![]() |
ראיתי אתמול אחד...
אתמול הייתי בחתונה של חבר וראיתי שם מישהו שרירי אבל מה זה יפה לא גבוה משהו כמו 165 אז סתם דיברתי איתו והתחלתי לשאול אותו שאלות
אז הוא אמר לי שהוא שוקל 70 וההיקפים בידיים שלו 43 אז שאלתי אותו על תזונה הוא אמר לי אני אכלתי 3 פעמים ביום הגוף לא צריך יותר מזה וסתם היה סבבה לראות מישהו שיעלה לי תמוטיבציה |
עוד אחד עם גנטיקה סוסה שלא מבין באימונים :(
|
ציטוט:
|
כל עוד הוא מקבל את החלבונים/פחמימות/שומן איכותי ביום מה זה משנה כמה ארוחות?!
|
לך תדע איך הוא מתאמן ...
יש גם את השמנים שצברו מלא מאסה ורק ירדו ואיבדו הרבה אבל נשאר להם היקפים לא רעים |
3 ארוחות ביום זה גם מה שאני עושה עכשיו לפעמים 4 ואני מכניס בהם 4 אלף קלוריות+ זה לא משנה מספר הארוחות העיקר שתכניס לגוף שלך את מה שהוא צריך
לדוגמא ארוחה ליפניי אימון עם 1500 קלוריות ארוחה אחרי אימון עם 1000 קלוריות וארוחה ליפניי שינה עם 2000 לפעמים גם יותר ועם אין חשק אז 1500 ואז עוד אחת של 1500 ממש שעה ליפניי שאני הולך לישון קיצר זה עובד... |
ציטוט:
כל אחד פה שקורא מאמרים באתר מרגיש מינימום עם תואר שני בנושא |
ציטוט:
אף אחד מכם לא ידע את זה עד שהוא קרא את המאמר שמשה הביא לכאן.. אז במקומך לא היתי מדבר כל כך.. וזה אפשרי לרכז את כל האכול ב3 ארוחות רק לא נוח... |
3 ארוחות?
מייקל לואיס אוכל יותר מזה. |
ציטוט:
מי שהמציא את השטות הזאת שצריך לאכול כל 3-4 שעות אחרת הגוף נכנס למצב קטבולי דפוק. יש מחקרים שמוחיכם שגם אם אתה אוכל 3 ארוחות ביום ותגיע בהם לכמות של החלבון,פחממה,שומן שאתה צריך אתה תגדל בדיוק כמו ב6 ארוחות. פשוט זה לא נוח לאכול 3 ארוחות שבכל ארוחה יש איזה 6 פרוסת לחם לדוגמה! |
ציטוט:
מישהו אמר שאני מבין גדול בתזונה? לא, ולא הצגתי את עצמי כאחד כזה ולא התכוונתי למשתמש הזה ספציפי, פשוט יש הרבה כאלה |
וואי, שתו אחד את הזרע של השני ותירגעו.:closedeyes:
|
עכשיו יבואו כל החכמים שיגידו ש6 ארוחות יותר טוב מסיבות מאוד מוזרות
והדיון הנהדר הזה יהפוך ל שלוש Vs שש , חבל |
אני רגוע לגמרי
ראית פה סימן לעצבים? :wiggle: |
ציטוט:
אתה רוצה לישאול שאלה ? תשאל אני יענה לך עלייה בלי בעיה.. ואני עדין לא מחזיק מעצמי גאון בתזונה . פשוט יש דברים ועובדות על השטח,כל משתמש חדש ניהיה פה גאון. |
המדריך שלנו יד 44
אוכל ארוחה אחת ביום (רציני..) |
אז יופי לך, וכל הכבוד על הידע :)
לא אמרתי שאתה לא מבין, אמרתי שאני מניח שאתה לא מבין גדול מתברר שטעיתי |
לנעול לפני שיתחיל פה פוסט תזונה
|
ציטוט:
כל הזמן יהיה X ואז יהיה אי הסכמה,כל הזמן יש מחקרים חדשים שמוכחים אחרת.. |
Orgle Orgle...
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ