![]() |
שאלה שמעניינת אותי מאוד, איזה מידה אתם בג'ינס?
היום לתדהמתי מדדתי כמה ג'ינסים.. וראיתי שאני 32
אני מתבאס לקנות את הג'ינס כי אני מפחד שאחרי חיטוב שאני מאמין שאני אשיל בו 5-6 קילו הג'ינס יהיה כמו שק עלי, הגיוני שזה יקרה? כי 31 היה ממש צמוד עלי ברגליים , הוא נסגר אבל ממש צמוד, 32 יושב טוב ואני מפחד שתוך חודשיים הוא ישב כמו סמרטוט ואני סתם אזרוק את הכסף.. ומדובר פה בג'ינסים יקרים, ולא מתאים לי ללכת איתם עם חגורה או לקחת לחייט.. מה דעתכם? ואיזה מידה אתם? (על הדרך מה הגובה שלך ואחוז שומן מוערך.. משקל גם.. ) אני איזה 15% ויש לי די הרבה שומן בתחת לדעתי :\ אין מצב שאני ארד ממידה 30 לדעתי אבל יש הבדל ענק בין 30 ל32 ... |
52 :(
|
ברצינות סוליקו.. מה המידה שלך? אני מדבר אם זה טוב במותן עזוב שיש לך רגליים מפלצתיות בטח
52 זה אומר 42.. אין מצב אתה יחסית חטוב :unsure: |
עד לפני שנה הייתי מידה 28.. חחח
היום אני 32.. וגם זה בקושי עולה... מחכה לחיטוב... שם נרד איזה מידה אחת אני חושב:wiggle: |
32-31-30
תלוי איזה ג'ינס |
46:(
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני 36 |
טוב תאמת אחי ..צריך להיות בין 30 -32
|
לשאלה שמעניינת אותי יותר:
איזו מידה אתם בתחתונים? :blush: |
נוו חח אני רציני..
נכנס לענייני התחתונים אחרי שנקבל תשובות מספקות :\ |
תחתונים - Xl למתעניינים :)
מכנס .. לאדע .. נראה לי אני מידה 40 ומשו O.o אפעם לא הבנתי את הקטע עם המידות .. איך זה שמידה 5 יותר גדולה ממידה 40+ ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
*מה משקל האשכים שלכם בליברות וכמה חזרות Bent over Pelvis לRM4 אתם יכולים לעשות. |
ציטוט:
|
32 בערך
|
32-34 נראה לי משתנה מג'ינס לג'ינס.
|
אולי הייתי גם צריך לשאול מה ההיקף מותן :\ תעשו טובה תיהיו רציניים בנאדם רוצה לקנות ג'ינס לחג (800 שקל אבל זה עושה לי טוב בלב :] )
|
במותן איזה 44-42, אבל על הרגליים זה פשוט לא עולה... חייב 46 עם חגורה. :(
|
אממממ 43-44
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ