![]() |
שיבולת שועל
עכשיו שאני במאסה אני שוקל להתחיל לאכול שיבולת שועל כי אני רואה שזה חזק בתפריטים של כולם
אני אשמח להבין למה וכמה אתם גרם את אוכלים כל יום |
בתקופת מסה אכלתי קרוב לחצי קילו בכל יום. :wiggle:
אבל אני זה לא דוגמא. מתכון לארוחת בוקר - 100 גרם שיבולת שועל. שתי כפיות סוכר. גביע קוטג' 20 גרם אגוזי מלך. מים. הכל בבלנדר. לרוויה. |
לא יודע אני לא מסוגל לחשוב על המתכונים האלה שדוחפים קוטג' לשייק או משו בבלנדר...
קח ש"ש שים בקערה עם חלב וסקופ אבקת חלבון (אם יש לך) דחוף במיקרו 6-7 דקות יוצא לך דייסה שאני אוכל כבר כמה חודשים טובים ולא נמאס לי כל בוקר... אתה יכול גם לשים קצת קינמון יצא נחמד אפשר להוסיף לזה מעדן תענוג 0% בטעם שוקולד מוקה, זה מכפיל תטעם יוצא גן עדן (קרדיט לדימי) בתאבון :) |
אחד הדברים הטעימים שיש...
180 גרם שיבולת שועל + סקופ של בננה +בננה +מעט קינמון +4 אגוזי מלך +חלב קבוע אצלי כל בוקר ... |
תגידו סתם שאלה.
השיבולות שועל הזאת, יש לי בשקיות, כל שקית שווה 30 גרם,אחרי בישול כמה גרם יש בה והערכים שלה משתנים ? פשוט נמאס לאכול כל בוקר 3 פרוסות לחם, ואף פעם לא ניסתי את השיבולת הזאת. |
תקנה במשקל אחי הכי טוב...
אימא שלי קונה מהשוק איזה קילו... וזה ממש זול... אתה גם לא חייב לבשל.. תשים ככה תחמם במיקרוגל יוצא בן זונה |
ציטוט:
עכשיו השאלה האם הערכים של השיבולת משתנים לאחר הבישול,וכמה שקית של 30 גרם שיבולת תשקול אחרי הבישול הבנת ?.. כי אני רוצה להגיע ל60 גרם ואני לא ידוע עם להשים 2 שקיות למרות שזה נראה לי הכי הגיוני. |
שיבולת שועל (30 גרם) לא מבושלת
116 קלוריות 1 גרם שומן 4 חלבונים פחמימות 20 שיבולת שועל (30 גרם) מבושלת 17 קלוריות שומנים 0 חלבונים 0 פחמימות 3 |
שיבולת שועל מים חמים וכפית גיינר או פרוטאין בטעם שוקולוד...הכול מעורבב.
הכי פשוט הכי טוב |
ציטוט:
יעני היתכוונתי מבושלת במיקרוגל אחי.. לזה היתכוונת גם ?.. |
לא כפרה... זה מה שבאולימפוס רשום בערכים של מבושל ולא מבושל...
|
ציטוט:
תודה אחי, אז אני מניח ששני שקיות של 30 גרם=60 גרם היו באיזור ה60 גרם פחממה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:48. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ