![]() |
האם יש הבדל בין האבקות?
לפני איזה שבוע הלכתי לחנות ליד שלי של תוספי תזונה..
בקיצור ל ידעתי מה לקחת אז המוכר אמר שזה לא משנה איזה חברה הכל אותו דבר. מה שרציתי לדעת זה אם הוא צודק?? או שזה משנה איזה חברה אני קונה? |
מוכר אידיוט. כמובן שיש הבדלים בין האבקות, אם זה בריכוז החלבון, באיכות, או בטעם.
|
התכוונתי מבחינת השפעה על הגוף... אם נגיד יש אותו ריכוז חלבון, יש הבדל?
|
המוכר לא אידיוט הוא פשוט רוצה שתקנה את המוצר שהוא מעדיף להפטר ממנו הכי מהר...
נסה אופטימום |
היה שם את זה
****** שווה משהו? |
ציטוט:
:closedeyes: |
ציטוט:
|
אני לא מכיר תמוצר וגם לא מישהו שניסה, אבל לפי הערכים הוא נראה סבבה לגמרי, יש בו 22 גרם חלבון שזה אולי טיפה מעט יחסית למוצרים של אופטימום\צ'מפיו עם 24-26 אבל זה 2-4 גרם זה די זניח, הייתי ממליץ ללכת על אופטימום אם יש לך תאפשרות.
|
ומה אתם אומרים על אחד מאלה:
תודהה =] |
ציטוט:
הערכים שלה בכלל לא נכונים עשו בדיקות מעבדה לאבקה,במקום 32 גרם חלבון יש רק 22 חלבון ולך תדע מאיפה שאר הקלוריות מגיעות.. בקיצור כל ה-3 האלה לא שוות. לא סתם טבע **** מייבא את המוצרים האלה :closedeyes: |
iron-tek זו חברה באותה רמה כמו Optimum Nutrition או Champion Nutrition. מבחינת ערכים וטעם - הכל סבבה. אני אישית השתמשתי בחלבון של iron-tek וכנראה אחזור עליו בגלל מחירו. לדעתי 100 ש"ח זה די משמעותי. אגב ראיתי חלבון של Iron-Tek בסניף של israelbody בראשון לציון, אז אתה מוזמן להתקשר לשם ולשאול מה מחירו :)
|
ציטוט:
אבל לך תדע אם הוא באמת נכונים בכלל.. חוץ מזה למה לא ליקנות חברה מוכרת וזהו מה הקטע ללכת על חברות כאלה שבקושי מוכרות ? |
ציטוט:
ופה נכנס גורם חשוב מאוד כבו מחיר. הבדל 20-30 ש"ח אולי לא משמעתי, אך 50-100 לדעתי כן. |
ציטוט:
זה עולה שם 2.5 קילו ב 230 שקל. |
ציטוט:
|
2.5 קילו ב230 שקל נשמע זול מדי
|
קודם כל לא 2.5 אלא 2.2 רגיל, וכמו שאמרתי תתקשר לסניף של ראשון לציון ושאל אותם מחיר (אם יש במלאי, ראיתי אותו שם לפני חודשיים בערך)
|
ציטוט:
לא מתקרבת לצ'מפיון ואופטימום. ימושתל :closedeyes: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:33. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ