![]() |
גלוטמין
האם יש טעם לקחת תוסף זה
http://www.articles.co.il/article/74...0?%20Glutamine |
מתי וכמה פעמים ביום צריך לקחת ?
|
ציטוט:
(המינון המומלץ ליום הוא 5-10 גרם של ל-גלוטמין). הדרך הקלה ביותר לשמור על רמה גבוהה של גלוטמין בגוף היא על ידי לקיחת תוספי גלוטמין, שנמצאים בשוק התוספים בצורת טבליות או אבקות. תוספת גלוטמין בטוחה לשימוש ויעילה מאוד, בעיקר אם משתמשים בה נכון ולוקחים את התוסף לפני שינה, כדי להבטיח הפרשה מוגברת של GH, שכידוע מופרש בשינה לילית בחושך. |
הבנתי שהוא נמצא בכמויות גדולות בגוף, אז למה לצרוך עוד ממנו מתוספי מזון ?
|
|
אין שום סיבה לקחת את זה כתוסף. פשוט תאכלו את החלבון שאתם צריכים וזהו.
אגב מאיה, טענות כמו "ל-גלוטמין הוא אנאבולי ואנטי-קטאבולי" הם מאוד שטחיות. הייתי מצפה למחקרים (אם יש) שהראו בבירור שתוספת מבודדת של גלוטמין הובילה לבנייה/שמירה על מסת השריר על אנשים שמתאמנים וצורכים מספיק חלבון. אז יהיה על מה לדבר |
מאיה, אני לא יודע מה המקור של מה שכתבת - אבל את טועה ומטעה. אין שום סיבה לצרוך גלוטמין, 40%-50% מחומצות האמינו בדם הן גלוטמין, זו חומצת אמינו לא חיונית שיש בגוף בכמות גדולה מאוד. כבר הביאו פה גם סמוכין בעניין, את מוזמנת להריץ חיפוש בפורום.
|
ציטוט:
|
מאיה את גנבת את זה מאתר אחר! ממש לא בסדר!!
אסף אני מקווה שאתה רואה את זה.. |
הבעיה היא שנטילה אוראלית של גלוטמין איננה יעילה במיוחד.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אם אתה אומר שזה מאתר אחר בארץ מקתי והבתי לינק למאמר מהאתר גם כתוב ברמה יותר טובה מהאמאמר הקודם ,פשוט היא שלחה לי את המאמר ואני פרסמתי אותו בלי לחפש יותר מידי |
אז תמסרי לחברה שלך שהיא טועה.
|
משה סתם משהו לא קשור
מה היית אוכל בחיטוב אחרי אימון? אני מדבר על הפחמימה (חוץ מלחם לבן יא מגעיל) |
גלוטמין סהכ חומצת אמינו... אין טעם לקחת את זה...בכל דבר שיש חלבון יש את זה...
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני אישית לוקח 2 מנות אבקת חלבון, שם בתוך בלנדר, שופך חצי ליטר חלב ושם איזה בננה או מפזר קצת סוכר ענבים ואז מערבב ושותה. מעדן!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמת לומר לך .. , הייתי אוכל תפוח אחרי אימון א"ג בינוני ולא ראיתי שום הבדלים בהתאוששות או בכל דבר שהוא לבין סוכר ענבים בתקופה של 4 חודש.. בכל מקרה יש פרי מומלץ? מה עם תמר , למרות שיש לו הרבה פרוקטוז , הגלוקוז שולט אצלו יותר... לחיטוב אבל נראה לי זה פחות פרקטי כי תמר 1 = 66 קלוריות לערך אני כבר הרבה זמן מנסה למצוא את הדבר האידיאלי להכניס לפה אחרי אימון ופשוט לא מוצא .. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ