![]() |
מי פה משחק סנוקר?
למי יש פה שולחן סנוקר או שמשחק רציני?
אגב אני מתכנן קניה של שולחן אז אם למישהו יש הצעה אני מוכן לשמוע.. השולחן חייב להיות לפחות 7 פיט!!! |
אני משחק טוב, למרות שאין לי שולחן בבית. אם אתה באמת הולך להשקיע בזה ולקנות משהו רציני, תקנה אחד נורמאלי עם חורים נסתמים כדי שתוכל לשחק גם 3 ו4 קושן.
|
ינוקא מה אתה לא ישן בשעה כזו?
|
האמת יש לי איזה קומבינה על שולחן 9 פיט כולל פלטת שיש עליו ב3 אלף..אבל הבעיה אין לי איפה לשים שולחן כזה גדול..
את ה7 פיט עוד יש לי לאיפה לקמבן..אבל נראה צריך לקחת מידות... |
ציטוט:
|
ציטוט:
כוסעמק אני צריך לצאת מהבית ב רבע ל 5:( |
ציטוט:
תגיד לשופט ששופט אותך שאתה מכיר כמה בודיבילדרים... הוא יבין תרמז :) |
ווואלה אנדרטייקר אני אחלה שחקן אבל אין לי שולחן... אנחנו בדרך כלל משחקים בביליארד בר ברעננה.... כשאין כח לפעימם ניצני עוז :\ חחחחחחח
|
וולאק אתם משחקים קבוע? או יעני מדי פעם?
|
מה הסיכויים שתקמבן לי שולחן 9 פיט ב3000 שקל? :o..
דווקא יש לי מקום בבית.. ואנחנו משחקים די הרבה בחבר'ה בדר"כ משחקים בקראמבול באיזור תעשיה בנתניה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
וואלה היו לי שם קומבינות, חבל שאין יותר... |
הופה מה אני רואה לכולם פה יש קומבינות באינטרפול?
תועילו פעם אחת..אחת! |
ציטוט:
|
מישו מכיר את הביליז' ברמת החייל?
מקום נחמד, מלצריות כוסיות... |
פעם שיחקתי שעות ביום
היום פעם פעמיים בשבוע אפילו בניתי אתר פעם www.snookerclub.ios.st יש שני שולחנות שאני משחק בהם אחד שהוא 7 פיט ואותו אני הכי אוהב ואחד שהוא 9 פיט והוא על הפנים. בקיצור אני יקפוץ פעם לעפולה ונשחק.. |
אני משחק בדרך כלל בg2 באשדוד למי שאשדודי ומכיר...
חוץ מזה יש לי הצעה שולחן 9 פיט אם כל התוספות ב1500 שקל אם היה לי מקום בדוק הייתי קונה דרך אגב אני היחיד שמת על המשחק "מספרים" ??? |
בואנה אתה מדבר על שולחן 9 פיט כולל פלטת שיש עליו + 2 מקלות 2 סטים כדורים ו2 באנדות להחלפה ב1500?
אם כן יום שלישי אני מגיע לאשדוד להביא אותו. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ