![]() |
נאום אחמדינג"ד
אין לי מילים אני פשוט המום...
החרא הזה, הקוף הזה יצור צריך להרוג אותו עכשיו. הבן :):):):) משווה את השואה לפיזיקה הבן :):):):), משווה את הדברים שקרו בשואה לנוסחאות בפיזיקה. מישהו עוד רואה את זה?(ערוץ 102 בyes) |
פתחו כבר אשכול
|
אז סליחה לא ראיתי.
|
לא נורא, בכל מקרה פתחתי עכשיו תטלויזיה אני רואה, וואי איך אני רואה סערה עיתונאית אחרי זה.
עריכה: יווווווווווווווו הוא אמר כרגע "באיראן אין לנו הומואסקסואלים כמו פה בארה"ב", מעניין גם למה. עלאק באיראן נשים מכובדות וכו', בולשיט. |
מי נתן לו להכנס לשם!?!??!?
הוא עושה מעצמו מסכן שהוא רצה לבקר ב Ground Zero ולא נתנו לו, והוא כזה מסכן רק רצה לכבד את האסון... זה בדיוק מה שמאלנים צריכים, הוא מזיין בשכל והם מאמינים. הוא גם רמז עכשיו לזה שארה"ב אחראים ל11\9 |
ציטוט:
|
הוא מנסה להפריד בין ארה"ב לישראל.
ממש שקוף מה שהוא עושה. הוא רוצה לשנות את דעת הקהל באמריקה. הוא אמר שהוא מוכן לעשות שלום אם כל מדינה חוץ מאיזה מדינה באפריקה, וישראל. |
ציטוט:
ושאל את הסיבה למה זה קרה. בקיצור מניאק. אבל זה טוב שהפרשנים בCNN לא שמאלנים כאלה כמו בישראל, כשהוא סיים היא ישר הזכירה את הפאשלות שלו. אבל ברור מה שהוא מנסה לעשות, הוא רוצה לגרום לאנשים בארה"ב שישראל אשמה בהכל ואירן רוצה רק שלום אז עכשיו אנשים יתחילו לחשוב למה הם צריכים להלחם בשביל ישראל. |
סעמק דווקא בקטעים האלה לא הקשבתי
אכפת לך להגיד לי מה היא אמרה על הפאשלות שלו? :blush: |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ