![]() |
בעייה בתזונה...מי שיכול שיכנס בבקשה
שלום חברים,אני במסה כבר ארבע חודשים,כרגע אני שוקל 51 קילו על 159 ס"מ(משקל התחלתי 39 קילו).
בזמן האחרון יש עליי פשוט יותר מדיי לחץ(לימודים משפחה חברים) ופשוט אין לי זמן לשמור על תזונה....מאידך גיסא,אני רוצה להמשיך לעלות במשקל... אנסח את השאלה בצורה כזאת: אם אני אמשיך את תוכנית האימונים,אך יחזור לתזונה של אדם רגיל,אני יכול לעלות במשקל(מסת שריר) בהנחה שיש לי גנטיקה בנונית?? לא יודע מה לעשות:cry_1:...תודה רבה לעונים,מתן. |
אתה יכול לגדול יש הרבה מתאמנים ככה וגודלים אבל אם הם היו אוכלים הם היו גודלים הרבה יותר.
נראה לי שאתה יכול לאכול גם 3 4 ארוחות גדולות ביום שיהיה לך בהם מספיק קלוריות ולעלות אותו דבר כמו שאוכלים 6 7 ארוחות . העיקר זה הצריכה היומית. אתה יכול גם לקנות גיינר זה יהיה לךהרבה יותר קל . |
ציטוט:
אה ובקשר לגיינר...סיימתי סיריוס מאס גדול...עכשיו אני מפרק מסל ג'ויס. |
ציטוט:
מתערבבת בקלות? טעם? ראית תוצאות יפות? |
ציטוט:
לא יותר מזה... זה לא נותן תוצאות זה נותן קלוריות... תאכל כמו בן אדם מתאמן תראה תוצאות ואפילו יפות יותר |
ציטוט:
לאכול 4 פעמים ביום אתה יכול גם ראש הממשלה יכול 15 דקות הפסקת אוכל אתה יכול - יש אנשים עסוקים פי 100 יותר ממך שאוכלים 6 פעמים ביום. אני אישית מתוך 7 ארוחות, 4 אוכל לא בבית (כל יום). בכל יום בלילה אני מכין ליום למחרת אוכל (שקול ומוכן היטב) כולל ירקות בשר פחמימות שונות לא משנה מה... ותאמין לי זה אחלה לי, קניתי מספיק קופסאות פלסטיק לאחסן הכל, ואני בא עם תיק ובו קופסאות אוכל לכל מקום שאני יודע שאני מתעכב בו... שאתה יוצא מהבית שים אוכל בתיק כמו שאתה שם פלא פון... או לא יודע מה. |
השאלה מתי יש לך בעיה?
אבקה לעלייה במסה + תוספת שומן מבחוץ כי אין מספיק באבקות האלו יכולה להיות טובה בשבילך. אבל אסור לחיות מאבקות. תראה, אתה יכול להקפיד על תזונה פחות ולהוריד הילוך בתזונה ועדין לגדול יפה, אבל אתה צריך להקפיד לאכול ארוחות טובות שאתה יכול, לאכול טוב לפני השינה, בבוקר, לאכול הרבה! ומכל אבות המזון, בתקופת מסה אם אתה בלחץ אתה לא חייב תפריט אם לשקול הכול וזה. |
ציטוט:
אגב בן כמה אתה? ומ39 קילו !! וואוווו יפה אחי! |
אמ בן 16...הייתי ממש בתת תזונה כזה..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ