ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   תזונה לפני ריצה (https://israelbody.com/showthread.php?t=19424)

bloop 18-09-07 00:47

תזונה לפני ריצה

מישו יודע מה צריך כמה גרם פחממה צריך לאכול לפני ריצה לכל קילו ממשקל הגוף?
ואחרי ריצה מה רצוי לצרוך יותר פחממות או חלבונים וכמה?
מדובר על ריצה של 10 ק"מ עצימות די גבווה זמן ריצה ממוצע של 55 דקות

Vin diesel 18-09-07 00:52

אני ליפני ריצות כאלה ויותר האיתי עושה כך.
3.5 -4 שעות ליפני הריצה אוכל ארוחה 250 גרם חזה עוף/הודו+250 גרם אורז.
40 דקות ליפני הריצה לוקח כדור Eca (אפדרין,קפאין,"אל אספירין") אתה יכול פשוט לישתות כוס קפה שחור אם סוכרזית. וישר ליפני שהאיתי יוצא מהבית שותה איזה 30 גרם חלבון מיי גבינה אם מיים קרים וזהו. (האיתי בתקופת חיטוב) אני לא יודע באיזה תקופה אתה אבל בשבילי זה היה אחלה.
*וישר אחרי הריצות האיתי שותה עוד שייק חלבון אם בננה.

xZiPeR 18-09-07 01:04

אפדרין חוקי בארץ ?

Moshe 18-09-07 08:03

אפדרין לא חוקי בשום מקום.

Vin diesel 18-09-07 11:45

לפי מה שאני יודע יש מקומות בחו'ל שמותר לשימוש לא? גם זריקות חופשי...
ואני חושב שגם מנסים עכשיו להחזיר תאפדרין לחוק שיהיה חוקי להכניס אותו לכל מיני שורפי שומן במינונים נמוכים.

dor_dru 18-09-07 11:50

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
אני ליפני ריצות כאלה ויותר האיתי עושה כך.
3.5 -4 שעות ליפני הריצה אוכל ארוחה 250 גרם חזה עוף/הודו+250 גרם אורז.
40 דקות ליפני הריצה לוקח כדור Eca (אפדרין,קפאין,"אל אספירין") אתה יכול פשוט לישתות כוס קפה שחור אם סוכרזית. וישר ליפני שהאיתי יוצא מהבית שותה איזה 30 גרם חלבון מיי גבינה אם מיים קרים וזהו. (האיתי בתקופת חיטוב) אני לא יודע באיזה תקופה אתה אבל בשבילי זה היה אחלה.
*וישר אחרי הריצות האיתי שותה עוד שייק חלבון אם בננה.

אך משיגים אפדרין? ולמה זה טוב בעצם?

Moshe 18-09-07 11:55

ציטוט:

לפי מה שאני יודע יש מקומות בחו'ל שמותר לשימוש לא? גם זריקות חופשי...
ואני חושב שגם מנסים עכשיו להחזיר תאפדרין לחוק שיהיה חוקי להכניס אותו לכל מיני שורפי שומן במינונים נמוכים.

לא זה לא חוקי גלובלית , גם זריקות לא.
זה אפשרי ונמכר בבתי מרקחת רק ע"י מרשם רופא..
גם אם יחזירו את האפדרין לחוק במוצרים כאלה ואחרים הם לא יהיו אפקטיבים במינונים קטנים.

Vin diesel 18-09-07 11:56

משיגים דרך ספקים. אם אתה רואה בחור מגודל בחדר כושר,תיגש עליו והוא כבר יסדר אותך. בכל מקרה אם שאלת למה זה טוב בעצם , אז תסתפק בקפה שחור אח שלי.:flowers:

dor_dru 18-09-07 16:36

ציטוט:

משיגים דרך ספקים. אם אתה רואה בחור מגודל בחדר כושר,תיגש עליו והוא כבר יסדר אותך. בכל מקרה אם שאלת למה זה טוב בעצם , אז תסתפק בקפה שחור אח שלי.:flowers:

סיקרנת אותי , אני מבין שזה שורף שומן חזק יותר אבל מה התופעות לוואי והאם זה משמעותי כל כך

Moshe 18-09-07 16:45

תופעת לוואי הכי קריטית שיפול לך הלב למכנס :}

Vin diesel 18-09-07 16:46

אם אתה בריא אין תופעות לוואי חוץ מזה שקשה להרדם בלילה אם לקחת את זה סמוך לשינה.

NSH1 18-09-07 19:27

אפדרין כרגע בשימוש ע"י מפתחי גוף מקצוענים ואתלטים למיניהים, כמובן גם ע"י אלה שרוצים לאבד את השומן עודף שהם צברו.

2 הסיבות העיקריות לשימוש באפדרין:

הגברת האנרגיה במהלך האימון , לפניו ואחריו
שילוב האפדרין עם תזונה נכונה מגביר את קצב חילוף החומרים והאצת תהליך חמצונם של השומנים.

הגירוי של יצירת חום באמצעות תהליכים פיזיולוגיים (תרמוגני) וההשפעה של הליפולטים באפדרין מכפיל את עצמו כתוצאה בשימוש בקפאין, ובמידה גבוהה יותר שילוב האפדרין והקפאין עם אספירין, הופך את אפדרין\קפאין\אספירין (eca) למוצר הפופולרי ביותר בעולם (מלבד ויטמנים ומינלרים), עובדה שעליה לא ניתן להתווכח!.

מדע הוכיח כבר ששילוב שלושת החומרים : אפדרין\קפאין\אספירין, אכן נותנים שיפור משמעותי בתהליך הורדת במשקל, במיוחד לאנשים שמנים מאוד!!.

למה לאפדרין יש מוניטין רע כל כך?

לרוע המזל אנשים הרגישים לתופעות לוואי של שילוב החומרים (אפדרין\קפאין\אספירין) , ואלה המשתמשים בו לרעה (מינון גבוה מאוד!), יהיה שילוב החומרים מסוכן מאוד ויהיה בעל השפעות שונות על בריאותנו , כמו: דופק לב גבוה מאוד או דופק לב לא סדיר,רעידות, חרדה פסיכולוגית, נדודי שינה, ובמקרים הגרועים ביותר: התקפי לב ואפילו מוות!!!.

Moshe 18-09-07 19:35

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH1
אפדרין כרגע בשימוש ע"י מפתחי גוף מקצוענים ואתלטים למיניהים, כמובן גם ע"י אלה שרוצים לאבד את השומן עודף שהם צברו.

שילוב האפדרין עם תזונה נכונה מגביר את קצב חילוף החומרים והאצת תהליך חמצונם של השומנים.

הגירוי של יצירת חום באמצעות תהליכים פיזיולוגיים (תרמוגני) וההשפעה של הליפולטים באפדרין מכפיל את עצמו כתוצאה בשימוש בקפאין, ובמידה גבוהה יותר שילוב האפדרין והקפאין עם אספירין, הופך את אפדרין\קפאין\אספירין (eca) למוצר הפופולרי ביותר בעולם (מלבד ויטמנים ומינלרים), עובדה שעליה לא ניתן להתווכח!.

מדע הוכיח כבר ששילוב שלושת החומרים : אפדרין\קפאין\אספירין, אכן נותנים שיפור משמעותי בתהליך הורדת במשקל, במיוחד לאנשים שמנים מאוד!!.

לרוע המזל אנשים הרגישים לתופעות לוואי של שילוב החומרים (אפדרין\קפאין\אספירין) , ואלה המשתמשים בו לרעה (מינון גבוה מאוד!), יהיה שילוב החומרים מסוכן מאוד ויהיה בעל השפעות שונות על בריאותנו , כמו: דופק לב גבוה מאוד או דופק לב לא סדיר,רעידות, חרדה פסיכולוגית, נדודי שינה, ובמקרים הגרועים ביותר: התקפי לב ואפילו מוות!!!.

אספירין הוכח כלא יעיל עם אפדרין

טלכהן 18-09-07 19:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי NSH1

אחי אני שולח לך הודעות בפרטי ואתה לא עונה למה?

shikoLM 18-09-07 19:46

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe

חבל על המאמץ, הוא בכל מקרה עשה העתק הדבק מאתר אחר ואני מסופק אם הוא מבין את מה שהוא מעתיק.

NSH1 25-09-07 10:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי טלכהן
אחי אני שולח לך הודעות בפרטי ואתה לא עונה למה?

לא קיבלתי כלום במוניטין

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shikoLM
חבל על המאמץ, הוא בכל מקרה עשה העתק הדבק מאתר אחר ואני מסופק אם הוא מבין את מה שהוא מעתיק.

אז תמשיך לספק ת'עצמך

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Moshe

עפ"י הנאמר, שילוב החומרים (אפדרין\קפאין\אספירין) , ואלה המשתמשים..... יהיה שילוב החומרים מסוכן מאוד ויהיה בעל השפעות שונות על בריאותנו , כמו: דופק לב גבוה מאוד או דופק לב לא סדיר,רעידות, חרדה פסיכולוגית, נדודי שינה, ובמקרים הגרועים ביותר: התקפי לב ואפילו מוות!!!.

אז אתה מדבר על "לא יעיל"?

הבנת הנקרא איש

Moshe 25-09-07 11:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי nsh1
לא קיבלתי כלום במוניטין

אז תמשיך לספק ת'עצמך

עפ"י הנאמר, שילוב החומרים (אפדרין\קפאין\אספירין) , ואלה המשתמשים..... יהיה שילוב החומרים מסוכן מאוד ויהיה בעל השפעות שונות על בריאותנו , כמו: דופק לב גבוה מאוד או דופק לב לא סדיר,רעידות, חרדה פסיכולוגית, נדודי שינה, ובמקרים הגרועים ביותר: התקפי לב ואפילו מוות!!!.

אז אתה מדבר על "לא יעיל"?

הבנת הנקרא איש

קצת ידע איש , זה לא מסוכן במינונים הנכונים.

NSH1 25-09-07 12:25

טוב אחי.

zrizi 25-09-07 12:31

http://www.articles.co.il/article/79...סיפור%20האמיתי

Vin diesel 25-09-07 12:41

חח רשום שם שזה ניכתב על ידי "ישראלבאדי" תאריך 11/09/2005

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:13.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ