![]() |
הודעה חשובה ! תזכורת ! Dxl
שלום לכולם ,
ידוע שרובכם כבר מעודכנים, אך מאז הצטרפו גם חברים חדשים לפורום . אם כן, ישנו מגזין חדש לספורט פיתוח הגוף הישראלי והוא נקרא DXL . ניתן לרכוש את המגזין אשר יוצא אחת לרבעון (פעם בשלושה חודשים ) , ישירות דרך האתר כאן , או ישנה אפשרות לרכוש גם דרך האתר של היבואן www.bbi.co.il נכנסים ליצירת קשר וזהו המייל הישיר של מנכ"ל חברת "הוט ספלאמנט " בישראל . עלות המגזין הוא 22 ש"ח דרך כל סניפי סטימצקי בכל הארץ . המגזין מקנה ידע רב ומקיף את כל הנושאים והתחומים בספורט פיתוח הגוף הישראלי ובעולם בכלל. חלק מהכתבות מקוריות תוצרת הארץ , וחלק מהכתבות מתורגמות מהמגזין אשר מתפרסם בחו"ל בגירסה האמריקאית . חשוב לציין כי מגזין זה לא יוצא לאור למטרות רווח , אלה להעלאת המודעות הענף הספורט בארץ ולקנות יידע לכל מי שעוסק בענף . לא משנה מהי רמתך הנוכחית , תמיד ניתן ללמוד עוד ועוד על הספורט שלנו . שייהיה לכולנו גמר חתימה טובה ולאלו שצמים צום קל . בברכה שלכם תמיד . יואב טל .:jockey: |
תודה רבה על התזכורת טל
|
הבנתי שהרוב הגדול של המגזין הזה הוא פרסומות... לאדע עד כמה זה שווה, אבל ננסה פעם אחת.
|
נשמע מעניין מתי אמור לצאת גליון ראשון ?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אל תאמין לכל מה שאומרים , מה איכפת לך לנסות כולה 20 ש"ח . לא תתאכזב מבטיח :flowers: :jockey: |
כל כמה זמן יהיה מגזין כזה? כל חודש?
|
מגזין טוב קניתי אחד במר ישראל ויש שם הרבה קתבות מענינות!
וגם את קנדיס מישל:boxing: |
בסטימצקי כבר יש את המגזין?!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
כל שלושה חודשים , אולי בעתיד נגיע למצב של כל חודש . אמן .:sbb4: |
אבל זה באסה פעם ב 3 חודש
|
אחלה של מגזין לדעתי...
|
ציטוט:
רכשתי את המגזין הזה,יש בו הרבה פירסומים והרבה על ישראלבודי שבכל מקום אפשרי רק משבחים את גיל גרנות, לא שיש לי משהו נגדו פשוט זה טמועה. וגם יש הרבה מאוד שגיאות כתיב, וחלק מהכתבות רשומים בצורה לא ממש מובנת, כאילו הישתמשו בתוכנה לתירגום אנגלית לעברית. |
ציטוט:
|
המגזין מהנה לקריאה
יש בו כמה פגמים קלים ,אבל מדובר בהוצאה ראשונה ,לא תמיד הכל הולך חלק יש למגזין הזה המון פוטנציאל ,בואו נעזור לתמוך במפעל הזה (שחשוב לספורט שלנו כמו אני לא יודע מה ,כל דרך לפרסם את הספורט הזה בצורה חיובית היא יוזמה ברוכה וגובלת במסע צלב ) ,20 שקלים זה לא מחיר כזה גדול לשלם בשביל לקדם את הספורט שלנו שלב אחד קדימה ,לכו תדעו ,בסוף זה יהיה הפלקס הישראלי . |
ציטוט:
ת'כלס, טמועה כמה שגיעות חטיב יש שם. |
אני דווקא מאוד אהבתי , מגזין מאוד מושקע . מקווה שיהיה לו המשך, אני מחכה לראות את המהדורה מספר 2
|
ציטוט:
ובכל אופן גם באתר במאמרים ובכתבות יש שגיאות כתיב, אני לא אשכח איך בראיון עם מאור זרדז היה כתוב - "תודה לישראלבודי ולגיל גרנוט" - WTF?? מי כתב את זה??? לדעתי ישראלבודי צריכים למצוא מישהו להגייה ולעבור על מאמר\ראיון כמה פעמים לפני שהם מפרסמים אותו. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ