![]() |
שאלה בקשר לאימון שלי.
לפני כמעט חודש נרשמתי למכון כושר, עכשיו המדריך הביא לי תוכנית אימונים, ובתוכנית אימונים הוא רשם רק תרגילים ממכונות, ולא רשם לי אף תרגיל שהוא עם משקולות חופשי זה נורמלי או שצריך לשלב גם תרגילים עם משקולות רגילות?
ועוד משהו, כרגע אני מתאמן 3 פעמים בשבוע, ואני רוצה להתאמן 4 פעמים, השאלה שלי היא איך אפשר להתאמן 4 פעמים אם אומרים שצריך להתאמן יום כן יום לא במשך השבוע? :\ שאלות קצת דפוקות אבל תסלחו לי כי אני מתחיל חח:jockey: |
מי אמר שצריך להתאמן יום כן יום לא?
דבר שני, תבקש או תשלב בעצמך תרגילים חופשיים עם משקולות וברזלים, אי אפשר להתבסס על מכונות נטו |
ציטוט:
|
ציטוט:
לאימון 1 נקרא A ולאימון 2 נקרא B. כל אימון עושים פעמיים בשבוע. בתור מתחיל כדאי לך להתחיל עם תכנית 3 פעמים בשבוע כל הגוף. תרגילים עם משקל חופשי יותר טובים ממכונות בגלל שהשרירים המייצבים עובדים יותר והתנועה יותר טבעית. בתור מתחיל כדאי לך לעשות את התרגילים המורכבים ביותר כמו דדליפט וסקוואט כי פוטנציאל הגדילה שלך עכשיו גדול. תעשה חיפוש על starting strengh. |
ציטוט:
למשל סקוואט בסמית משין לא מומלץ בגלל סיכוי גדול לפציעה. |
סמית' מאשין זה יחסית לא מכונה כמו לג פרס שזה יותר מכונה מסמית' מאשין סמית' זה רק מוט מקובע..
|
ציטוט:
מה לא מקובע? |
בלג פרס הגב גם מקובע והתחת על הכיסא כאילו אז אין בכלל מייצבים וכו' ובסמית' כשאתה עומד המייצבים עובדים אבל אתה צודק שזה יותר מסוכן כי כשהגב הולך כזה אחורה זה יכול להיות מסוכן..
|
ציטוט:
|
פותח הפוסט, אפשר לשלב מכונות עם המשקל החופשי
כמובן שלא חייבים להתחיל עם סקוואט דדליפט בנץ' פרס ובנט אובר ראוז אפשר להתחיל עם תרגילים הרבה יותר פשוטים כמו מקבילים מתח לג פרס ופשיטות גב, בכדי לבנות כוח בהתחלה ואז לאט לשלב לימוד טכניקה של התרגילים המורכבים שדורשים טכניקה טובה |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ