא יודע מזה ה Ab שאתה רוצה אבל תנסה Fbw
פתאום כולם עושים אותה.. תעשה תוכנית ותראה אם מתקדם ייותר טוב...יהיה לך קשה 4 אימונים בשבוע ועוד קרב מגע אז אולי עדיף לך..ועוד התוכנית של Ripote היא למי שמתעסק בעוד ספורט(קרב מגע) ככה שהיא יכולה לעזור לך |
ציטוט:
טאיבוקס אם אני רואה אותך אתה מת :wiggle: |
:jockey:
ציטוט:
|
חחח חבר'ה זה לא עונה לי על השאלה ממש
|
כולם להגיד תודה רבה לדוד טאיבוקס שהביא איתו את התכניותfbw המציקות שנפתח עליהם כל יום אשכול! :dry: :closedeyes:
עזוב אותך מקקות ושטויות, AB פריודיזציה שמציה, לנסות תמיד טוב, דבר אחד יעבוד יותר טוב מדבר שני, תקח FBW אבל עם ווליום די גבוה, משהו כמו אולי ה5x5 של חברינו ביל המגעיל, או FBW שתכין לבד, כמובן תפרסם ניתן לך תגובות עליו. |
כן אני חשבתי לנסות את 5x5 של ביל...
אבל זה לא עונה לי על השאלה השניה (חחח) אם השינוי הזה של נפח אימון דיי גדול שיורד לנפח אימון קטן הוא בסדר, כי אחרי הכל זה נראה לי ממש מעט סטים, וזה טוב לבניית מאסה? |
תחשוב על זה ככה, יש לך 3 אימונים בשבוע, כל אימון יש לך מספר תרגילים שלכל אחד מהם 5 סטים של 5 חזרות, זה אומר משקל גדול, לא תמיד מגיעים לכשל וכמובן שהכל בהדרגה, אבל הווליום פה הוא לקטן כמה שהוא נראה.
|
כן אבל לא יודע, המעבר מנגיד 9 סטים באימון (ו18 בשבוע) לבייספס לשלושה סטים מסכנים בשבוע שלם נשמע לי מוזר לאללה, כי אם לא גדלתי מה9 האלה, אז ה3 יעשו משהו? חח זה למה אני מטיל ספק בתוכנית הזאת
|
חביבי, less is more, אולי המשפט הזה מתאים לך, על שרירים קטנים בכלל לא עובדים כמעט, אם אתה עובד מספיק כבד על כל התרגילים המורכבים אין ממש צורך, אלא אם אתה ממש מרגיש שאתה צריך.
|
אז אתה אומר פה בעקרון שabc כמו שעשיתי זה חרא חחח אז זה מה שמספק לי את התשובה P: חח
|
בתאכלס לא אומר שזה חרא מה פתאום, מילת המפתח בכל העסק של אימונים זה אינדיבודאליות, על כל אחד יעבוד משהו אחר אין ספק, הabc ספציפית אולי פחות יעיל בשבילך, תנסה 5x5 תראה מה יהיה.
|
זהו נכון, אבל שוב, חח ממש מדאיג אותי העניין עם הסטים, זה ממש מעט סטים בשבוע, נגיד בנץ'... העבודה על החזה מסתכמת בבנץ' פרס של 11 סטים בשבוע בסה"כ... זה לא ממש ממש מעט?
אל תשכח שהמטרה שלי היא גם גדילה (וגם כוח) |
תאמת שזה יוצא יותר לכוון ה12-15 סטים לשבוע, כמובן תלוי בווליום שתבחר לעצמך, אמרתי לך, תנסה תראה איך זה עובד עליך איך אתה מרגיש עם זה, מקסימום לא ילך לפחות תדע שfbw לא בשבילך.
|
אחלה אחי תודה רבה!! :jockey:
עריכה : לעזאזל חח לא נותן לי לתת לך מוניטין |
חח לא נורא לא חובה בכלל :)
|
יש תוכנית שGAL T נתן שראה בארה"ב שהיא "התוכנית המושלמת לעלייה במאסה"
הוא כתב שהתוצאות שלה לא להאמין..אתה יכול לנסות אותה ואולי היא תיהיה טובה עלייך..היא בסגנון ABC שנשמע לך יותר טוב...אל תזלזל בה ותנסה אותה..תדחה את ה 5X5 לאחרי זאת.. הנה המאמר עליה http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=1 |
מה אתה אומר? תראה לי בדיוק איפה גל אמר משהו על התכנית הזאת?
ומי לעזאזל ילך ויעשה עכשיו 18 חזרות איטיות באימון, לא לכולם משעמם ויש כוח לדברים כאלה, חוץ מזה שלא על כל אחד זה עובד. |
כן אבל הסידור הזה Abcxabc כבר נמאס עליי והוא לא מסתדר לי טוב חח
הכי נוח לי שהאימונים יהיו בימים קבועים וככה זה יסתדר לי טוב עם העבודה והכל |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ