![]() |
יוגב (yoggie) טס להונגריה ללימודי רפואה - כנסו כולם לאחל לו בהצלחה
יוגב (yoggie) המנהל היקר והאהוב שלנו טס היום בלילה להונגריה.
הוא ישהה שם 5 שנים וילמד רפואה. למרות שכבר איחלתי לו בהצלחה בטלפון , אני רוצה לאחל לו שוב על גבי דפי הפורום שיהיה המון בהצלחה. באמת אחד האנשים הנחמדים והמצחיקים שיצא לי להכיר, אני מודה לך כל מה שעשית ועזרת לי מאז שהצטרפתי לצוות הניהול. כמו תמיד, אם תצטרך עזרה בכל דבר אתה תמיד יכול לפנות אלי. המון המון בהצלחה ותפנק אותנו בתמונות של הונגריות ערומות. :jockey: :sbb4: |
יוגיייייי יא שרוטטטטטטט כבר מתגעגעים אליך בחור גדול :)
|
נחמד
|
יוגי, יש לך אזרחות הונגרית או אירופאית כלשהו? כמה עולה לך שנת לימודים?
ב5 שנים אתה לומד מה שבארץ לומדים 7? כנראה שהמחיר בהתאם :mellow: בכל אופן, בהצלחה יא שפיץ!!!:sbb4: |
בהצלחה יוגי , אתה אחלה בחור :)
|
שיהיה בהצלחה יוגי 5 שנים לא קל אבל אנחנו אנשים שעושים הכל בשביל להגשים את החלומות שלנו... תבלה!!
|
ציטוט:
בהצלחה יוגב, אני בטוח שתצליח שם מאוד ואולי עוד נפגש במסדרונות בתי החולים בארץ :flowers: |
ציטוט:
|
בהצלחה אחויה !!!
|
ציטוט:
|
יוגי,כבר אמרתי לך במסנג'ר! וגם פה אני אגיב!
אני רוצה להגיד לך באמת כל הכבוד ובהצלחה אחי אני מחזיק לך אצבעות! אל תשכח שמעבר לזה שאתה הולך להיות דוקטור קטן ושפל :):):):) אתה נימצא באירופה אז תפוס יוזמה ואל תשכח את תחום הבודיבילדינג ותפציץ חזק גם שם:sbb4: המון הצלחה אחי ותכנס לפורום מהונגריה מדי פעם אל תעלם לנו:flowers: |
בהצלחה
|
בהצלחה לו,אחד האנשים הרציניים..אני מאחל לו להיות פלסטיקאי,לא בגלל הסכינים שהוא אוהב...הוא יעשה לאשתי לעתיד מחיר טוב להגדלת חזה נכון יוגי?;)
|
ציטוט:
ד"א על כמה חותמים אחרי עתודה של רפואה? אני גם שמעתי מהרבה אנשים שכבר נשארים במסגרת צבאית[אם זה כרופא אזרחי שבא לעבוד בצבא או רופא צבאי נטו] ולא יוצאים לבחוץ... או מה שנקרא בשפת עם תופסים לך בביצים , מפתים אותך ואתה לא עוזב. |
יוגב איחלתי לך בהצלחה במסנג'ר וגם בפוסט שנה טובה, אבל עוד פעם אחת לא תזיק.
מאחל לך שפע של הצלחה במקצוע שבחרת לעצמך. |
תותח... המון הצלחה ושנה טובה גם אתה תצטרך את זה בטח
|
בהצלחה!
|
ציטוט:
לא נהרוס ליוגב את הפוסט, אם יש לך עוד שאלות אז במקום אחר.. |
מצאת את הכסף לעשות את זה בסוף אה?
בהצלחה :) |
בהצלחה,תהנה בהונגריה.
@: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ