![]() |
מכבי חיפה. (כן, עוד נושא כואב לזכרה של אמפריה)
כואב לי.. מאוד כואב.
אני לא שרוף על חיפה, אבל כמה שחבל על הקבוצה הזאת. חיפה מקום 11, 0נקודות, ללא שערי זכות וחטפה 3. 9נק' מהמקום הראשון. ברגע זה אני מקווה שהיא לא תרד ליגה, ואני רציני.. זה אפשרי. אני לא מבין למה מכרו את דירסאו ככה סתם, וקונים זרים שהם בכלל לא משתמשים בהם. כל הזמן רוני לוי אומר "היה לנו משחק לא טוב, נעבוד על זה" הוא אומר את זה מהעונה שעברה, ואני לא רואה שיפור בגרוש. איזה משחק משעמם היה אלוהים, התלהבתי מהפתיחה, שחיפה הגיע למצב ראשון. מאז - Nothing. איכס.. לטובת לחיפה ולאוהדים שלה, לוי צריך להתפטר ולעשות טובה לקבוצה. הוא עשה את שלו, 3אליפויות זה בהחלט מרשים, אבל ברגעים אלה זה לא שווה את הנפילה הזאת. מקווה מאוד שנראה חיפה שונה במהלך העונה, לפחות שיצא משהו ממנה. |
עזוב גועל נפש של קבוצה
רוני לוי עשה את כל הטעויות האפשריות שיש |
R.i.p
|
מסכים אם כל מילה ואני אוהד (טלוויזיה) של חיפה ...
לא יודע מה קורה שם בהנהלה , אבל משהו מסריח ... לא יתכן שבנאדם פשוט לא מעביר אימון כמו שצריך אתם חייבים לבוא לאימונים של מכבי , זאת בדיחה רעה הם עושים לי הליכות כאילו הם עושים טובה שהם באים כושר ירוד , מנטליות שפופה , חרא של מאמן ממש השילוש הקדוש |
הדרדרו חבל על הזמן..לא כמו מכבי של פעם..בושה..
|
כמו קבוצה של שרמוטות רצות.. גועל נפש
|
משהו לא טוב קורה בחיפה, הקישור לא דופק כמו שצריך.. משהו כבוי במשחק.
משחק לא מדויק, איבודי כדור, אין אף שחקן שינהיג את הקבוצה, ופה נכנס יניב קטן שהמשכורת שלו כל כך גבוהה יחסית לשאר השחקנים בקבוצה והוא לא מראה שום יכולת, שום דבר שמצדיק את המשכורת שלו.. רוני לוי חייב להתפטר, לטובתו ולטובת חיפה, קרו המון טעויות בזמן כל כך קצר, מישהו שם חייב לאזן את הקבוצה הזאת ולהרים אותה שוב מעלה. |
ציטוט:
:S:S התפרקו(אני מדבר כאוהד של חיפה) |
להרגע להרגע ליגה הם לא ירדו אליפות הם לא יקחו במצב בנוכחי הם ברמה של אמצע טבלה מינוס..... אני מאמין הם יסיימו ב4 הראשונות אבל כרגע זאת נראית משימה לא פשוטה... מקווים בחיפה שיהיה טוב
|
הם יסיימו מקום 8 ככה אני משער..
מה הם החזירו את רוסו? מה הם מכרו את דירסאו? מה נסגר איתם?:s |
רק אותי עיצבן מה שאמרו איציק זוהר ויורם ארבל ששחקן נמוך לא יכול להיתו קשר אחורי או שחקן טוב אני תמערב שהם התכוונו שהוא חלש פיזית, בוא פנגיש אותם עם נאור זיו ונראה מה הם יאמרו
|
רוסו הוא עוד היחיד שמתפקד ברמה סבירה (ביחד לשאר )
פשוט כואב הלב .. רוני לוי מיצה את עצמו , נתן 3 אליפויות , עונה גדולה בגביע אופ"א .. עכשיו שיעזוב אותנו בשקט ... נכשל כישלון מוחלט ... !!! |
השחרור של דירסאו הוא לא פחות מטמטום מוחלט כיוון שמדובר באחד הקשרים האחוריים הכי טובים שהיו פה, גם אם הוא מחלש מעט בשנתיים האחרונות.
לוותר על מאור בוזגלו, אולי השחקן הכי כישרוני בארץ היום, זה פשוט פיגור שכלי. רוני לוי עשה 3 שנים מדהימות בחיפה, אבל הוא כנראה מיצא את עצמו בשלב הזה. |
ציטוט:
ויתרו על מאור בוזגלו בגלל השכר, הוא רצה קצת יותר והם נתנו לו ללכת בלי מאבק בלי כלום. אתה תראה אותו במשך העונה הופך לכוכב והם יאכלו ת'לב, כרגיל. עומר גולן לא הגיע בסופו של דבר והוא זה שניצח את המשחק, דירסאו שמכרו אותו כאילו הוא :):):):) היה בעיניי המצטיין של המשחק. זה מראה שההנהלה של חיפה לא מתפקדת והם פשוט מביאים ומוכרים זרים סתם כי בא להם. קנו זרים שהם בכלל לא משתמשים בהם, מה הרעיון? בעע.. אני מקווה שחיפה תשתפר כי ממש לא בא לי לראות כדורגל בלי חיפה, זה פשוט משעמם. יאללה זזתי לבצפר >_< |
בתור אוהד שרוף של בית"ר, אני פשוט נהנה לראות את חיפה נדרסת :)
אחרי 5 אליפויות ב-6 שנים, שיגיע הנאחס גם אליהם ת.נ.צ.ב.ה |
ציטוט:
יניב קטן, עלאק. שונא את ה"שחקן" הזה! |
ציטוט:
בלעדיהם כמעט בטוח שביתר לא הייתה לוקחת וחיפה הייתה מועמדת הרבה יותר רצינית שנה שעברה |
איפה אתה חי? עלק תירד ליגה
צא מהסרט. חיפה מסיימת בטופ 6 בכיף. ואני אישית לא אוהד חיפה, אני אוהד מכבי ת"א. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ