![]() |
2 דברים שאני צריך מכם.
1. תודה
2. בקשר לחיטוב, אני נמצא כרגע בשלב של 60 גרם פחמימה ביום, 50 גרם שומן, 135 חלבון, משמע שלב קיצוני על גבול הקטוזיס, העמסת פחמימות של משקל הגוף כפול 16 אחת ל5 וחצי ימים (העמסה של יום וחצי), משמע פעם בשבוע יותר וחצי העמסה (שישי בערב שבת כל היום). עכשיו אני רוצה לעשות מין שילוב של cdk וtdk (יותר לכיוון הtdk) כי בערבים אני עושה אימון אנאירובי (30 דקות) + אירובי (45 דקות) (לפעמים אני לא עושה את האנאירובי אבל אירובי כל יום) שאחריו אני צורך פחמימה (8 גרם, שזה לא הרבה אבל זה בא מחלב שזה הפחמימה המהירה היחידה בתפריט שלי). חשבתי אולי כל יום אני אקום ב6 , אוכל את היוגורט היומי שלי (7 גרם חלבון, 7 גרם פחמימה בלי שומן - הוא כרגע בתפריט באחת הארוחות כי בלעדיו אני נשבר) וב6:30 אעשה אירובי של 40 דקות, הארוחה הבאה אחרי האירובי הנ"ל תיהיה רק חצי שעה - שעה אחר כך ותכלול את כל אבות המזון (פחמימות רק מירקות). אני רוצה לעשות את זה מכיוון שהבנתי שאירובי בבוקר בדיאטה דלת פחמימות יעילה פי כמה מאשר בערב אחרי האנאירובי (סיבות הורמונליות) ואולי עצם העובדה שלא יהיה פחמימות אחרי האימון אלה רק בצורת ירקות כ40 דקות בערך אחרי, אז אני אחמצן יותר שומן וממקומות יותר עקשניים, מה אתם אומרים, שווה לי לעשות אירובי בבוקר כחצי שעה אחרי ארוחה עם חלבונים ופחמימות? אולי כדאי על בטן ריקה בכלל? (אני לא יכול אחרת לשלב אירובי בבוקר כי יש בצפר). |
אל תעשה חיטוב
אתה עוד צעיר (כמוני) תן לגוף שלך להתפתח לגדול ואז תחשוב על חיטוב |
|
http://www.adrenalin.org.il/ לתקציר הרצאות
|
טוב בקשר למעגלים עזבו אני אלמד את זה כבר לבד בהזדמנות תתייחסו לשאלה השנייה.
|
מה זה Tdk? מה זה Tdc?
|
1300 קלוריות ביום? תפסיק עם השטויות.
קטוזיס זה לא בשבילך. גם לא בשום ואריציית Tkd עם Carb Cycling. תאכל הרבה ותתאמן כבד ותשכח את השטויות. |
ציטוט:
CDK - אין פחמימות כמעט ובטח שלא מסביב לאימון, אבל הפחמימות באות בצורה מחזורית, האמת שאני מחפש עוד חומר לקרוא על זה הבנתי בערך +-. האמת שאולי לא הייתי צריך להשתמש במושגים שאני לא מבין אותם ב100%, השאלה אבל היא על האירובי בבוקר. ד"ר מאסל, אני אסיים את החיטוב הזה עוד חודש ואהיה במסה מעוד מחושבת ומתונה, מקווה שלא אצתרך חיטוב הרבהההה זמן אחר כך.. |
1
נימרוד תקשיב ל Tnavon ו Dr. Muscle אתה בדרך לפגוע לעצמך בגדילה אם לא כבר פגעת... אני יודע שאתה בטוח במה שאתה עושה אבל בגיל שלך זה ממש לא נכון אתה תפגע בעצמך לכל החיים. היה כבר מישהו בפורום שהתעקש והתעקש ובסוף הוא סיים כמעט באישפוז. 2 כשאתה מתחת ל 100 גרם פחמימה זה לא משנה יותר מדי מתי תעשה את האירובי גם ככה רמות האינסולין בגוף שלך מאוד נמוכות ואתה תיהיה במצב אופטימלי לחימצון שומן במהלך כל היום כמעט. בכל מקרה תיזהר עם כמות אירובי גבוהה בקלות אפשר לאבד ככה המון שריר בלי לשים לב אתה פתאום נראה יותר חטוב אבל אחרי שאתה מסיים את החיטוב אתה רק מבין כמה שריר הפסדת עדיף לעשות את זה לאט ומתון ובטח שלא לרדת לאחוזי שומן נמוכים מדי בגיל שלך. |
ציטוט:
חיטוב חודש ואז הגוף יקבל פיצוי, למרות שגם בחיטוב על 1300 קלוריות אני אוכל יותר טוב מכל החברים שלי. 2. זהו שממה שהבנתי אירובי בבוקר יכול להיות הרבהההה יותר יעיל גם ככה, זה מה שרציתי לשאול. כמו כן רציתי לדעת עם יוגורט חצי שעה לפני האירובי בבוקר יהיה טוב או שעדיף שעה לפני \ בכלל על בטן ריקה, החברה פה מתעקשים לא לענות לי. |
ציטוט:
חיטוב חודש והגוף יקבל פיצוי? אתה יכול להכניס את הגוף שלך לטראומה רצינית בחודש וזה שהחברים שלך אוכלים בצורה לא טובה זה לא הופך את זה ללהיות בסדר. אני בגיל שלך עשיתי חיטוב על 2200 קלוריות, 4 פעמים בשבוע אירובי 35-40 דקות והצמיגים בבטן ירדו יופי. כמובן שכמות הקלוריות שמתאימה לי לא בהכרח מתאימה לך והלכתי לאיש מקצוע שיעזור לי עם הירידה במשקל כדאי שאני כמה שפחות יפגע בפוטנציאל הגדילה שלי, לפי הכמות אוכל שאתה ציינת זה נראה כאילו אתה הולך להכניס את הגוף שלך לטראומה רצינית. ומה זה פיצוי אחר כך? אתה מתכנן להיות על גירעון קלורי חיובי גבוה אז אתה רק תחזור למה שהיית קודם ציק צק עדיף לעשות ירידה מתונה ואחר כך להיות בעודף קלורי חיובי מתון הגוף צריך שומן ועודפים ביחוד בגיל שלך אם לא היה לו עם מה לבנות את הגוף הוא לא יבנה. מצטער אם אני מציק / מעצבן אותך אבל אני רק מנסה לעזור הייתי במצב שלך בעבר וחשבתי לאכול כמה שפחות העיקר להיות חטוב ולא שמנמן ועשיתי חודש שטויות לפני שניגשתי לאיש מקצוע תלמד מטעויות של אחרים לא סתם כבר קיבלת תגובות מכמה אנשים שזה לא טוב לך. זה משהו שאחר כך לא תוכל לפצות עליו. 2 למיטב הבנתי בדיאטה קטג'ונית בבוקר או במהלך היום ההבדלים לא היו משמעותים כיוון שגם ככה האינסולין ברמות מאוד מאוד נמוכות ואתה יכול לחמצן שומן בקלות. על בטן ריקה לא הייתי רץ, אם אתה רוצה לרוץ ישר על הבוקר הייתי הולך על טבליות של חומצות אמינו או סוג של שייק חלבון 20-25 דקות לפני הריצה. כמובן שבמצב האידאלי הייתי אומר לך לשלב יחד עם השייק סוג של פרי או פחמימות אחרות אבל אם אתה מנסה להמנע מפחמימות אז תילך לפחות על חומצות אמינו כמה דקות לפני או שייק 20-25 לפני. |
אז לפני גיל 20 ככה לא כדאי חיטוב בכלל?
|
ציטוט:
להגיע לאחוזים הנמוכים באמת (6-7 ומעטה) לא מומלץ אף פעם. |
ציטוט:
בקשר לחיטוב: אני חושב שאתה צריך לקבל: 1)מספיק ויטמינים ומינרלים 2)מספיק חלבון 3)להיות בגרעון קלורי לא חריף מדיי כדי שלא יפגע בגדילה שלך. אם 1200 קל' ביום מספיק כדי לקבל ויטמינים, אז סבבה, תעשה 1200 קל' ביום בלי אירובי ותוסיף קצת פחממות בשביל האימונים (בצורה של TKD בימי אימונים). אתה בן 14, לא מבין לאן אתה ממהר. גרעון של 500 יהיה מספיק מהיר לפי דעתי. |
ציטוט:
|
ד"א שלומיק, כולכם טועים לפי דעתי תקשיבו,
סה"כ, אני פעם בשבוע עושה העמסת פחמימות - איזון אנרגטי, כמו כן כל ההורמונים שלי מתאזנים בהעמסה והתפקוד ההורמונלי נפגע זמנית בתקופות הדלות, זה לא משהו בלתי הפיך או כזה נורא. כמו כן הורמון הגדילה רק עולה אצלי, הטוסטסטרון יורד, אבל סה"כ דיאטה כזו עם העמסות הנכונות, כמות חלבון יפה, שומנים איכותיים והרבה ביקורת (אני לא אתעלל בעצמי) למשך חודש וחצי לא צריכה לעשות פגיעה כלכך חמורה. בקשר ל1300 קלוריות זה בשבילי רק גרעון של 400 קלוריות (אני צורך 1700 קלוריות ביום ויש לי חילוף חומרים איטי). אחרי התקופה הזאת אעבור למסה עם 1900-2000 קלוריות שזה 300 -200 קלוריות מעל התחזוקה ואני לא אעשה שוב חיטוב למשך הרבה מאוד זמן (שנה לפחות), אני מקווה שבתקופה זו גם אגדל לגובה. השאלה שלי היא סה"כ אם אתם חושבים שיוגורט אחוז שומן (יופלייט ) כארוחה ראשונה ביום חצי שעה לפני אירובי יהיה פתרון טוב וכמה רלוונטי ההיתרון ההורמונלי של אירובי בבוקר. |
ציטוט:
ולפי דעתי אין יתרון משמעותי לאירובי בבוקר אם הדיאטה היא קטוגנית. |
ציטוט:
אוקי ואם אני בכל זאת רוצה לשלב שם את האירובי האם אתה חושב שיוגורט דיאט כזה (7 גרם פחמימה , 7 גרם חלבון) כחצי שעה לפני זה יספיק? עריכה: גרמת לי להרהר והוספתי 10 גרם פחמימה מלחם קל לתפריט, בנוסף לזה החלטתי סופית לעשות את אימון הבוקר הנ"ל למרות שלא קיבלתי תשובות. תודה לכולם. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ