![]() |
Fiberglass תשלח לי תICQ שלך במוניטין/פה..
או כל מישהו אחר שיודע מה הוא בונה..
ואני יכול לעזור כי יש לי מישהו מאוד בכיר בטכניון בקטע של כימיה וגם מבין קצת ברפואה |
הילד מנסה להכין חומרים באמבטיה, שהיה לו בכיף, אני כבר רואה תכותרות בעיתונים, על איזה נער, שקרא מדריך באינטרנט להכין הורמנונים באמבטיה, הזריק אותם, קיבל איזה חיידק טורף משהו קטלני והוא במצב קשה מונשם.
|
לא נראה לי שהוא יזריק לעצמו מתכות על דעת עצמו..
|
המכת זה, הקטליזטור, הקרח יבש בשביל להביא את המגיבים לטמ''פ נמוכה שתגרום לתגובה, והצמר פלדה זה לבודד את המערכת מן הסביבה על מנת שלא נקבל תגובה אנרוטרמית שדתפוק לו את התוצרים.
קיצר הבן אדם מתעסק באש, בחיים הוא לא יגיע לרמת סטרליות כמו של המעבדות המבוחרות כמו בריטיש דרגון וארגנון, מה שהוא ימכור,ישמתמש בעצמו זה מסוכן לאללה, אני מקווה שהחומר לא יגיע לשוק. |
אוקיי אנשים בואו אני יסביר לכם מה קרה כאן כי זה כבר מתחיל להיות מוגזם
מה שקרה זה שבהתחלה באמת חיפשתי צמר סלעים אחר כך שאלו אותי אנשים מה אתה צריך את זה זה מסוכן וזה.... אמרתי יאאלה בוא ניזרום איתם וניסטלבט ככה אז באמת פתחתי משתמש חדש כדי שאני יוכל לכוון את השיחה אל הנושא הזה שתבינו איך שהו שאני רוצה להכין מכל הדברים האלו איזה חומר כימי לעצמי. אין לי שום ידע בכמיה אני בכלל סטודנט שלומד מחשוב ובקרה ובלימודים שמעתי את כל המושגים כמו המושג גרניום שאין לו קשר בכלל למתכת בקיצור חברה הכל המצאה אחת גדולה אבל היה כיף לא ? |
תתחבר לicq שלי (בחתימה למטה)
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח!!
|
ranz הבן אדם, בא ועכשיו מחרטט, בכול מקרה אתה יודע שיכין בכיף שלו, חומרי נפץ, סמים, סטרואידים, מה שבא לו, שיכין מעבדת חמאס בבית, עד שמשהו יתפוצץ לו בפנים, או שיזריק משהו כול כך מזוהם שיצטרכו לכרות לו תתחת, בכיף שהיה לו.
אני את שלי אמרתי, והזהרתי. |
ציטוט:
בקיצור, זה שהוא מתעסק בחרא לא לרמה שלו אמרתי כבר בת'רד הקודם.. |
צודק, טעות שלי, זה לא מתכת, זה מטלואיד.. וכן הבן אדם קצת קופץ מעל הפופיק.
|
איזה קטעים זה אם יתפוצץ לו משהו והוא יפתח ת'רד כל כמה אצבעות הוא איבד ? :sbb4:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ