![]() |
חח חובה כניסה (ילד שחושב שהוא בדי בילדר)
קיצר הילד חיי בסרט שיש לו גוף יפהה חח הוא גם רוצה להוציא דיסק של סרט אשכרה משעממם לו..
הדבר היחיד שאפשר להגיד שיש לו כוח פיזי נחמד.. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1901756 |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח עלאק 120 ק"ג
70 ק"ג בלחץ וכבר הוא נחרש |
חח חפיף... הכול שמה זה 100% ליבות חח..
|
ציטוט:
אבל מה גם הוא מתאר את עצמו מינימום רוני קולמן חח זה מה שהורג אותי |
הנה עמרייי שרירים ברמות Wwe
זה ליטל בטיסטה |
חח זהוא הוא חושב שהוא אשכרה רוני קולמן זהה...
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה מכוער
|
תותח!:closedeyes:
|
הוא מתכונן לאולימפיה...
|
ציטוט:
חחח חזקק (=:boxing: |
חחח איזה הומו העומרי הזה :helpsmilie:
|
אלוהים ישמור ראיתם את הצמה שלו 0_o
|
כן שרירים ברמות אולימפיה למה לא... איך הוא דומה לצב נינג'ה יווווווווווו
אהההההה ושימו לב לזהה תגיות: wwe כוסיות סקס פרסומות שרירים |
טוב שהצמא שלו לא נקרעת שהוא עושה חתירה
|
איזה קוףףףףףףףףףףףףףףף דיייייייייייייייייייייייי ילד קטן ומפגר,לא מדבר על ההישגים שלו,מדבר על המנטליות המפגרת שלו!!! "שרירים ברמה של Wwe אני ילד מכוער ומפגר היידד"
|
זה קילו....פשוט זה לא פולי תחתון ולא עליון זה קרוס....במכשיר הזה אפשר לקחת אין סוף משקלים לפולי
|
:):):):) מגה שייפ השאיר לו לינק לפוסט :ohmy:
|
www.x11.tipo.co.il
זה האתר שלו הוא אשכרה עושה דיסקים להתאמנות ומתכוון למכור אותם :helpsmilie: " מישקלים שעומרי מרים פולי הליון 120 ק''ג חטירה 125 עד 140 ק''ד יד קידמית במוט ישר במכונה עד 70 ק''ג במוט w מישקל 40 ק''ג + עד 50 יד יד בודדות מישקל 17.5 ק''ג יד יד בודדות במכונה 35 ק''ג דחיקה רגליים 180 ק''ג חזה במוט ישר 65 ק''ג עד 70 ק''ג בודדות חזה 30 ק''ג בכל יד פרפר במוכנה הכל 50 ק''ג בשני צדדים ביחד יד אחורית במוט W מישקל 30 ק''ג כתפיים ענפת ידיים לצדדים 15 ק''ג וקדימה 15 ק''ג תוכנית עם מישקלים כבדים נא לא לנסות את המישקלים האלה במכוני כושר בבית או בכל מקום אחר בגיל כזה 14 רק אחל מגיל 16 תודה ממנהל האתר www.x11.tipo.co.il דברים ידחדשו מידי שבוע בזהירותת עם המישקלים" ה' ירחם |
חח איזה טמבל
אני מרים אותו ואת הפלטות חח ובכלל הפוזואת שלא אפילו בצחוק לא הייתי עושה פוזאת עם הגוף שיש לא |
מה הוא כאילו לא שם לב שהוא מכוער?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ