![]() |
שורפי שומן
האם באמת זה עובד או שזה הכל בראש?
יש כאן מישהו שניסה ויכול לספר קצת על התוצאות של המוצר הזה? |
מצתרף לשאלה...
אני מעונין גם לקנות להוריד תשומן הבעייתי בבטן |
כל השורפי שומן למיניהם מבוססים על קפאין שהם פשוט נותנים לך אנרגיה ומרץ לאירובי,מבחינתי שתו קפה חזק לפני אימון בלי סוכר יהיה לזה אותו אפקט.
|
קנה אפדרין זה שורף שומן היחד שבאמת שורף את השומן ע"י שהוא שולח את הגוף לשימוש באנרגיה מהשומן במקום החלבון ואתה מאבד בהרבה פחות מסת שריר.
*אפדרין לא חוקי לשימוש אם יש לך קשרים לא בעיה ליקנות. |
למה אפדרין לא חוקי?
בטח יש סיבה.... לא? |
במינונים גבוהים הוא מסוכן לבריאות ויכול לגרום לבעיות בריאות ואף מוות במקרים קיצוניים.
אם אין לך בעיות לחץ דם ו/או לב ולוקחים מינונים מושכלים+קפאין זה אחד הדברים |
איפה אפשר להשיג את האפדרין הזה?
|
עזבו אפדרין קחו ליפו 6 אם כבר.
|
ציטוט:
אפדרין :unsure: אפשר להשיג לא בעיה :closedeyes: |
אל תיסחפו
אני לא רוצה לידפוק לי את הגוף עפ אפדרין אם זה לא חוקי אני לא נוגע בזה . אני מדבר על שורפי שומן חוקיים שנימכרים בחנויות. ואם כבר תמליצו לי על המוצר הכי טוב. ומה זה ליפו 6? |
מה אתה צריך שורפי שומן תגיד לי ?
אתה יכול להגיע לתוצאות מצוינות ולשרוף שומן גם בלי כל השורפי שומן האלו.. לא חבל על הכסף ? אני מעדיף לקנות עוד דלי של חלבון מאשר להוציא כסף על השטויות האלו... השורף שומן היחיד שאני מכיר זה ריצה... תעשה אימון משקולות של 45 - 60 דק'... ותשלב לאחר מכן 30 - 45 דק' ריצה.. 4-6 פעמים בשבוע תאמין לי מניסיון אתה תשרוף שומן יופי |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ותאחלס הדבר הכי אפקטיבי מבחינת עלות - ביטחון - תוצאות זה אפדרין הוא לא חוקי כי אנשים הגזימו עם המינונים לקחו 150 מ"ג ועוד צפונה וקיבלו התקפי לב ובצדק. יש עוד המון שורפי שומן אבל הם כבר בגדר החומרים היותר רציינים כמו DNP , טריקנה , ועוד שלל זבל כזה או אחר שדופק את ה T3 ו ה T4. |
איזה 150.... הם הזריקו את זה לוריד או שלקחו גרם שלם :laugh:
|
ליפו 6 בהחלט המוצר...אני מכיר בנאדם שלקח אותו ובלי ארובי בכלל הצליח להוריד שומן בעייתי...אם אתה רוצה שורף שומן אז תיקח ליפו 6 למרות שאני עדיין חושב שזה בזבוז כסף
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:11. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ