![]() |
חובבי המטאל צריך עזרה לגבי פנטרה
האם יש להם שירים עדינים שקטים ? אם כן אשמח להמלצות
אם אפשר אז גם ככה שירים לא שקטים אבל המצלות כי אני לא רוצה להוריד אלבומים שלמים[למרות שזאת הייתה להקה אחת הטובות... פשוט אין לי מקום במחשב..] |
אממ בעיקרון בתחילת הקריירה שלהם הם היו גלאם אם אני לא טועה (תקנו אותי אם אני טועה) ואז הם עשו ט'ראש
אז שירים שקטים לא נראה לי שתמצא אצלהם |
יש את Cemetary Gates
הוא לפחות מתחיל שקט. |
רוב השירים ה"שקטים" שלהם נבנים והופכים לקצת פחות שקטים לקראת הסוף. ככה זה גם אצל מטאליקה, מגהדת' ולהקות בסגנון הזה. ה"בלדות" של הלהקות האלו נשמעות כבדות בטירוף לבן אדם שלא רגיל למטאל.
אגב, אמא שלי התחילה לאהוב מגהדת'! מכל המטאל שהשמעתי לה היא ממש אהבה את מגהדת' וגם קצת את קינג דיימונד. דווקא את נייטוויש, שחשבתי שהיא פשוט תעריץ היא לא ממש אהבה. המטאל האהוב עליה בינתיים זה מגהדת', קינג דיימונד ואוזי. בזמן האחרון אני ממש משקיע בלהכיר לה את המטאל והרוק. המטאל הכי קיצוני שרוב האמהות שומעות זה משהו כמו בון ג'ובי. לא רק שאמא שלי שמעה את הלהקות הנ"ל היא גם אהבה אותן יותר מהמטאל הקליל. |
ציטוט:
|
אז אתה בטח ממש לא רוצה לדעת מה עוד אני שומע לפעמים חוץ ממטאל...
|
חחחחחחחחחחחח
|
חחח באמת מוזר שאני אוהב את נייטוויש יותר מאמא שלי. מצד שני, אם אני אשמיע לה את אוסף אלבומי סודום, קריאייטור, סלטיק פרוסט, ונום, דת', סלייר, דייסייד, ארטילרי, דארק איינג'ל וכאלה שלי היא כנראה תחשוב שאני משוגע... ואולי לא.
|
ציטוט:
|
האח החצי חורג שלי שמע שירי Mercyful Fate עם אזניות עוד לפני שמלאה לו שנה אחת. כשהוא יהיה בגיל שלי, אם מישהו עוד יזכור את הלהקות האלו הוא יספר את זה לחברה'. ואני אזכיר לו שפעם, ב - 2007 התחלתי להכיר לו מוזיקה איכותית.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
משהו חצי קלאסי ביזארי לגמרי אני אחפש לך ביוטיוב |
|
ציטוט:
משלוחים חינם. |
ציטוט:
http://www.youtube.com/watch?v=oWMGY...elated&search= עוד ארוחה מהתפריט שלנו |
הזמינו בהמונייכם
06-666-666-6 |
אתה יודע שאתה מטאליסט:
אתה יודע שאתה מטאליסט כשבטירונות יש פעילות ומחלקים אותכם לשלוש קבוצות של שישה חברים בכל אחת ואתה לא יכול להתאפק ואומר "The number of the beast". |
ציטוט:
|
ציטוט:
טוב חבר'ה אם אין זה אין יש לי את השיר שהוזכר פה של פנטרה באמת שיר טוב |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ