![]() |
תקיפת הגרעין האירני חדשות טובות לחג
|
טוב מאוד, להראות להם שהם אפסים 000000.
|
Hail the USA
חג שמח לכולם D: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ואה.. זה בגלל הגרעין הישראלי על שמו של שמעון פרס. |
אני אומר לכם יום כיפור הזה היה יום גורלי ....
היה משוה בטוח אם לא באירן אז בסוריה המתיחות הגיעה לשיא , יענו אנחנו ממש על חבל דק וגם מה שמעניין זה שיום אחרי שעשינו "משהו" בסוריה קפצו פתאום הצפון קוריאנים ואמרו שעשינו טעות ... היתה תקופה ונכתב ספר על זה שמאז 1991 צפון קוראיה מספקת נשק לסוריה ותומכת בה מתחת לשטיח.... והיום דווח שתקפנו בסיס טילים ככל הנראה אני הולך לספר לכם משהו שאולי יצחיק אותכם אבל לפני שטסתי לאוקראינה ראיתי סרטון של איזה רב משנות ה 80 לא זוכר את שמו ... והוא אמר שהמלחמה האחרונה תהיה בעיקר בגלל צפון קוראיה ולא אירן ולא נעליים , נשמע דיי מגוכח הוא היה גם מבוגר וחשבו שהוא התבלבל .. אבל היום המילים שלו רלוונטיות מתמיד .... |
ציטוט:
|
בוא נגיד את זה ככה
אם ארצות הברית תתקוף באירן,אנחנו נאכל מזה זין מאסיבי ,ונאלץ להיתערב דרך אגב חבר'ה ,אסטרטגית אירן ביתרון עלינו ,גרעין או לא גרעין ,במלחמה איתם הקלפים נגדנו ,אל תזלזלו ,יש להם שטח נרחב וטילים לטווח רחוק ,ואנחנו צפופים על בלוק של מטר על מטר אחד בתוך התחת של השני,אנחנו צריכים לירות איזה 20 טילים בשביל להישתוות לנזק שטיל אחד שלהם יכול לעשות רק בגלל ההבדל בשטח. |
שיזרקו פצצת מימן... ניקח את התשתיות בתור אוגנדה :jockey:
|
ציטוט:
אחחח,ניחוח מלחמה באויר והמטאליסט החביב עליי יוצא מהמסתור ,תהיה לי בריא מאיר. |
:):):):), הכוונה היתה לפצצת ניוטרון... אבל העיקר הכוונה :sbb4:
|
יש מכות יש מכות יאללה בלאגן , סכינים חרבות!!! (מה ההמשך?)
|
ציטוט:
לא שאני אוהב אותם כ"כ אבל זה ירעיל את כל השווארמות של התורקים מהקרינה עדיף הפצצת שטח עם נפאלם או הדבר הזה כמו שיש לרוסים פצצה לא גרעינית בכוח של פצצה גרעינית... רק שיש את זה רק להם :\ |
ציטוט:
|
מה זה בצצת וואקום
|
אגב שמעתי הרוסים אתמול\שלשום פיצצו בשטח פתוח פצצה ענקית, לא אטומית, יצרה מכתש בעומק של 30 מטר או משהו כזה אם אנלא טועה.
|
ציטוט:
דרך אגב רוסיה, עיתונאי שהתנגד והציג ראיות שנגד הממשלה של פוטין, "התאבד" בקפיצה מהחלון מהמשרד שלו. ממממ, לא, זה לא חשוד בכלל, במיוחד שהעיתונאי הזה היה קצין בצבא הרוסי ונחשב לבנאדם שבחיים לא היה עושה דבר כזה. |
ממש כמו בימי סטלין.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:29. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ