![]() |
במידה ואני נתקע על משקל מסוים במסה... זה משנה מאיפה מוסיפים תקלוריות ?
נגיד ואני אוכל כ-2000 2100 קלוריות ביום ... וכרגע אני עומד על אותו משקל ולא עולה...
מאיפה להוסיף קלוריות ? פחמימות חלבונים שומנים ? זה משנה מאיפה אני יוסיף ? |
תלוי בתפריט של ה2100
|
אתה על 2000 קלוריות במסה אחי? יש פה אנשים שלא יורדים בחיטוב ל2000 קלוריות
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כמה אחוז מהקלוריות בתפריט שלך באות משומן? אם למשל מתוך ה 2100 קלוריות שאתה אוכל 20% זה שומן ואתה רוצה להוסיף 500 קלוריות תוסיף אותן כך: 20% מתוך 500= 100 קלוריות משומן- אגוזים טחינה בלה בלה בלה אני לא צריך להגיד לך. את השאר תוסיף בפחמימות. |
לא.
|
ציטוט:
עליתי שתי קילו עם תפריט של 2100 ועכשיו אני די תקוע .. צריך להעלות עוד קלוריות.. ולראות איך אני מתקדם.. אני לא ממהר אני במסה עכשיו עד מרץ... ואני רוצה לעלות עם כמה שפחות אחוזי שומן בכדי לעשות חיטוב קליל ... עכשיו אני מתלבט מאיפה להוסיף תקלוריות.. אני חושב שאני יוסיף פחמימות... |
פחמימות ושומן.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חלבונים ופחמימות, תוסיף איזה 30 גרם חלבון, 50 גרם פחמימה..
|
ציטוט:
אם הוא צורך מספיק חלבון (נגיד 2.2 לכל קילו) אין שום הגיון להוסיף לו עוד חלבון . |
כי אתה לא יודע כמה חלבון הוא צורך ועוד חלבון זה תמיד טוב :)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם יש לך מספיק חלבון, זה לא ממש משנה. תוסיף פחמימה/שומן, רק תדאג שלא יהיה לך יותר מדי שומן רווי בתפריט אם אתה מוסיף שומן. |
נראה שאתה יוצא מתקופת חיטוב עם כמות כזו של קלוריות לאט לאט עדיף פחמימות איכותיות.
לך לפי הנוסחאות שעובדות עד שתגיע ל1-1.5 חלבון פר פאונד פחמימה 2-3 פר פאונד שומן 0.5-0.7 פר פאונד תמיד אפשר לשנות יחסים ולהוריד אם צריך או להוסיף מעבר לזה תלוי בגנטיקה שלך ובאימונים מעבר לזה אני לא רואה יותר למתאמן טבעי תן לגוף שלך את הכמות שהוא צריך לפי המסה שלך כך תעלה יותר איכותי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:50. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ