ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חובבי המטאל צריך עזרה לגבי פנטרה (https://israelbody.com/showthread.php?t=19247)

eyalamzleg 15-09-07 23:29

חובבי המטאל צריך עזרה לגבי פנטרה

האם יש להם שירים עדינים שקטים ? אם כן אשמח להמלצות
אם אפשר אז גם ככה שירים לא שקטים אבל המצלות כי אני לא רוצה להוריד אלבומים שלמים[למרות שזאת הייתה להקה אחת הטובות... פשוט אין לי מקום במחשב..]

מוטי 15-09-07 23:56

אממ בעיקרון בתחילת הקריירה שלהם הם היו גלאם אם אני לא טועה (תקנו אותי אם אני טועה) ואז הם עשו ט'ראש

אז שירים שקטים לא נראה לי שתמצא אצלהם

BenM 16-09-07 00:00

יש את Cemetary Gates
הוא לפחות מתחיל שקט.

Antonator1 16-09-07 00:12

רוב השירים ה"שקטים" שלהם נבנים והופכים לקצת פחות שקטים לקראת הסוף. ככה זה גם אצל מטאליקה, מגהדת' ולהקות בסגנון הזה. ה"בלדות" של הלהקות האלו נשמעות כבדות בטירוף לבן אדם שלא רגיל למטאל.

אגב, אמא שלי התחילה לאהוב מגהדת'! מכל המטאל שהשמעתי לה היא ממש אהבה את מגהדת' וגם קצת את קינג דיימונד. דווקא את נייטוויש, שחשבתי שהיא פשוט תעריץ היא לא ממש אהבה. המטאל האהוב עליה בינתיים זה מגהדת', קינג דיימונד ואוזי. בזמן האחרון אני ממש משקיע בלהכיר לה את המטאל והרוק. המטאל הכי קיצוני שרוב האמהות שומעות זה משהו כמו בון ג'ובי. לא רק שאמא שלי שמעה את הלהקות הנ"ל היא גם אהבה אותן יותר מהמטאל הקליל.

Elevation 16-09-07 00:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
רוב השירים ה"שקטים" שלהם נבנים והופכים לקצת פחות שקטים לקראת הסוף. ככה זה גם אצל מטאליקה, מגהדת' ולהקות בסגנון הזה. ה"בלדות" של הלהקות האלו נשמעות כבדות בטירוף לבן אדם שלא רגיל למטאל.

אגב, אמא שלי התחילה לאהוב מגהדת'! מכל המטאל שהשמעתי לה היא ממש אהבה את מגהדת' וגם קצת את קינג דיימונד. דווקא את נייטוויש, שחשבתי שהיא פשוט תעריץ היא לא ממש אהבה.

בשניה שרשמת נייטוויש, כל הדברים הטובים שחשבתי עלייך הלכו כלא היו.

Antonator1 16-09-07 00:17

אז אתה בטח ממש לא רוצה לדעת מה עוד אני שומע לפעמים חוץ ממטאל...

מוטי 16-09-07 00:17

חחחחחחחחחחחח

Antonator1 16-09-07 00:21

חחח באמת מוזר שאני אוהב את נייטוויש יותר מאמא שלי. מצד שני, אם אני אשמיע לה את אוסף אלבומי סודום, קריאייטור, סלטיק פרוסט, ונום, דת', סלייר, דייסייד, ארטילרי, דארק איינג'ל וכאלה שלי היא כנראה תחשוב שאני משוגע... ואולי לא.

arbel2 16-09-07 00:23

ציטוט:

חחח באמת מוזר שאני אוהב את נייטוויש יותר מאמא שלי. מצד שני, אם אני אשמיע לה את אוסף אלבומי סודום, קריאייטור, סלטיק פרוסט, ונום, דת', סלייר, דייסייד, ארטילרי, דארק איינג'ל וכאלה שלי היא כנראה תחשוב שאני משוגע... ואולי לא.

תשמיע לה את THIS IS THE WAR של ווידר , והיא תאשפז אותך רישמית.

Antonator1 16-09-07 00:27

האח החצי חורג שלי שמע שירי Mercyful Fate עם אזניות עוד לפני שמלאה לו שנה אחת. כשהוא יהיה בגיל שלי, אם מישהו עוד יזכור את הלהקות האלו הוא יספר את זה לחברה'. ואני אזכיר לו שפעם, ב - 2007 התחלתי להכיר לו מוזיקה איכותית.

arbel2 16-09-07 00:28

ציטוט:

האח החצי חורג שלי שמע שירי Mercyful Fate עם אזניות עוד לפני שמלאה לו שנה אחת. כשהוא יהיה בגיל שלי, אם מישהו עוד יזכור את הלהקות האלו הוא יספר את זה לחברה'. ואני אזכיר לו שפעם, ב - 2007 התחלתי להכיר לו מוזיקה איכותית.

אני השמעתי לתינוק של בת דודה שלי את השיר נושא מהתפוז המכני ,אני מקווה לדאוג שהוא יאושפז במוסד לחולי נפש עוד בגנון.

Antonator1 16-09-07 00:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2
אני השמעתי לתינוק של בת דודה שלי את השיר נושא מהתפוז המכני ,אני מקווה לדאוג שהוא יאושפז במוסד לחולי נפש עוד בגנון.

מה שיר הנושא שם? בטח לא מטאל כי הוא היה בחיתוליו אז.

arbel2 16-09-07 00:32

ציטוט:

מה שיר הנושא שם? בטח לא מטאל כי הוא היה בחיתוליו אז.

משהו חצי קלאסי ביזארי לגמרי
אני אחפש לך ביוטיוב

arbel2 16-09-07 00:37

http://www.youtube.com/watch?v=1nDUguEJULQ

הנה

Der Metzgermeister 16-09-07 00:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2

ארבל - מגדלי רוצחים סדרתיים בע"מ
משלוחים חינם.

arbel2 16-09-07 00:54

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Der Metzgermeister
ארבל - מגדלי רוצחים סדרתיים בע"מ
משלוחים חינם.

http://www.youtube.com/watch?v=oWMGY...elated&search=
עוד ארוחה מהתפריט שלנו

Der Metzgermeister 16-09-07 00:55

הזמינו בהמונייכם
06-666-666-6

Antonator1 16-09-07 01:25

אתה יודע שאתה מטאליסט:

אתה יודע שאתה מטאליסט כשבטירונות יש פעילות ומחלקים אותכם לשלוש קבוצות של שישה חברים בכל אחת ואתה לא יכול להתאפק ואומר "The number of the beast".

arbel2 16-09-07 01:26

ציטוט:

אתה יודע שאתה מטאליסט:

אתה יודע שאתה מטאליסט כשבטירונות יש פעילות ומחלקים אותכם לשלוש קבוצות של שישה חברים בכל אחת ואתה לא יכול להתאפק ואומר "The number of the beast".

LOL

eyalamzleg 16-09-07 10:32

ציטוט:

אתה יודע שאתה מטאליסט:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב חבר'ה אם אין זה אין יש לי את השיר שהוזכר פה של פנטרה באמת שיר טוב

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:46.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ