![]() |
הדם שלנו הוא ירוק ,ולעולם לא נשתוק ,יציע ג' נשמה ,מכבי חיפה מ-ל-ח-מ-ה!!!!!
:sbb4: תקראו לי מושפע, לא אכפת לי, אבל אני אוהב את הקבוצה הזאת!!!
3-0 פתחתנו את ת"א, מפה והלאה רק נצחונות!!!!!!!! http://www.one.co.il/cat/articles/ar...?id=99568&bz=1 ציטוט:
:sbb4: :sbb4: :sbb4: |
אתם עדיין תרדו ליגה השנה
|
ציטוט:
|
ואת מי עמיתי לקהילה אוהדים?!
|
או ברצלונה ברצלונה
|
מה שעצוב זה שקטן הבקיע.
עכשיו הוא הבטיח את המקום שלו בנבחרת לעוד 12 קדנציות. חבל. |
אם אנחנו נירד ליגה גם אתם תירדו אני מבטיח לכם
|
לא לדבר שטויות. חיפה יהיו במקומות 2-5.
האמת שנראה לי שבכיוון 2-3 יותר. אני לא אבוא ואגיד שציפיתי שזה יבוא, להיפך- זה דיי מפתיע אותי. אני שמח שרוני לוי איכשהו סידר את ההרכב למצב שבו הקבוצה נראית כמו קבוצה , ואולי מתחילה להתגבש ולהתחבר. אני מקווה שמעתה והלאה הקבוצה רק תתחזק ויווצר איזון, וככה חיפה תפציץ. האהבה הכי גדולה שלי היא העיתונות- אתמול רוני לוי אפס והיום הוא תותח. |
סוף סוף מנצחים....
|
אתם זבל של קבוצה, פשוט מכבי נהפכה לערימת צואה... כבר מתחיל להישבר לי ממנה..
|
מי ישמע את מי ניצחתם..
|
האנשים שמעלי הפכו את הפוסט הזה לספאם אז אני נועל אותו
Muhahahahaha |
נמחקו פה 19 הודעות
אם אני צריך למחוק עוד אחת אני מתחיל לחלק פה באנים רציתם לדבר על משחק כדורגל ? סבבה רנצ'וק מצטער שאני חותר תחת הסמכות שלך ,אבל ביקשו ממני יפה מאוד לשחרר את השירשור הזה ואני החלטתי להסכים . |
נו חלאס על תהרסו לי את הפוסט.
אוייייש ארבל או ראן תמחקו את התגובות על תנעלו בחיאתת... נו באמת, אין פה כמה קופים ירוקים בפורום??? |
ציטוט:
|
ציטוט:
נמחק אני לא צריך לעשות בייביסיטר לשירשור שלך זה ימשיך הוא ימחק. |
ציטוט:
|
אני רוצה להתאבד כתבתי שתי הודעות מפורטות וארוכות וזה יצא לי.
אני אכתוב מחר כבר את עתי על המשחק אבל לסיכום ח-י-פ-ה ח-ו-ז-ר-ת, יחד עם יניב קטן שהוא עדיין ההישראלי הטוב בליגה הזאת(התקפית) גם הזרים עשו רושם טוב בייחוד פאוליניו שלא מרגרינה כמו שהוא נראה ועושה רושם של שחקו נשמה שלמרות מימדי גופו הצנומים עדיין עשה את תפקידו בחלק האחורי. מקווה שעם החתמת החלוץ נראה הרבה יותר טוב. הודעה לליגה:תתחילו לפחד |
ציטוט:
|
אללה קופים ירוקים שלי .....
לא צריך לקפוץ למסקנות נחפזות .. אנחנו עוד מסוגלים להפסיד משחק הבא ואז כל הפרגונים שלכם ילכו לתימיון אז עדיף לא לדבר הרבה אלה לעשות , ווואללה מתאים לנו שחור מי צריך ת'ירוק הזה קופים שחורים אנחנו :0 |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ