![]() |
מכון הכושר "טארגת " בתל אביב מישהו מכיר?
שמעתי מכון הארד קורר אחושרמוטה
כול המפלצות מתאמנים שם כולל יוני האנה אבל העיפו אותו כי פירק להם משקולות שם חח לא היו יכולים לדבר איתו |
ידוע לי רק על טארגט ברמת גן שנמצא לא רחוק מהחנות
בהחלט מכון הארדקור רצח,עשיתי שם כמה אימונים ונהנתי בטירוף,ציוד מעולה. ככל הנראה בעתיד הקרוב מאוד אני עובר להיתגורר ברמת גן אז אני יעתיק את אימוניי לשם :) |
ציטוט:
האחראים היו באים אליו יוני תשלדל לא לזרוק משקולות וכאלו הוא היה דופק להם עזבו אותי תנו להתאמן בשקט היה מעיף אותם חח שמעתי גם אברי בודי בתל אביב איפה שעמית ספיר מתאמן גם משהו רצחני יש ימים שמביאים דיגי לכמה שעות שיתן סטים שיעיף שם אנשים משהו מטורף |
האחראים האלה טמבלים.
מה הם לא יודעים שאסור לדבר אם באדי בילדר בזמן סייקל ודייטה לתחרות? |
ציטוט:
"מהההההה עכשיו באמצע הסטטטטטטטט" בצרחה יענו חחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עומס זה דבר יחסי ,מה שכן אני מעדיף להיתאמן בשעות הצהריים המוקדמות או לקראת הערב בסביבות השעות 9-8 בערב ,זה שעות רגועות בכל חדר כושר
|
מקום נחמד, לא יותר מזה.
אי אפשר לומר שזה מכון להרד קור, יש שם דמבלים עד 45 קילו, שזה לא כל כך הרד קור. מאוד צפוף משעה 6 בערב, אין מקום לזוז ואין הליכונים פנויים. מיזוג מקפיא את הצורה. ואין עם מי לדבר. שמים את המזגן על 12 מעלות. מרגישים כמו בקוטב ואוכלים דלקות. בעלי בית על הפנים ולא מבינים כלום מהחיים שלהם בפיתוח גוף וכו'. הם פתחו את המקום כביזנס נטו. |
מקום קטן,ציוד חרא,צפוף - מי שאומר מכון טוב,אני לא מבין אותו
|
ציטוט:
אומנם ,אבל כמה תרגילים אתה כבר תעשה עם דאמבלים אחד המכונים היחידים באיזור עם כלוב ,וזה אומר הרבה . |
ציטוט:
מתאמנים שם עם מעילים? |
ציטוט:
כל מדריך חדר כושר בשקל יבוא לבודיבילדר שמשקיע וקורע את התחת כמו שלא יקרעו את התחת שלהם ב 20 שנה ומזיינים במוח? וואלה אני כבר דפקתי מכות למדריך על זה שהוא עיצבן אותי יותר מדי...מדהים מה שהקלן ודיאטה קשה יכולים לעשות לאופי של הבן אדם חחחחחחחחחחח:sbb4: |
ציטוט:
כמה שאני אוהב אותך אחי ,ואני מבין את הקטע הזה ,ואני מודה שגם אני יצאתי לא פעם על אנשים שהפריעו לי באמצע אימון (תקרית הסקוואט למי שזוכר ) אבל להרביץ למדריך ? DAMN SON ! |
ציטוט:
|
ציטוט:
באימון יש לו"תיקים" כאלו פתאום הוא זורק תיד קדימה ואחורה כאילו הוא מחליף הילוך באוטו חח אסור לאנשים לדבר איתו היה מעקם להם מוטות חחחחחחחח |
ציטוט:
|
ציטוט:
ארבל, כמעט בכל מכון כושר באיזור תל אביב יש כלוב. |
הטארגט ברמת גן נחשב יחסית מכון הארדקור.
יש שם הרבה סוסים. יוני האנה אכן מתאמן שם ועד כמה שאני יודע גם לוליק היה מתאמן שם. פעם הזמינו להם משטרה כי הם עשו דד ליפט כבד וזרקו את המוט על הרצפה ללא רחמים. לגבי מה שמגנזיום אמר - כן, יש ליוני בעיה של טיקים. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ