![]() |
סקר: האם פעם נפצעתם במכון?
האם קרה לכם איפ פעם שנפצעתם בצורה כלשהי במכון?
אני טפו טפו טפו עוד לא קרה לי כלום וגם מקווה שלא יקרה. :flowers: |
במפרק
|
נפל עליי פעם אחת המוט של הלחיצת חזה ששוקל 95 קילוגרם אבל מזל שזה ששמר לי הרים את זה מהר
|
נשרטתי ממשהו חלוד באצבע ונכנסתי ללחץ שאני הולך לקבל זיהום וכל מיני|:
|
נפצעתי בכמה דברים קלים ,
פעם גם הלחץ של המוט בבנץ' הזיז קצוות עצבים במצח שלי וכשנגעתי במצח הרגשתי כאב במקום אחר במצח |
פציעה במרפקים - 3 חודשים הייתי מושבת מאימונים וחזרתי לפני שבוע בערך
|
טפו טפו טפו בינתיים רק בריאות
|
קשרתי משקולות אחת על השניה והקלפיס שתופס שרט אותי והייתי תוך כדי מכרעים כל הדם זרם לאצבעות וירד לי שטוזה של דם
|
נתקעתי 3 פעמים עם הראש במוט אולימפי(שמו אותו במכשירים ממש גבוהה) ופעם אחת בפולי העליון
זה מה שקורה מתרכזים יותר מידי באימון ולא שמים לב לסביבה |
דמבל של 21 קילו על האצבע שלי...מוט של 40 קילו בנץ' נפל לי על המצח (מה אני יעשהההה עף לי זה היה חימום שלי והוא עף לי על המצח כי הרמתי מהר מדי )
וברור שכל הדברים הרגילים נתקעתי בפולי עליון עם הראש איזה אלף פעם ועוד כל מיני דברים קטנים |
אצלי יש יותר מקרים מכולם פה ביחד
|
אני כמעט אתמול.
יש את הדבר הזה שמחזיק את כל המשקולות, אז זה ליד הלחיצת חזה אצלנו. עשיתי לחצת חזה, רגליים על הרצפה וכנראה שמישהו בדיוק וציא משקולת מצד אחד, ובצד השני היה יותר מידיי משקל וכל הדבר הזה עם 80 קילו עליו נפל לי על הרגל(ואני עם המוט של הלחיצת חזה בידיים) בקיצור, קיבלתי מכה אבל לא הכי חזקה, מזל שלא פגע בי טוב.... אם היה פוגע לי בבן הברך לכף הרגל יכולתי לשבור את הרגל או משהו... |
יותר מדי..
|
פעם אחת בזמן אימון כתפיים עם חבר (שהוא במקרה מדריך מוסמך), עשינו לחיצת כתפיים במכשיר יעודי, הוא הרים כבד וממש התאמץ בהרמה האחרונה של הסט האחרון ואני מתכוון התאמץ ונהיה לו חור בריאה, אמיתי וממש לא צחוק, אחד הדברים המפחידים..
|
עשיתי פרפר אם יותר מידי מישקל
ניראהלי הזזתי את העצם בכתף אבל ממש טיפה והיא חזרה לא היתאמנתי שבוע אחרי זה |
כן
לפני שנה וחצי בערך ,מה שהתחיל את כל הבעיות שלי בכתף (ואחראי לכל הבעיות שיש לי באימוני חזה עד היום ) ,עשיתי חזה עליון עם בערך 120 קילו , והאידיוט שהשגיח עליי נשען על המוט איך שהוא,עשה לי תת פריקה בכתף שמאל ומתיחה עצבנית ברצועות שם ,אחת הסיבות שהפציעה הקטנה שיש לי עכשיו מסרבת להרפות ממני ,כי המקום נורא רגיש אז במקום החלמה של כמה שבועות ,זה יגרר כמה חודשים ... |
שריטות קלות ומעצבנות
|
שריטות מהדמבלים .. :0
אבל בעקרון ההיתי יוצא שלם מהמכון .. הפציעה הכי קשה שלי היתה כששיחקתי כדורגל ועלית למשחק קר , עשיתי תנוע לא טובה ומתחתי ת'ארבע ראשי אוי זה היה סבל , והיה שם עוד אחד שחשב שהוא איזה מסז'יסט בן :):):):) כמעט קרע לי תשריר.. בעקבות כך הפסקתי כל פעילות ספורטיבית למשך חצי שנה ועד היום אני מרגיש את המקום :( |
מלמתוח תשריר אחי לא כואב חצי שנה, יכול להיות שקרעת את השריר או שהתפתחה אצלך דלקת, היית צריך ללכת לאורטופד.
ולא היו לי ממש פציעות אבל אני שלומיאל מובהק והרבה פעמים קרה לי שהתנגשתי באיזה ספסל/מדרגה ונפלתי,אבל פעם נפל לי דאמבל של 15 קילו על האצבע מאיזה אדיוט. |
נחתכתי מהחגורה שלי חתך עמוק ודיממתי כמו משוגע
התאמנתי עם תחבושת על כל היד חח |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ