![]() |
תופעה מוזרה אם קפאין
קניתי את הקפאין של פרולאב, וכמה שעות אחרי שימוש הטבליה נהיה לי אדמומיות מוזרה בפנים שעוברת אחרי מספר ימים,בנתיים הפסקתי את השימוש,האם מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? זה קשור לרגישות לקפאין או משהו?
|
אולי אתה לא רגיל ועולה לך מעט הלחץ דם
|
זה אפילו יותר לכיוון פריכה כזאת,ולא לחץ דם
מה זה יכול להיות? |
קפה אתה שותה?
אם כן ולא קורה לך כלום אולי אתה רגיש לאחד המרכיבים שיש שם stearic acid cellulose gum silica magnesium stearate methylcellulose glycerin |
האמת, אני לא מבין בכלל למה אנשים לוקחים קפאין. סתם חרטא, קחו תה ירוק יותר זול ויותר יעיל
|
יותר יעיל? אתה רוצה להגיד לי שאם אני שותה תה ירוק לפניי אימון אז זה נותן לי מרץ?
|
ציטוט:
|
מקפה אף פעם לא היה לי את התופעה הזאת,איזה באסה אם אני יצתרך להפסיק את זה באופן אישי נותן לי פוש לפני אימון
|
ציטוט:
יש כמובן את הקטע של הECEG שמאוד עוזר למטבוליזם |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אתה אומר שזה כאילו מגביר את חילוף החומרים? כי שלי גם ככה מהיר מדי. אבל אני אנסה את הקטע עם התה ירוק. איזה שנה לא נגעתי בקפאין.
|
ציטוט:
בכלל, הפעולה של הפוליפנולים בתה הירוק והפעולה של הקפאין (שמצוי בו) הם סינרגיסטיות, אז בכלל יותר שווה |
צריך כמות נכבדה של תה כדי להגביר את החימצון שומן , עדיף כבר לקחת בטבליות מרוכזות..
ולא אני לא לומד זה דיי ידוע שתה של ויסוצקי זה לא באמת תה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה זה תה סנצ'ה |
ואיפה משיגים אותו. וכמה זמן לפני האימון לשתות אותו?
|
ציטוט:
זה לא משנה אם תשתה אותו לפני האימון או במהלך היום זה דיי זניח , אבל אפשר לשתות לפני אימון כי יש שם קפיאין כדי לקבל "פוש" (אישית גם מ600 מ"ג קפיאין מרוכז אין פוש אבל כל אחד והגוף שלו). |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ