![]() |
זקוק לרעיון למתנה לידידה שחוגגת 18.
אהלן!
כמו שרשום בכותרת, יום חמישי הזה יהיה לה יום הולדת ואני חייב לקנות מתנה עד אז בסכום של עד 150 שקל. עד כמה שהבנתי היא ביקשה לא בושם\איפור ושטויות כאלה, אם אני לא מוצא בסוף , אני יתפשר על בושם אבל כאפשרות אחרונה. אז יאללה מאתם אומרים? |
תרתך לה כלוב לסקוואט
או שפשוט תעשה את הרעיון החרוש של הפורום עם הקופסאת שוקולד |
זה עם הקופסת שוקולד או זה עם הקופסא עם המראה שראיתי אז זה רעיון בן זו** אבל לא מתאים מבחינתי, יש לה כבר חבר והוא צריך לעשות את זה (והוא כבר קנה לה איזה שרשרת עם השם שלה לא יודע).
עוד רעיונות? |
תעשה לה משהו מקורי.
המתנה לא חייבת להיות משהו מוחשית תיקח אותה לאיזה מקום מיוחד או משהו כזה. |
חחח מה אני ייקח אותה
יש לה חבר כבר שנתיים, היא עושה במסעדה ביום חמישי, שזה - מחר. יש למישהו רעיון חוץ מהכלוב של הסקוואט שבסוף נראה לי אני יעשה את זה... ????? |
יש לה חבר..מה שווה המתנה? נותנים מתנות כשיש גישה לזיון..זה כלל מספר אחד
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח דתי חרמן שכמותך:boxing::jockey:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחח
"יש למישהו רעיון חוץ מהכלוב של הסקוואט שבסוף נראה לי אני יעשה את זה..." המשפט הזה רצח אותי>< אממ תן משהו נחמד וצנוע ,גם ככה יש לה חבר,גם אם היא ידידה טובה ,משהו לא "רומנטי" כי הרי אין בזה מטרה,סתם משהו נחמד:]אגב תזה עם המראה עשיתי לחברה שלי (כבר חודש היא "לשעבר " אחרי עשרה חודשים יש לציין)בקיצור היא ממש השתגעה מזהp: |
אממ במחשבה שניה אמרת 18? :-]
|
ציטוט:
|
קנה לה מדבקה שרשום עלייה מזל טוב
זהו חח מה צריך מתנה לידידה חח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חזק
סתם נו מישהו הציע אתזה פעם בפורום,קופסא כזאת עם מראה בתחתית עם כלמיני דברים טובים בפנים ומעל כתוב בתחתית המראה נמצא הדבר הכי יפה\מושלם\משהו בעולם חחח מוציאה את כל המתנות שבפנים\שוקולדים\משו ואז רואה ומתלהבת ,חה חה.. |
ציטוט:
|
תקנה לה איזה דילדו מגומי...ב-150 שקל לא תמצע אם סוללות.
|
ציטוט:
|
בואנה מה אתם שרוטים.... :):):):)
אין למישהו איזה רעיון רציני משהו? |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ