![]() |
ריצה בצבא
שמעתי שריצה יותר מידי פעמים בשבוע זה לא עד כדי כך טוב כי הגוף גם צריך לנוח השאלה שלי למה בצבא רצים כל יום למה זה טוב?
|
אתה לא היחיד שמתחבט בשאלה הזאת, ככה זה הצבא.
תוסיף לזה שאתה לא ישן כמעט בלילות [5-6 שעות] + אתה לא אוכל מספיק |
הקטע של השינה מילא כי בזמן התקפה צריך לדעת לקום גם מיתוך שינה אבל אני לא מבין את הקטע של הריצה מה הם לא יודעים שצריך לנוח ? מי המטומטם שבנה את תוכנית האימונים?
|
אחי אתה Wayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Overrrrrrrrrrrrr נסחף.
"בנה תכנית אימונים" חחחחחחחחחח... אחי.. אתה חי בסרט. הצבא עושה מה שבזין שלו. (אני לא שמאלני תרגעו. ימני קיצוני :p בע"ה שייטת 2010) |
בן כמה אתה?
|
תגיש תלונה לנציב קבילות החיילים על הריצות,
ותוסיף גם את העובדה שבמנות קרב הטונה היא בשמן ולא במים, ושהלחם הוא לבן ולא מלא. |
ציטוט:
הצבא באמת עושה מה שבזין שלו ושם זין על החיים, מפקיר אותם ודורך עליהם (ע"ע מלחמות לבנון) - אין מה לעשות. |
ציטוט:
|
ושמעירים בלילה חחחחח
|
ציטוט:
|
אחרי הפוסט הזה ירד לי הרעל ברמות
|
דווקא ביחידות המובחרות התנאים יותר טובים, שכן שלי טבח בסיירת מטכ"ל והוא מכין להם פעם בשבוע סושי
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה הגישו? |
ציטוט:
|
אתה ידוע מה אוכלים בגיבוש שייטת ?.....
חול והרבה ממנו עם חתיכות של צדפות ! חברה בצבא כמו בכל מקום מאורגן לוקחים אותך מהרצפה ומביאים אותך לרמות הגבוהות יש תוכנית אימונים מסודרת ! למרות שזה נראה מבולגן ... לא באים רצים כמה חודשים בטירונות ואז עושים מסע 70 או 90 ק''מ ובמקרה של השייטת זה נקרא מסע 40 40 ק''מ - 40% מהגוף במים - 40 קילו על הגב לאט לאט לוקחים אותכם לרמה שתתאים לשירות שלכם בסדיר על תבכו , זה מה שיש בצבא אם לא ידעתם על זה עד עכשיו וההיתם מורעלים?... אז כנראה אכלתם משהו לא טוב ! |
זה ידוע שנגרמות הרבה פציעות בגלל חוסר המנוחה והריבוי באימונים ודברים פיזיים נוספים...
קחו לדוגמה את הקצין מהשייטת שאיבד מחברת שבה היו מפורטות הפציעות של לוחמיו ועוד דברים נוספים... |
ציטוט:
ערימות של שניצלים ברמה של מסעדה, תפוחי אדמה, פשוט אכלנו ואכלנו כמויות אדירות. רק שהייתי צריך לעשות את זה ב-5 דקות בגלל שהמפקד פתח ת'תחת למחלקה שלי. וכן התחלתי מסלול, רק שנפצעתי במהלך הטירונות בבא"ח נח"ל, וכנראה שאני יורד מחזור ויצטרף לטירונות של המחזור הבא. כמו שנאמר, כל הזין. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:30. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ