![]() |
עלייה בכח אבל לא רואים..
משהו לא מובן קורה אצלי..
אני מתאמן בתוכנית Hst.. ואתמול סיימתי את האימון ל-10 חזרות. אני לא מתאמן ממש חדש.. אני מתאמן כ-חצי שנה בחדר כושר אבל עד עכשיו אני מרגיש את השריר כשאני עושה שריר אבל אני לא רואה את העיצוב שלו.. הנתונים לי הם בן 17.5 משקל 50-49 גובה 1.66 לא נראה לי שזו בעיה של שומן כי אני נורא רזה.. אתם יכולים לראות בנתונים.. אבל זה פשוט קצת מוזר לי.. מה אפשר לעשות? לאכול יותר? כי אם זה קשור לתזונה אני יכול להבין כי אני אוכל כ-1400 קלוריות ביום.. פשוט ירדתי במשקל לפני שנה ואני מאד מפחד להשמין בחזרה.. מה אתם אומרים? |
שאתה צריך לאכול יותר.
|
לא רואה את העיצוב שלו? :ohmy:
ממה שאני מבין או שהוא לא מספיק גדול - שזה בגלל התזונה, או שהוא לא מספיק חטוב, אבל אתה כולה על 1400 אז לך תבין. |
1400?
תתחיל לדחוס אוכל חבר |
יש אנשים שבשבילם 1400 קלוריות זה Psmf!
|
ציטוט:
|
חחחחחחח Toxicity הרגת אותי....
Edendi: תאכל בערך 2500 קלוריות לפי המשקל שלך. תאכל את הכמות הזו (זה לא הרבה בכלל), תתאמן טוב וככה תגדל... 1400 קלוריות זה אוכל לאוגרים... |
דרך אגב. איזה סוג של hst אתה עושה?
|
לאכול בלי חשבוןן~
|
תתחיל לטחון מזון.....אצלי ארוחה אחת זה 1400 קולוריות חחח
|
1400 קלוריות חח האוגר שלי אוכל יותר
(אין לי אוגר =|) |
:
ציטוט:
ניאמס לי הארחות בוקר שלי |
למה אחי, תתפנק אצלי זה שייק קרם עוגיות על הבוקר, עם 200 גרם גרנולה תענוגגג.
|
ציטוט:
מחר אני מתחיל את הפעם הראשונה של ה-RM5 למה אחי? |
לא הבנת את הכוונה שלי.
יש hst כמו שיש פה באתר ובדף הבית של התוכנית. ויש עוד כמה גרסאות לתוכנית הזאת. אם אתה עושה את השיטה הרגילה (שכתובה פה באתר) אני ממליץ לך לשנות אותה. |
ציטוט:
רובם על אותם מקורות.. איפה אפשר למצוא אחרת ולמה אתה ממליץ לי להחליף? היא לא טובה לדעתך? |
מהנסיון שלי לא.
אין לי כח להתחיל לחפור אז פשוט תקרא את http://www.hypertrophy-specific.info...12541;hl=&+win אם לא תבין משהו אז אני אסביר לך |
ציטוט:
אז יש יוגרטים/קוט'גים/ש"ש/.... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ